ورود

View Full Version : مشخصات یک سرور

majid325
یک شنبه 29 مرداد 1385, 18:28 عصر
با سلام:
دوستان من برای یک شبکه با 20 کلاینت نیاز به مشخصات یک سرور و تجهیزات و حدود قیمت های آن دارم... با تشکر

mhjb
یک شنبه 29 مرداد 1385, 18:52 عصر
انتخاب یک سیستم مناسب بستگی به پارامترهای بسیار زیادی داره مثل: تعداد یوزرها، سرویس‌هایی که قراره بده، میزان قالیت اطمینان درخواستی شما و... ولی اگه کار خاصی نمی‌خوای بکنی مثلا قراره یه سایت کامپیوتر جمع و جور راه بندازی که فقط می‌خواد اینترنت داشته باشه می‌تونی یه سیستم معمولی استفاده کنی با دو تا کارت شبکه و هارد sata

البته اینو همین طوری گفتم به این تاپیک هم یه نگاه بنداز
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=48711

majid325
سه شنبه 31 مرداد 1385, 10:36 صبح
سلام:
دست شما درد نکنه , همون طور که خودتون گفتید یک شبکه ساده است... ولی چرا 2 تا کارت شبکه..................

cybercoder
سه شنبه 31 مرداد 1385, 16:51 عصر
یادمه با یه Celeron 1.7 و با یه هاری معمولی یه Domain Controller به همراه Active Directory با حیوی 60 یا 70 تا یوزر راه انداختم که خیلی سبک هم کار می کرد.

ولی چرا 2 تا کارت شبکه

Bridge که معمولا برای اتصال VPN استفاده می شه و با این حالت می تونید برای بقیه کلاینت ها Nat رو انجام بدید.
اگر سرور شما مستقیما با اینترنت در ارتباط هستش حالا Dial-UP یا VPN فرقی نمی کنه نیاؤ به 2 تا کارت شبکه ندارید.

موفق باشید

majid325
چهارشنبه 01 شهریور 1385, 06:01 صبح
آقا وحید از راهنمایی شما تشکر میکنم..........

mhjb
چهارشنبه 01 شهریور 1385, 07:11 صبح
اگه بخوام خیلی ساده بگم اصولا وقتی شما دو تا کارت شبکه می‌زارید می‌تونید به راحتی فایروال راه بندازید که ترافیک داخلی و بیرونی رو به صورت مجزا مدیریت کنه. ضمنا موقعی که بخواهید تولید IP مجازی کنید و اینترنت رو به اشتراک بزارید (NAt-VPN-Dial up) مجبورید بر روی سرور دو تا کارت شبکه نصب کنید.
موفق باشید

cybercoder
چهارشنبه 01 شهریور 1385, 17:37 عصر
اگر سرور شما مستقیما با اینترنت در ارتباط هستش حالا Dial-UP یا VPN فرقی نمی کنه نیاؤ به 2 تا کارت شبکه ندارید

با عرض پوزش به جای VPN باید می نوشتم DSL یا ADSL شرمنده دوستان مخصوصا MHJB

موفق باشید.

majid325
جمعه 03 شهریور 1385, 18:53 عصر
با تشکر از راهنمایی شما ...