ورود

View Full Version : به نظر شما برای نمایشگاه تولید چه نرم افزاری خوبه؟

امیر محبی
پنج شنبه 16 مهر 1394, 10:19 صبح
سلام.من قبلا یه همچین تاپیکی درست کردم ولی کسی جواب خوبی نداد.
می خواستم نظر شما بگیرم که توی نمایشگاهی که مدرسه برای دستاورد های دانش آموزی می ذاره،
تولید چه نرم افزاری خوبه؟
حالا نمی خواد ایده خیلی مبتکرانه یا ایده مخصوص خودتونه رو بگید،حتی شده ایده قدیمی بدید ولی با اون ایده بتونم جزء نفرات اول بشم.

abdullah20
پنج شنبه 16 مهر 1394, 10:22 صبح
محصل هستید شما؟

امیر محبی
پنج شنبه 16 مهر 1394, 10:23 صبح
نعم بله yes

abdullah20
پنج شنبه 16 مهر 1394, 11:05 صبح
دانش برنامه نویسی اعضا وسطح در نمایشگاه در چه حد است؟
مثلا چه برنامه هایی میتونن بنویسن

امیر محبی
پنج شنبه 16 مهر 1394, 16:05 عصر
دو نفر هستیم و هر برنامه ای که شما بگید رو می تونیم درست کنیم(مثلا ما تیزهوشانیما)

reza_noei
جمعه 17 مهر 1394, 08:04 صبح
دو نفر هستیم و هر برنامه ای که شما بگید رو می تونیم درست کنیم(مثلا ما تیزهوشانیما)

سلام
برنامه نویسی مساله خسته کننده ای است.
اگر دنبال برنده شدن هستید دنبال یک نیاز تجاری و صنعتی باشید
ولی اگر دنبال کاری هستید که یک عمر سرگرمتون کنه به سمت هوش مصنوعی بروید. مثلا برنامه ای بنویسید که n رکورد داده
از ورودی بگیره و بتواند از آن داده ها آموزش ببیند و در نهایت تصمیم گیری کند..
کسی برای این کار به شما مدال نمیده مگر اینکه انسان فهمیده ای باشه. ولی کاربرد اینگونه برنامه ها به شکل وحشتناکی در
تمامی عرصه ها چه علمی چه صنعتی چه تجاری چه سیاسی و .... کاربرد دارد.

منابع هم کم نیست البته کار آسانی هم نیست
موفق باشید

امیر محبی
جمعه 17 مهر 1394, 12:45 عصر
سلام
برنامه نویسی مساله خسته کننده ای است.
اگر دنبال برنده شدن هستید دنبال یک نیاز تجاری و صنعتی باشید
ولی اگر دنبال کاری هستید که یک عمر سرگرمتون کنه به سمت هوش مصنوعی بروید. مثلا برنامه ای بنویسید که n رکورد داده
از ورودی بگیره و بتواند از آن داده ها آموزش ببیند و در نهایت تصمیم گیری کند..
کسی برای این کار به شما مدال نمیده مگر اینکه انسان فهمیده ای باشه. ولی کاربرد اینگونه برنامه ها به شکل وحشتناکی در
تمامی عرصه ها چه علمی چه صنعتی چه تجاری چه سیاسی و .... کاربرد دارد.

منابع هم کم نیست البته کار آسانی هم نیست
موفق باشید

علیکم السلام
منظور شما اینه که نرم افزاری درست کنم که بتونم با اون صحبت کنم و یاد بهش بدم که مثلا جواب فلان سوال فلان میشه؟

pswin.pooya
جمعه 17 مهر 1394, 13:12 عصر

از اونجا که اینقدر تیزهوشی و هر برنامه ای می تونی بنویسی. نظرت در مورد یه برنامه تشخیص چهره که بتونه از یه عکسی که 100 نفر توش هستن 10 نفر رو که قبلا بهش معرفی شدن شناسایی کنه و بگه کی هستن بنویسی مطمئن باش نه تنها اول میشی بلکه حتی می تونی بفروشی.

نه تنها توی ایران بلکه توی دنیا افراد خیلی کمی هستن که تونستن کار مشابه رو با دقت بالا انجام بدن. در حالت معمولی یکسری روشهای ساده برای اینکار وجود داره که خیلی از برنامه نویسهای پردازش تصویر می تونن انجام بدن اما وقتی بحث دقت بالا میشه حتی از انگشتهای دستت کمتر هستن و حتی توی این فروم افرادی هستن که سالیان سال روی این موضوع کار کردن. یکی از دوستان اون روز می گفت نزدیک 6 سال روی این موضوع کار کرده. من اینجا می تونم به اندازه مو های سر شما برنامه بشمارم که نتونی بنویسی نه تنها شما بلکه خیلی از افراد حرفه ای داخل این فروم منجمله خودم. خود من هنوز آرزوم هست که بتونم یه ماشین هوشمند واقعی طراحی کنم یا خیلی از موارد دیگه.

یه کتابی بود که بچه گی خوندمش و اسمش یادم نیست در مورد یه پسر خیلی باهوش توی چین بود که وقتی به 8 سالگی رسید به تمام علوم تسلط پیدا کرده بود روزی استاد اون (فرزانه بزرگ) وقتی غرور بچه رو دید تصمیم گرفت درس آخر رو بهش بده و برای این درس آخر از مدرسه خارج شدن و به دنیای بیرون رفتن. هنوز چند قدمی نرفته بودن که چند نفر داشتن یه بازی قدیمی (فکر کنم go) رو بازی می کردن. پیر فرزانه به شاگرد گفت این بازی رو بلدی؟ شاگرد در جواب گفت بلی تمام قواعد و تکنیک ها را می دانم. پس شاگرد شروع به بازی با افراد کرد و مرتبا پشت سر هم شکست خورد. شاگرد وقتی به پیر فرزانه نگاه کرد گفت نمی دونم چرا باختم و در جوابش پیر فرزانه بهش گفت بخاطر تجربه گفت این فرد سالیان عمرش رو برای این بازی کنار گذاشته و دانشهایی داره که توی هیچ کتابی نیست و نخواهد بود. این داستان همینجوری ادامه داره و هر دفعه پیر یکی از چیزهایی رو که یاد نگرفته بود بهش می گفت. در آخر شاگرد متوجه شد که اون هنوز هیچ چیزی از علوم یاد نگرفته و مهمتر از همه اینه که هیچ وقت هم تمام علوم را یاد نخواهد گرفت.

این خیلی خوبه که نسبت به هم سن و سالهای خودت استعدادهای خدا دادی بیشتری داری اما غرور و یاد آوری کردن مرتب اونها و ندونستن محدودیت ها می تونه بزرگترین عامل شکست باشه. پس یادت باشه هر برنامه ای رو نمی تونی بنویسی.

بهتره بگی که چی بلد هستی تا دوستان با توجه به تجربه ای که دارن بهت بگن که چی بسازی برات می تونه مفیدتر باشه.

امیر محبی
جمعه 17 مهر 1394, 13:40 عصر
از اونجا که اینقدر تیزهوشی و هر برنامه ای می تونی بنویسی. نظرت در مورد یه برنامه تشخیص چهره که بتونه از یه عکسی که 100 نفر توش هستن 10 نفر رو که قبلا بهش معرفی شدن شناسایی کنه و بگه کی هستن بنویسی مطمئن باش نه تنها اول میشی بلکه حتی می تونی بفروشی.
بهتره بگی که چی بلد هستی تا دوستان با توجه به تجربه ای که دارن بهت بگن که چی بسازی برات می تونه مفیدتر باشه.
اولا با تشکر فراوان بخاطر نظرتون.
دوما من بخاطر این گفتم تیزهوشانم تا پیشنهاد های بهتری مثل همین پیشنهاد شما بدن
سوما اگر از همین پیشنهاد های هوش مصنوعی بدید بسیار ممنون میشم و شما رو دعا می کنم

download69
شنبه 18 مهر 1394, 14:15 عصر
به قول آشپزا که میگن آشپز اونیه که با موادی که در دست داره و بدون اینکه چیزی از جایی اضاف کنه بتونه یه غذای خوشمزه درست کنه
در مورد برنامه نویسی الان شما هم باید بگم شما باید سعی کنید همون قدری که برنامه نویسی رو فهمیدید یه چیزی که فکر میکنید جالبه بنویسید و فرق شما تیزهوشا با ما که کند هوش هستیم در
ایجاد ایده ی قابل پیاده سازی است.
موفق باشید.

ابوالفضل عباسی
شنبه 18 مهر 1394, 16:00 عصر
با سلام
شما میتونی یه برنامه ای بنویسی که مثلا با وبکم یک عکس از طرف بگیره اون عکس رو با اسمش داخل دیتابیسی ذخیره کنه و هروقت دوباره جلوی وبکم اومد اسمش رو از طریق بلندگو بگه یا عکس رو بهش نشون بده و اسمش رو زیرش بنویسه.(یه جور هوش مصنوعیه)
توی بعضی از زبان های برنامه نویسی کامپوننت پولیش هست که خودش تشخیص بده(قیمتش خیلی گرونه) ولی بااستفاده از مبحث پردازش تصویر میتونی اینکار رو خودت انجام بدی و یا اون رو به صورت کامپوننت دربیاری و باقیمتی ارزون بفروشی.(من خودم روی مبحث پردازش تصویر و هوش مصنوعی کار میکنم)
فکر کنم این ایده بتونه رتبه در نمایشگاه بیاره ولی در جشنواره های بزرگی چون خوارزمی فکرنکنم چون این ایده در مراکز امنیتی، پردازش چهره انجام میشه.
ببین میتونی این کار رو انجام بدی یانه:متفکر:
میتونه هم تجربه علمیت رو بالاببره و هم درآمدی(خیلی احتمالش کمه)بدست بیاری

reza_noei
شنبه 18 مهر 1394, 23:16 عصر
علیکم السلام
منظور شما اینه که نرم افزاری درست کنم که بتونم با اون صحبت کنم و یاد بهش بدم که مثلا جواب فلان سوال فلان میشه؟

در واقع این یک برنامه نیست که شما یک هفته ای، یک ساله و حتی 5 ساله بتوانید انجامش بدید. اما کاریه که توش درک شما از انسان بسیار کمک کننده میباشد.

در حقیقت هر کسی اگر به در برنامه نویسی و سایر علوم اگر هدفی داشته باشه و یا اینکه دنبال هدف داشتن باشه به نشانه هایی میرسه این ایده یک ایده بسیار قدیمیه
غایت آن اینه که برنامه ای تولید بشود که اگر شما با چشمان بسته با آن مکالمه کنید نتوانید تشخیص دهید که آیا این یک ماشین است یا یک انسان.

اما خود این تیپ برنامه ها به طور وحشتناکی کاربردی هستند. هیچ مرزی در هیچ دامنه ای از علوم ندارند و البته بشدت سخت و دشوار هستند.

یکی از اساتید ایرانی دانشگاه استنفورد تز دکترایش فکر کنم برنامه ای بود که بتواند ایمیل های اسپم دریافتی را بشناسد و یادگیری خود را به حدی تقویت کند که پیام های اسپم جدید را نیز بشناسد.
اگه علاقمند هستید دنبال آموزشهایی تحت عنوان یادگیری ماشین و هوش مصنوعی باشید. من هم به شدت به این بحث علاقمند هستم منتها چند سال دیگه پس از پایان برنامه فعلیم سراغ آن میروم.

منم با جناب پویا موافقم غرور اولین پله ی شکست است شکست های بی پایان. من تجربش کردم.

ابوالفضل عباسی
یک شنبه 19 مهر 1394, 13:27 عصر
بنظرم تا دیرنشده شروع به کار کن و یه پروژه ای رو شروع کن به نوشتن.
چون اگر صبر کنی و شروع نکنی ممکنه که دیگه همت نکنی،پروژه ای بنویسی.
حالا نیازی نیست یه پروژه سنگین شروع کنی.چون ممکنه نه توی نمایشگاه رتبه بیاری و نه نتونی بفروشی.پس اول با پروژه های ساده شروع کن و کم کم بزرگش کن.(که تو ذوقت نخوره)
منم با حرف جناب پویا (مدیر بخش)موافقم::تشویق:
((غرور اولین پله شکست است.شکست های بی پایان)) :متفکر:. من هم خیلی زیاد تجربه کردم و هنوز برام درس نشده.

امیر محبی
یک شنبه 19 مهر 1394, 19:24 عصر
با تشکر از تمامی کسانی که با من کمک فراوان کردند به نظر من همین پردازش تصویر خیلی ایده خوبی یه.
ولی اینطور که از حرف های شما بر می آد فکر کنم کار خیلی سختی باشه
راستی ساخت نرم افزاری مثل styks چطوره؟