ورود

View Full Version : مبتدی: دفترچه تلفن 2

majidosmani
یک شنبه 19 مهر 1394, 15:21 عصر
سلام یک فایل دفترچه تلفن که چند تایپک قبل فرستادم حالا خودم یک مقدار اصلاحش کردم الان فقط مشکلش این است که وقتی کمبوباکس مربوط به اسم اداره خالی باشه هیچی نشون نمیده لطفا اساتید کمک کنند فکر نکنم زیاد سخت باشد
ببخشید یک تایپک جدید درست کردم چون فایل را خودم یک مقدار اصلاح کرده بودم ولی وقتی میخواستم توی تایپک قبلی اتش کنم نمی دونستم باید چطوری بفرستم اخه وقتی گزینه پاسخ دادن به تایپک را بزنی گزینه اتش نیست که فایل را بفرستی

با تشکر

majidosmani
دوشنبه 20 مهر 1394, 11:08 صبح
سلام چرا هیچ کس کمک نمی کنه یعنی مشکل من این قدر سخت است؟

amirzazadeh
دوشنبه 20 مهر 1394, 12:31 عصر
سلام .ببينيد مشكل برطرف شده؟(با استفاده از تابع NZ)

majidosmani
دوشنبه 20 مهر 1394, 13:08 عصر
سلام دست شما درد نکنه ولی الان وقتی با کموباکس مثلا اول ایمنی را وارد می کنید ایمنی را نشان میده حالا وقتی مقدار کموباکس را دلیت میکنی دیگر هیچی نشان نمیده راستی چطور توی تایپک پاسخ فایل میفرستید کجا را میزنید چون من گزینه اتش فایل را نیدونم کجاست بازم ممنون

amirzazadeh
دوشنبه 20 مهر 1394, 18:11 عصر
سلام
در مورد ضميمه كردن فايل در هنگام پاسخ دهي گزينه حالت پيشرفته رو انتخاب كنيد و براي اتچ كردن در حالت پيشرفته بر روي تصوير گيره كليك كنيد.
در مورد فايلتون هم كدها رو كمي دستكاري كردم.

majidosmani
سه شنبه 21 مهر 1394, 05:32 صبح
خیلی ممنون عالی بود

majidosmani
سه شنبه 21 مهر 1394, 06:49 صبح
سلام یک سوال دیگه آیا میشه کاری کرد مقادیر تکراری در کمبوباکس نشان ندهد مثلا شاید چند اداره اسم آنها مثل هم باشد و یک چیز دیگه اینکه هنگام اجرای فرم فایل اکسس به حالت minimaiz در بیاید من یک فایل در تالار پیدا کردم که این کار را انجام داده ولی وقتی همون کار را وقتی خودم انجام دادم فرمم هم minimaiz میشه
فایلی که توی تالار بود براتون فرستادم بی زحمت نگاش کنید

majidosmani
چهارشنبه 22 مهر 1394, 16:53 عصر
سلام مشکلم تا حدودی با کمک دوستان حل شد وقت چند مشکل کوچک مونده امیدوارم دوستان همکاری کنند:
1- اولی همان مشکلی که در تاپیک قبلی مطرح کردم میخواهم وقتی فرمم باز میشه صفحه اصلی اکسس مینیمایز بشه حالا خودم یک فایل توی تالار پیدا کردم که این کار را کرده بود نمی دودم چرا وقتی خودم این کار را می کنم فرمم هم مینیمایز میشه (اصلا فایلم ناپدید میشه) نمی دونم چرا؟؟:ناراحت::ناراحت:(فایلی که توی تالار دیده بودم و این عمل را انجام داده بود را در تاپیک قبلی ارسال کردم)
2- اینکه می خواهم وقتی روی باکس وسطی روی اسامی افراد دابل کلیک کنم اطلاعات داخل باکس پایین تغییر کند و اطلاعات مربوط به کسی که روی آن دابل کلیک کرده شده را نشان دهد