View Full Version : آموزش: برنامه نویسی جاوا کارت java card
hrc1365
جمعه 17 مهر 1394, 13:03 عصر
سلام دوستان در اینجا قصدمون بحث و بررسی برنامه نویسی applet هایی برای جاوا کارت است. من تجربیات خودما به مرور ارائه میدم. دوستان هم اگه لطف کنند تجربیاتشونا برای من و دوستان قرار بدن.
hrc1365
جمعه 17 مهر 1394, 13:17 عصر
ابعاد معمول 54 mm*85/6 mm مدتهاست که برای کارتهای هوشمند استفاده می شود.تقریبا تمام کارتها درر این فرمت تولید می شود .این فرمت ID-1 نام دارد و سایز آن در استاندارد ISO 7810 آمده است .این استاندارد در سال 1985 بوجود آمد و در آن هیچ ایده ای از قرار دادن تراشه در کارت وجود ندارد . بخاطر تنوع در ابعاد کارتهای در دسترس اغلب سخت است که تعیین کرد یک کارت خاص واقعا یک کارت هوشمند ID-1 است. علاوه بر تراشه یکی از بهترین مشخصه های شناسایی , ضخامت کارت می باشد.اگر ضخامت یک کارت حدود 0/76mm باشد وکارت حاوی یک میکدو کنترلر باشد می توان آن کارت را با استفاده از استاندارد ISO یک کارت هوشمند در نظر گرفت. مزیت فرمت ID-1 سادگی کاربرد عملی آن است.این فرمت آنن قدر بزرگ نیست که نتواند در یک کیف بقلی قرار گیردو آنقدر کوچک نیست که گم شود.بعلاوه انعطاف پذیری آن یک مشخصه مهم است . با این همه این فرمت برای تمام کاربردها مناسب نیست.برای کاربرد هایی که به قطعات کوچکتری نیاز داریم از فرمتهای دیگری تعریف می شود.
hrc1365
جمعه 17 مهر 1394, 13:23 عصر
انواع کارت های هوشمند بر اساس نوع ارتباط:
1- تماسی Contact
2-غیر تماسی Contact-less
تماسی ها همونایی اند که یه سطح فلزی روشون هست و محل ارتباط با دستگاه ریدر است. مثل کارت سوخت، کارت پایان خدمت، کارت گواهینامه و ... از این نوع اند.
غیر تماسی ها مثل کارت اتوبوس، کارت مترو و .........
کارت هایی هم هستند که هر دو نوع ارتباط را میتونند پشتیبانی کنند.
hrc1365
یک شنبه 19 مهر 1394, 16:38 عصر
جاوا کارت ها را میشه یک میکرو کامپیوتر با سیستم عامل جاوا دانست. کامپیوتری بدون صفحه کلید و نمایشگر. این کارت ها دارای پردازشگر، حافظه(RAM,ROM, EEPROM) هستند. مثل یک کامپیوتر مثلا دارای سیستم عامل ویندوز که میتوان هر برنامه ای را برای آن نوشت و روی آن اجرا کرد، برای جاواکارت نیز برنامک (Applet) نوشت و روی آن ریخته و اجرا کرده و ورودی خروجی بگیریم.
برای نوشتن برنامک از زبان جاواکارت استفاده میکنیم. محیط های برنامه نویسی جاوا کارت متنوع اند.(البته نه به متنوع جاوا) من خودم محیط JCIDE را پیشنهاد میکنم. چون در دسترسه و راحت دانلود میشه. کم حجم هم هست.( این خیلی نکته قابل توجه است :قهقهه: )
محیط JCIDE خیلی شبیه محیط eclips هست ولی مخصوص جاوا کارته دیگه. من که عاشقش شدم. چون خیلی گشتم دنبال چنین چیزی.
از نظر سخت افزاری هم شما یک دستگاه کارت خوان نیاز داری و یک یا چند تا جاواکارت!!!! اگر هم نداشتی اینا را از قسمت مجازی در JCIDE استفاده کن به همین راحتی.
moonboy
دوشنبه 04 آبان 1394, 14:27 عصر
سلام دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی. میخواستم ببینم از کجا میشه جاواکارت و دستگاه کارت خوان تهیه کرد؟
hrc1365
جمعه 15 آبان 1394, 10:52 صبح
سلام. نماینده کارت های هوشمند تو تهران زیادن. سرچ کنی پیدا میشه. هم کارت خوانشا میدن هم کارتشا. خرید پستی هم میتونی بکنی. فقطفکر کنم تعداد بالا برات بصرفه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.