ورود

View Full Version : آیا نرم افزار خریداری شده از بازار را میتوان در دستگاه دیگر دوباره نصب کرد؟

pbm_soy
دوشنبه 20 مهر 1394, 14:46 عصر
آیا میتوان نرم افزار خریداری شده از بازار میتوان در دستگاه دیگه نصب کرد؟

منظورم نرم افزارهای فروشی که اول کار با یک پرداخت خریداری شوند را مدنظرم است نه برنامه هایی که پرداخت درون برنامه ای دارند
چگونه میتوان جلوی همچین مشکلی را گرفت؟
آیا بازار به برنامه اطلاعات خریداران را میدهد که بشه اول برنامه خرید کردن را بررسی کرد مثلا بازار mac address دستگاه مشتری را درجای ثبت کند و در آینده در اول برنامه یک درخواست به بازار بفرستیم و بگیم آیا چنین mac addressی خرید انجام داده یا نه؟
حالا شاید mac هم نباشد شاید بازار کد دیگری را ذخیره میکند بلاخره میخوام بدونم بازار چنین خدماتی دارد یا خیر؟
ویا دوستان چطوری جلوی چنین مشکلی را میگیرند؟

92vdic
دوشنبه 20 مهر 1394, 14:50 عصر
بله میشه و خود بازار راهکاری نداره
باید یه روشی خودتون درست کنید مثل بررسی کد IMEI

pbm_soy
دوشنبه 20 مهر 1394, 18:58 عصر
آیا imei را بازار ذخیره میکند یا اینکه خودم باید در وب سرویس خودم ذخیره کنم؟

92vdic
دوشنبه 20 مهر 1394, 21:12 عصر
نه خودتون باید ذخیره کنید

mr_ayma
دوشنبه 20 مهر 1394, 21:16 عصر
چرا بازار برای فعالسازی نرم افزار از شناسه سخت افزاری گوشی ها استفاده نمی کنه ؟ مثل کامپیوترم منظورمه .. هر دستگاه با توجه با شناسه منحصر به فردی که براش بوجود میاد
یک کد فعالسازی داشته باشه

pbm_soy
دوشنبه 20 مهر 1394, 22:42 عصر
کنترل اینکه نرم افزار خریداری شده یا نه چطوری باید باشه؟ اگر خودمون بخواهیم پیاده سازی کنیم قاعدتا باید به این ترتیبی که میگم باشه:
اول از همه مشتری در بازار پول میده و نرم افزار را میخرد و دانلود میکند
دوم نرم افزار را نصب میکند
سوم برنامه برای اولین بار اجرا میشود در این لحظه است که ما مینوانیم کنترل را انجام دهیم چون قبل از این برنامه اجرا نشده البته میتوانیم این کنترل را در دفعات بعدی اجرای برنامه هم انجام دهیم
ولی حالا مسله ای که وجود دارد این است که چطوری میتوان این کنترل را در اولین اجرای برنامه انجام دهیم؟
میتوانیم اطلاعات منحصربفرد دستگاه مشتری را بفرستیم به وب سرویس خودمان و وب سرویس هم پس یک سرچ بگوید که اطلاعات این دستگاه در دیتابیس موجود است یا نیست و درصورت موجود نبودن به این معنی است که برنامه خریداری نشده!

حالا سوال اصلی این است که وب سرویس چگونه باید اطلاعات مشتری که خرید انجام داده را بگیرد؟
آیا بازار سرویسی دارد که اطلاعات خرید مشتری را به وب سرویس من بدهد؟

konkoroid
سه شنبه 21 مهر 1394, 00:10 صبح
تاپیک خیلی خوبیه
من همیشه بهش فکر کردم ولی به نتیجه نرسیدم
ایشالا اینجا به نتیجه برسه
کلی زحمت می کشی واسه برنامه با زاپیا و اپ های مشابه خیلی راحت واسه همدیگه میفرستن
من خودم زیاد حرفه ای نیستم
ولی در این آدرس کافه بازار در همین مورد صحبت کرده (البته به نظرم)
https://cafebazaar.ir/developers/docs/iab/developer-api/?l=fa

باید طوری باشه اگه برنامه خریداری نشده crash بشه و دیگه باز نشه!

pbm_soy
سه شنبه 21 مهر 1394, 13:32 عصر
من api توسعه دهندگان را دیدم ولی هنوز کامل نخوندمش!
تجارب اندروید من همگی مستقل از بازار است وبیشتر کارای سفارشی کار کردم ولی جدیدا به ارایه محصول علافه مند شدم

درضمن پرداختدرون برنامه ای برای کنترل و اینکه کسی بدون پول دادن استفاده نکنه را میتوانید انجام بدهید ولی نمیخوام پرداخت درون برنامه ای را انجام بدهم!

diapason
سه شنبه 21 مهر 1394, 23:35 عصر
در این مورد مارکت کندو، این قابلیت رو داره. دقیقاً مشابه پرداخت درون برنامه ای انجام میشه و کاربر باید قبل از چک کردن لایسنس توسط کندو لوگین شده باشه، بعد برنامه دقیقاً مشابه پرداخت درون برنامه ای درخواست رو میفرسته و نتیجه توسط کندو به برنامه داده می شه.
حدود یک سال پیش این پیشنهاد رو به بازار دادم، که فرمودن دارن انجامش می‌دن... ولی خبری نشد. منم دیگه پیگیری نکردم.

pbm_soy
چهارشنبه 22 مهر 1394, 13:08 عصر
فکر نمیکنم انجام داده باشن!
به نظرم همون پرداخت درون برنامه ای خوبه و چاره ای هم نداریم!