PDA

View Full Version : مشکل آنتی ویروس با برنامه نوشته شده



mehdi.b
شنبه 25 مهر 1394, 20:13 عصر
سلام
من با زبان سی شارپ یه برنامه نوشتم
با آنتی ویروس مشکل داره (آنتی ویروس تروجان میشناستش پاکش می کنه)

abdullah20
شنبه 25 مهر 1394, 20:39 عصر
انتی ویروس شما چیست؟
از کامپوننت خاصی استفاده کردید؟

pbm_soy
شنبه 25 مهر 1394, 21:48 عصر
برنامه ت چیکار میکند؟!

syntiberium
یک شنبه 26 مهر 1394, 01:27 صبح
بعضی آنتی ویروس ها کلا با برنامه های ساخته شده توسط ویژوال استادیو مشکل دارند مثل آنتی ویروسی که فایل های جیمیل رو چک می کنه .

mehdi.b
یک شنبه 26 مهر 1394, 12:09 عصر
انتی ویروس شما چیست؟
از کامپوننت خاصی استفاده کردید؟

آنتی ویروسم Qihoo.360.Total.Security.7.2.0.1034 هست
نه چیزه خاصی نبوده


برنامه ت چیکار میکند؟!

اقساط رو محاسبه می کنه

136114


بعضی آنتی ویروس ها کلا با برنامه های ساخته شده توسط ویژوال استادیو مشکل دارند مثل آنتی ویروسی که فایل های جیمیل رو چک می کنه .

کلا هرچی می نویسم تروجان تشخیص میده و پاک می کنه
چطوری می تونم کاری کنم که مثل بقیه نرم افزار ها کاری باهاش نداشته باشه

pbm_soy
یک شنبه 26 مهر 1394, 12:57 عصر
بعضی آنتی ویروس ها کلا با برنامه های ساخته شده توسط ویژوال استادیو مشکل دارند مثل آنتی ویروسی که فایل های جیمیل رو چک می کنه .

انتی ویروس جیمیل یا کلا سیاست کاری جیمیل اینه که برنامه های اجرایی و یا همان برنامه های کامپایل شده را قبول نمیکند برای اینکه احتمال دارد شما یک ویروس و یا یک برنامه مخرب را ایمیل کنید!
من این آنتی ویروسی که میگید را ندارم و حتی تاحالا امتحانش هم نکردم ولی قاعدتا تنظیماتی وجود دارد

mehdi.b
یک شنبه 26 مهر 1394, 15:45 عصر
من به صورت دستی برنامم رو توی لیست قابل اعتماد قرار دادم
ولی می خوام خود برنامه امن شناخته بشه
بقیه برنامه نویس ها چی کار می کنن که این مشکل پیش نمیاد براشون ؟

Hajivandian
یک شنبه 26 مهر 1394, 17:31 عصر
سلام،
بعضی آنتی ویروس ها برای تست فایل ها از الگوریتمی استفاده میکنند که توی اون الگوریتم میان به اسامی استفاده شده در سطح کد حساس میشن! هرچند که من معتقدم این یه الگوریتم کاملا بی معنیه و ضعیفه ولی خب این آنتی ویروس ها این عقیده رو ندارن احتمالا! :) احتمالا شما توی سطح کدت از کلماتی مثل Amount, Payment, Finance , ... که جزء کلمات مالی هستن استفاده کردی و این آنتی ویروس هم به اون کلمات حساسه. خب حالا راه حل:
راه حل اول: اسامی متغیر ها رو تغییر بدید.
راه حل دوم: مسلما تغییر اسامی متغیر ها یه راه حل قطعی نیست چون معلوم نیست کدوم آنتی ویروس ها به چه کلماتی گیر میدن. پس من بهتون پیشنهاد میکنم از یک درهم ساز (Obfuscator) برای برنامه تون استفاده کنید که هم باعث امنیت بیشتر برنامه میشه (سورس کد رو از دست هکر ها دور نگه میداره) و هم با الگوریتم های تغییر نامی که توشون هست مشکل گیر دادن آن تی ویروستون حل میشه.
این هم یه نمونه رایگان و مناسب برای این کار https://yck1509.github.io/ConfuserEx/

mehdi.b
دوشنبه 27 مهر 1394, 02:42 صبح
سلام،
بعضی آنتی ویروس ها برای تست فایل ها از الگوریتمی استفاده میکنند که توی اون الگوریتم میان به اسامی استفاده شده در سطح کد حساس میشن! هرچند که من معتقدم این یه الگوریتم کاملا بی معنیه و ضعیفه ولی خب این آنتی ویروس ها این عقیده رو ندارن احتمالا! :) احتمالا شما توی سطح کدت از کلماتی مثل Amount, Payment, Finance , ... که جزء کلمات مالی هستن استفاده کردی و این آنتی ویروس هم به اون کلمات حساسه. خب حالا راه حل:
راه حل اول: اسامی متغیر ها رو تغییر بدید.
راه حل دوم: مسلما تغییر اسامی متغیر ها یه راه حل قطعی نیست چون معلوم نیست کدوم آنتی ویروس ها به چه کلماتی گیر میدن. پس من بهتون پیشنهاد میکنم از یک درهم ساز (Obfuscator) برای برنامه تون استفاده کنید که هم باعث امنیت بیشتر برنامه میشه (سورس کد رو از دست هکر ها دور نگه میداره) و هم با الگوریتم های تغییر نامی که توشون هست مشکل گیر دادن آن تی ویروستون حل میشه.
این هم یه نمونه رایگان و مناسب برای این کار https://yck1509.github.io/ConfuserEx/
از اون کلمات استفاده نکردم
هر برنامه ای که با ویژوال استادیو نوشتم آنتی ویروس بد افزار شناساییش می کنه
یکی از دوستان بهم گفت شاید به دلیل نداشتن لایسنس (یا همچین چیزی) آنتی ویروس بد افزار شناساییش می کنه

hsgpro
دوشنبه 27 مهر 1394, 12:10 عصر
از اون کلمات استفاده نکردم
هر برنامه ای که با ویژوال استادیو نوشتم آنتی ویروس بد افزار شناساییش می کنه
یکی از دوستان بهم گفت شاید به دلیل نداشتن لایسنس (یا همچین چیزی) آنتی ویروس بد افزار شناساییش می کنه

سلام
اگه می خوای بدونی که فایل واقعاً ویروسیه یا آنتی ویروس شما الکی گیر میده فایل برنامه رو در این سرویس https://virusscan.jotti.org آپلود کن.
اگه گفت که ویروسی نیست که یعنی آنتی ویروست بدرد نمی خوره و باید عوضش کنی اما اگه گفت ویرویسیه احتمالاً کلاً سیستمت ویروسی شده که به فایل های EXE الحاق میشه و باید سیستمت رو با یه آنتی ویروس قوی تر مثل Kaspersky یا BitDefender اسکن کنی.

pbm_soy
دوشنبه 27 مهر 1394, 14:14 عصر
شاید بدرد نخور نباشه!
آنتی ویروس را خوب باید بشناسی و خوب تنظیمش کنی !
آیا به برنامه های نوشته شده با vs در دستگاه دیگه که به دستگاه خودتون کپی میکنید هم گیر میده؟!
به برنامه های نوشته شده با زبانهای دیگر چی ؟ ویا شما فقط vs داری ؟
بعید میدانم چنین آنتی ویروسی در این حد گیر بده!
در ضمن شما که از برنامه خودت مظمینی مثلا فقط نوشتی hello world برنامه ساده اینچنینی را هم گیر میدهد؟!

mehdi.b
دوشنبه 27 مهر 1394, 23:45 عصر
شاید بدرد نخور نباشه!
آنتی ویروس را خوب باید بشناسی و خوب تنظیمش کنی !
آیا به برنامه های نوشته شده با vs در دستگاه دیگه که به دستگاه خودتون کپی میکنید هم گیر میده؟!
به برنامه های نوشته شده با زبانهای دیگر چی ؟ ویا شما فقط vs داری ؟
بعید میدانم چنین آنتی ویروسی در این حد گیر بده!
در ضمن شما که از برنامه خودت مظمینی مثلا فقط نوشتی hello world برنامه ساده اینچنینی را هم گیر میدهد؟!

به همه برنامه های ویژوال استادیو گیر میده
سر سیستم دیگه هم نصب کردم(آنتی ویروسش همین بود)گیر داد

من برنامم رو میفرستم شما ببینید آنتی ویروستون بهش گیر میده یا نه
بهم خبر بدید

136138