ورود

View Full Version : ترافیک های شبکه

hirad000
سه شنبه 14 مهر 1394, 18:38 عصر
سلام دوستان
چجوری میشه با برنامه نویسی پایتون جلوی ترافیک های شبکه رو برای چند لحظه گرفت ؟
مثلا برنامه ای اجرا بشه که ترافیک هایی داره میاد به کارت شبکه سیستم من برای چند لحظه متوقف بشه؟

pbm_soy
سه شنبه 14 مهر 1394, 20:36 عصر
پایتون امکان snife کردن بسته های شبکه را دارد با استفاده از import کردن socket ولی احتمالا باید بسته های گرفته شده را باید تفسیر کنید

ولی با libpcap میتوانید اینکار را بهتر و راحتتر انجام دهید معمولا از این api دربیشتر زبانهای برنامه نویسی برای دسترسی به بسته های شبکه استفاده میکنند احتمالا در پایتون هم میتوان از آن استفاده کرد من چنین کاری را خودم انجام ندادم
شاید از این راحتتر هم بشه مثلا کلا کارت شبکه را غیر فعال کنید بهتر بود میگفتید در چه سیستم عاملی میخواهید چنین کاری را انجام دهید
آیا غیرفعال کردن کارت شبکه کار شما را راه میاندازد؟

hirad000
سه شنبه 14 مهر 1394, 21:23 عصر
پایتون امکان snife کردن بسته های شبکه را دارد با استفاده از import کردن socket ولی احتمالا باید بسته های گرفته شده را باید تفسیر کنید

ولی با libpcap میتوانید اینکار را بهتر و راحتتر انجام دهید معمولا از این api دربیشتر زبانهای برنامه نویسی برای دسترسی به بسته های شبکه استفاده میکنند احتمالا در پایتون هم میتوان از آن استفاده کرد من چنین کاری را خودم انجام ندادم
شاید از این راحتتر هم بشه مثلا کلا کارت شبکه را غیر فعال کنید بهتر بود میگفتید در چه سیستم عاملی میخواهید چنین کاری را انجام دهید
آیا غیرفعال کردن کارت شبکه کار شما را راه میاندازد؟

در لینوکس . خیر . من برای ی لحظه می خوام ترافیک های کارت شبکه خودم رو متوقف کنم که مثلا ی کارایی انجام بدم و دوباره اجازه بدم همون ترافیک ها به مسیر خودشون ادامه بدن.

terminator68
چهارشنبه 15 مهر 1394, 14:03 عصر
سلام.
از ماژول scapy استفاده کن...

hirad000
پنج شنبه 16 مهر 1394, 08:39 صبح
سلام.
از ماژول scapy استفاده کن...

ماژول scapy که جلوی ترافیک رو نمیگیره . میتونه ی سری چیزا رو روی ترافیک تغییر بده.
میخوام ترافیک واسه چند لحظه وایسته ....
میشه بگید scapy چه زیرمجموعه ای داره که بشه این کار رو کرد ؟
من باهاش کار کردم ولی اینو ندیدم که جلوی ترافیک رو بگیره . فرض کنید اسنیف کردید و ترافیک داره میاد حالا ی برنامه ای باید اجرا بشه که واسه چند لحظه جلوی اونا رو بگیره و بعدا ترافیک ادامه پیدا کنه به مسیرش