ورود

View Full Version : چگونه واسه پروژم فایل ستاپ بسازم؟ (دیتابیس دارم لطفا کمکم کنید)

pure_love
سه شنبه 14 مهر 1394, 12:33 عصر
سلام بچه ها
من با #C (http://forum.konkur.in/usertag.php?do=list&action=hash&hash=C) برنامه ساختم که احتیاج به دیتابیس داره و به برنامه دیتابیس sql 2005 هم وصله!
برنامم هیچ مشکلی هم نداره کامل و درست کار میکنه . حالا میخوام واسه پروژم فایل ستاپ بسازم و جاهای دیگه ازش استفاده کنم!
میخواستم بدونم چجوری ستاپ بسازم؟
توجه: بچه ها من از دیتابیس sql 2005 تو پروژم استفاده کردم یعنی فایل ستاپ که میسازم باید هرجا نصب کنم ارتباط به دیتابیس هم داشته باشه.
بچه ها لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چجوری فایل ستاپ بسازم؟
با تشکر
منتظرم

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 14 مهر 1394, 12:40 عصر
سلام بچه ها
من با #C (http://forum.konkur.in/usertag.php?do=list&action=hash&hash=C) برنامه ساختم که احتیاج به دیتابیس داره و به برنامه دیتابیس sql 2005 هم وصله!
برنامم هیچ مشکلی هم نداره کامل و درست کار میکنه . حالا میخوام واسه پروژم فایل ستاپ بسازم و جاهای دیگه ازش استفاده کنم!
میخواستم بدونم چجوری ستاپ بسازم؟
توجه: بچه ها من از دیتابیس sql 2005 تو پروژم استفاده کردم یعنی فایل ستاپ که میسازم باید هرجا نصب کنم ارتباط به دیتابیس هم داشته باشه.
بچه ها لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه چجوری فایل ستاپ بسازم؟
با تشکر
منتظرم

سلام ، سه تا روش داری برای این کار

یه برنامه مجزا بنویسی برای این کار (سخته و زمان بر ! ولی میزیتش اینه یه چیز انحصاری مینویسی)
از ستاپ ساز خود VS استفده کنید (قابلیت های همچین پشیرفته ای نداره ولی کارتو راه میندازه)
از نرم افزار های مخصوص این کار استفاده کن ، مثلا Install Shield و ...

pure_love
سه شنبه 14 مهر 1394, 12:55 عصر
سلام ، سه تا روش داری برای این کار

یه برنامه مجزا بنویسی برای این کار (سخته و زمان بر ! ولی میزیتش اینه یه چیز انحصاری مینویسی)
از ستاپ ساز خود VS استفده کنید (قابلیت های همچین پشیرفته ای نداره ولی کارتو راه میندازه)
از نرم افزار های مخصوص این کار استفاده کن ، مثلا Install Shield و ...

داداش روش اولی که نبلدم!
روش دومی هم ستاپ که میسازم نمیشه وقتی رو سیستم دیگه نصب میکنم برنامه به دیتابیس وصل نمیشه یعنی همراه ستاپ دیتابیس نصب نمیشه که بهش وصل شه!
روش سوم هم آموزشش نداری که با برنامه Install Shield فایل ستاپ برای پروژم بسازم که که هرجا نصب کردم به دیتابیس هم وصل شه؟

pure_love
چهارشنبه 15 مهر 1394, 08:28 صبح
بچه ها خیلی لازمش دارم
لطفا هرکی بلده راهنماییم کنه
مرسی

vb341
یک شنبه 19 مهر 1394, 10:09 صبح
دوست عزیز تو همین تاپیک فیلم آموزش هست . نگاه کن