PDA

View Full Version : ارور موقع بکاپ گرفتن



mehdi.b
پنج شنبه 23 مهر 1394, 16:18 عصر
سلام
موقعی که می خوام بکاپ بگیرم این ارور رو میده
دیتابیس هم با اسکیو ال سرور ساختم
136047

samiasoft
پنج شنبه 23 مهر 1394, 17:03 عصر
مسیر دیتابیس رو بررسی کنید.

خطای نبود فایل در مسیر داده شده هست.

mehdi.b
پنج شنبه 23 مهر 1394, 20:35 عصر
دیتابیس رو با اسکیوال ساختم
توی این مسیر (کنار فایل exe) نیستش
توی مسیر پیش فرض هستش (C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA)
باید چی کار کنم؟

abdullah20
پنج شنبه 23 مهر 1394, 21:26 عصر
خب در این صورت باید از این کانشکن استفاده کنید:
@"Data Source =.; Initial Catalog = dbName ; Integrated Security=True"

mehdi.b
پنج شنبه 23 مهر 1394, 22:56 عصر
کانکشن استرینگم همینه

abdullah20
پنج شنبه 23 مهر 1394, 23:15 عصر
کد بکاپ را قرار بدید

mehdi.b
پنج شنبه 23 مهر 1394, 23:45 عصر
private void گرفتنپشتیبانToolStripMenuItem_Click(ob ject sender, EventArgs e) {
SaveFileDialog savefiledialog = new SaveFileDialog();
savefiledialog.FileName = DateTime.Now.ToString("ddMMyyyy_HHmm");
savefiledialog.Filter = "*BackupFile(*.Bak)|*.Bak";
if (savefiledialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
{
try
{
this.Refresh();
SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True");
cmd.Connection.Open();
string dbname = cmd.Connection.Database;
cmd.Connection.Close();
SqlConnection.ClearAllPools();
string query = "BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\DbAnbar.mdf] TO DISK ='" + savefiledialog.FileName + "'";
cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True");
cmd.Connection.Open();
cmd.CommandText = query;
cmd.ExecuteNonQuery();
cmd.Connection.Close();
this.Refresh();


MessageBox.Show("پایگاه داده با موفقیت پشتیبان گیری شد");
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message, "Error");


}
}
}

mehdi.b
پنج شنبه 23 مهر 1394, 23:51 عصر
این اشتباه نیست ؟

cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True");

abdullah20
جمعه 24 مهر 1394, 11:05 صبح
دوست عزیز.................................
کانکشن شما میگه وصل بشه به سرور و دیتابیس اتچ شده
انوقت دوباره شما اومدید مسیر دادید:متعجب:

این 2 مورد اخه با هم جور در میان:

@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True"

"BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\DbAnbar.mdf] TO DISK ='" + savefiledialog.FileName + "'";

mehdi.b
جمعه 24 مهر 1394, 12:01 عصر
من این دستور بکاپ رو از برنامه دیگه برداشتم
توی یه برنامه دیگه که دیتابیسم اکسپرس بود جواب داد گفتم شاید با تغییر کانکشن استرینگ برای این برنامه هم جواب بده:ناراحت:
حالا باید چه کار کنم ؟