PDA

View Full Version : سوال: ثبت اطلاعات textbox , comboBox



Iran58
چهارشنبه 15 مهر 1394, 15:32 عصر
سلام
فرض کنید یک فرم داریم که حاوی 15تاtextbox و6تاcomboxاست ویک دکمه سرچ داریم
حال چگونه می توانم هنگامیکه روی دکمه سرچ کلیک کردم اطلاعات textbox ,comboxهای که داخل آنها متنی نوشته شده است نامشان را بدست آورم
باتشکر

group45
چهارشنبه 15 مهر 1394, 17:15 عصر
با سلام
اگه شما بتونید اشیائتون رو در زمان اجرای برنامه بسازید اونوقت میتونید براشوت اسامی و ایونت هایی یکسان بزاریید که دسترسی به اونها براتون امکان پذیر باشه

erfan_urchin
چهارشنبه 15 مهر 1394, 21:05 عصر
سلام
اسم تکست باکس ها و کمبو باکس ها رو به این شکل بزار
textBox1, textBox2, ...
comboBox1, comboBox2, ...
بعد با متد Controls میتونی کاری که میخوای رو انجام بدی
for (int i = 1; i <= 6; i++)
{
for (int j = 0; j < ((ComboBox)(Controls["comboBox" + i])).Items.Count; j++)
if (((ComboBox)(Controls["comboBox" + i])).Items[j].ToString()=="mytext")
txtResult.Text += "comboBox" + i.ToString() + "\r\n";
}
for (int i = 1; i <= 15; i++)
{
if (Controls["textBox" + i].Text == "mytext")
txtResult.Text += "textBox" + i.ToString()+"\r\n";
}

ژیار رحیمی
چهارشنبه 15 مهر 1394, 21:35 عصر
foreach (ComboBox c in this.Controls.OfType<ComboBox>())
{
if (!c.IsDisposed)
MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
}
foreach (TextBox c in this.Controls.OfType<TextBox>())
{
if (!c.IsDisposed)
MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
}

Iran58
پنج شنبه 16 مهر 1394, 11:47 صبح
foreach (ComboBox c in this.Controls.OfType<ComboBox>())
{
if (!c.IsDisposed)
MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
}
foreach (TextBox c in this.Controls.OfType<TextBox>())
{
if (!c.IsDisposed)
MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}",c.Name,c.Text));
}


باسلام
وتشکر
حال مشکل من این است که در فرم مورد نظر اینComboBox وTextBox ها داخل پنلهای مختلفی قراردارند و هیچکدام را نمی خواند
کدرا باید چگونه تغییر بدهم
باتشکر

ژیار رحیمی
پنج شنبه 16 مهر 1394, 13:00 عصر
دوست گرامی کافیست اون پنل رو تو یه حلقه دیگه قرار بدی.شما از group box یا panel استفاده کردی؟

ژیار رحیمی
پنج شنبه 16 مهر 1394, 13:19 عصر
foreach (TextBox c in this.Controls.OfType<TextBox>())
MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}", c.Name, c.Text));
foreach (ComboBox p in this.Controls.OfType<ComboBox>())
MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}", p.Name, p.Text));


foreach (GroupBox item in this.Controls.OfType<GroupBox>())
{
foreach (TextBox c in item.Controls.OfType<TextBox>())
MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}", c.Name, c.Text));
foreach (ComboBox p in item.Controls.OfType<ComboBox>())
MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}", p.Name, p.Text));


}
foreach (Panel item in this.Controls.OfType<Panel>())
{
foreach (TextBox c in item.Controls.OfType<TextBox>())
MessageBox.Show(string.Format("TextBoxName is:{0} and Value is:{1}", c.Name, c.Text));
foreach (ComboBox p in item.Controls.OfType<ComboBox>())
MessageBox.Show(string.Format("comboboxName is:{0} and Value is:{1}", p.Name, p.Text));
}