PDA

View Full Version : مشکل با Stimulsoft و استفاده از ClickOnce در VisualStudio



sadeghpa80
شنبه 25 مهر 1394, 15:02 عصر
سلام من برای پروژه ام از قابلیت ClickOnce استفاده میکنم و گزارشاتم رو به صورت کامل با استیمول ساختم
روی کامپیوتر خودم به دورستی کار میکنه اما روی کامپیوتر های دیگه فایل Report.mrt رو نمی تونه پیدا کنه

خواستم ببینم دوستان کسی میدونه مشکل از چیه ؟

نکته اینجاست که فقط توی خود ویژوال استودیو که پروژه رو اجرا میکنم بدرستی کار میکنه
اما وقتی فایل هایی که ClickOnce کپی میکنه رو اجرا میکنم روی کامپیوتر خودمم هم نمیتونه فایل Report رو پیدا کنه


136099


البته دقیقا نمیدونم چجوری باید آدرس بدم بهش

report.Load(Application.StartupPath + @"..\Reports\Report.mrt");


report.Load("Report.mrt");


هر دومدل آدرس میدم ولی نمیشه

ژیار رحیمی
شنبه 25 مهر 1394, 15:11 عصر
سلام کد فراخوانی گزارش رو بزار تا ببینیم مشکل چیه

sadeghpa80
شنبه 25 مهر 1394, 16:12 عصر
StiReport report = new StiReport();
report.Load("Report.mrt");
report.RegData("Connection1",dataSet1.View_ReporPayment);
report.Render();
report.Show();

sadeghpa80
شنبه 25 مهر 1394, 22:36 عصر
دوستان خیلی منتظرم
کارم بدجور گیر این داستانه
ممنون

sadeghpa80
یک شنبه 26 مهر 1394, 13:37 عصر
من فکر کنم مشکل آدرس دهی دارم
مثلا برای استیمول بخوام بگم گزارشات توی فولدر X هست چجوری باسد آدرس بدم ؟
چون توی ClickOnce انگار برنامه رو یجایی توی TEMP کپی میکنه و از اونجا اجرا میکنه
حالا من چجوری باید به گزارشاتم آدرس بدم که مثل پیدا کردن فرم ها توی هر کامپیوتر اونم بتونه پیدا کنه
ممنون ازتون

محمد رضا فاتحی
یک شنبه 26 مهر 1394, 13:47 عصر
سلام... اگه گزارشاتون توی یه پوشه خاصه این کد رو امتحان کنید ببینید می شه یا نه

rep.Load(Application.StartupPath+@"\x\report.mrt");

sadeghpa80
یک شنبه 26 مهر 1394, 14:15 عصر
سلام... اگه گزارشاتون توی یه پوشه خاصه این کد رو امتحان کنید ببینید می شه یا نه

rep.Load(Application.StartupPath+@"\x\report.mrt");


ممنون
اما نه متاسفان با این کد هم cannot find file میده

sadeghpa80
دوشنبه 27 مهر 1394, 13:33 عصر
:افسرده: خدایی یعنی کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه ؟
یعنی کسی تابحال به این مشکل برنخورده ؟

محمد رضا فاتحی
دوشنبه 27 مهر 1394, 17:42 عصر
عجب!!!
یه کار دیگه انجام بدید... پروژتون رو بر اساس فایل cs ذخیره کنید و به صورت کلاس تو برنامه قرار بدید دیگه آدرس دهی و کامپایل نمی خواد

sadeghpa80
جمعه 01 آبان 1394, 01:48 صبح
عجب!!!
یه کار دیگه انجام بدید... پروژتون رو بر اساس فایل cs ذخیره کنید و به صورت کلاس تو برنامه قرار بدید دیگه آدرس دهی و کامپایل نمی خواد

متوجه منظورتون نشدم
فایل های report.mrt رو چی کار کنم ؟
مشکل من آدرس اون فایل هاست

sadeghpa80
دوشنبه 04 آبان 1394, 15:33 عصر
دوستان من کماکان مشکلم پا برجاست ؟

الان جالبه مثلا گزارشاتم رو ریختم توی یه فولدر داخل پروژه به اسم Reports توی کد هم مثلا میتونم گزارش رو Call کنم و پروژه رو با ویژال استودیو اجرا میکنم درست کار کنه و مشکلی نیست . اما وقتی با OnceCkick از برنامه خروجی میگیرم نمیتونه این فولدر Reports رو خروجی بده برای همین روی یه کامپیوتر دیگه میگه فولدر Report رو نمیتونم پیدا کنم.

آیا توی OnceClick جایی داره که بهش بگی این فولدر هم کنار برنامه کپی کن ؟

ترو به خدا یکی کنم کنه