View Full Version : تشخیص چهره برای احراز هویت در اندروید
jaykob
دوشنبه 20 مهر 1394, 15:40 عصر
سلام
من می خوام یک برنامه بنویسم و نیاز دارم احراز هویت کاربر با گرفتن تصویرش و مقایسه با عکس اولیه ای که از کاربر گرفته شده انجام بشه و می خوام این کار دقت بالایی داشته باشه و مشکلات کمی ممنون می شم توی این زمینه کمک کاملی کنید تا بتونم پیاده سازی کنم این موضوع رو گوگل هم سرچ زدم منابع انگلیسی بودن و پیاده سازیشون برای من که تازه کار هستم سخت بود اگر راهکار مرحله به مرحله ای داره که من پیاده سازی کنم ممنون می شم بفرمایید
با تشکر
c0mmander
دوشنبه 20 مهر 1394, 17:48 عصر
سلام
من می خوام یک برنامه بنویسم و نیاز دارم احراز هویت کاربر با گرفتن تصویرش و مقایسه با عکس اولیه ای که از کاربر گرفته شده انجام بشه و می خوام این کار دقت بالایی داشته باشه و مشکلات کمی ممنون می شم توی این زمینه کمک کاملی کنید تا بتونم پیاده سازی کنم این موضوع رو گوگل هم سرچ زدم منابع انگلیسی بودن و پیاده سازیشون برای من که تازه کار هستم سخت بود اگر راهکار مرحله به مرحله ای داره که من پیاده سازی کنم ممنون می شم بفرمایید
با تشکر
:متعجب: نکنه دنبال سرور آماده این کار برای اندروید هستید؟ نگردید برنامه ای که دقت بالایی داشته باشه نیست!
با استفاده از OpenCv (نسخه اندرویدش) الگوریتم پردازش تصویر خودتون رو پیاده کنید.
الگوریتم های پردازش تصویر چند صورت هستند بعضی ها فاصله دوچشم رو معیارقرار میدن بعضی دیگه دوچشم بینی و دهن رو اندازه گیری میکنند و تشخیص میدن و غیره غیره...
این کار شما معمولا توسط دوستان کارشناس ارشد و دکترا و کسانی که هوش مصنوعی رو بصورت کار کردن قابل پیاده سازی فکر نمیکنم به این نون ماستی ها که گفته بشه مرحله 1 و 2 و 3 و ... شما بتونید پیادش کنید.
gjmkdyttyhujk
دوشنبه 20 مهر 1394, 18:18 عصر
بله من هم با نظر دوستمون موافقم. و تا جایی که من می دونم برای این کار اولا باید الگوریتم های قوی داشته باشید و هم اینکه پردازش های زیادی لازمه.
baghban_tabriz
دوشنبه 04 آبان 1394, 01:56 صبح
از ابزار luxand faceSDK 5.0.1 استفاده کنید. تا 96 درصد درست تشخیص میدهد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.