ورود

View Full Version : بازی سازی یونیتی

mnakhaeipoor
پنج شنبه 23 مهر 1394, 12:20 عصر
سلام دوستان
میخواستم از دوستانی که برای اندروید با یونیتی بازی تولید میکنن بپرسم که اگر من مثلا بخوام تو یونیتی با سی شارپ کار کنم دقیقا چه مقدار باید سی شارپ بلد باشم؟ (برای بازی های حرفه ای)

c0mmander
جمعه 24 مهر 1394, 07:32 صبح
سلام دوستان
میخواستم از دوستانی که برای اندروید با یونیتی بازی تولید میکنن بپرسم که اگر من مثلا بخوام تو یونیتی با سی شارپ کار کنم دقیقا چه مقدار باید سی شارپ بلد باشم؟ (برای بازی های حرفه ای)
2 زره بعلاوه یک زره اون یک زره دیگه ! (شوخی)

جواب اینکه واقعا باید سی شارپ رو بلد باشید. شما که جاوا کارید تفاوت چندتانی با هم ندارند نهایت یک هفته زمان گذاشتن برای سی شارپ باید کافی باشه.

mnakhaeipoor
جمعه 24 مهر 1394, 18:38 عصر
2 زره بعلاوه یک زره اون یک زره دیگه ! (شوخی)

جواب اینکه واقعا باید سی شارپ رو بلد باشید. شما که جاوا کارید تفاوت چندتانی با هم ندارند نهایت یک هفته زمان گذاشتن برای سی شارپ باید کافی باشه.
ممنون
حقیقتش این سوال رو واسه خودم نپرسیدم اخه یکی از دوستان میخواد یونیتی یاد بگیره بنده خدا از برنامه نویسی کوفت بارش نیست چه برسه سی شارپ :متفکر:
خواستم ببینم سی شارپ رو تا کجا کار کنه

c0mmander
جمعه 24 مهر 1394, 23:04 عصر
ممنون
حقیقتش این سوال رو واسه خودم نپرسیدم اخه یکی از دوستان میخواد یونیتی یاد بگیره بنده خدا از برنامه نویسی کوفت بارش نیست چه برسه سی شارپ :متفکر:
خواستم ببینم سی شارپ رو تا کجا کار کنه

آها .. اگر برای کسی که از صفر بخواد برنامه نویسی رو شروع کنه خوب خیلی بیشتر طول میکشه من برای شما گفتم که جاوا بلدید یک هفته بیشتر کار نمیبره یاد گرفتن سی شارپ.

از اونجایی که گفته بودی برای کار حرفه ای میخواد واقعا باید سی شارپ رو بلد باشه.