View Full Version : دفتر خدمات کامپیوتر در منطقه صنعتی
hossein_fm
شنبه 25 مهر 1394, 19:54 عصر
سلام .
دفتری اجاره کردیم تو یه منطقه صنعتی که پر مغازه ها و کارخانه های مختلفه ، ولی نمیدونیم از کجا باید کارمون رو شروع کنیم ؟ یا به عبارت دیگه از کجا بفهمیم که کشش کاری منطقه به چه صورته چه لوازمی مورد نیازمونه ؟ لوازم بیهوده نخریم .
ممنون میشم دوستان یه همفکری بکنند.
ابوالفضل عباسی
دوشنبه 27 مهر 1394, 13:11 عصر
با سلام
این منطقه صنعتی توی چه مقطعی کار میکنه مثلا عمدشون چه کاری انجام میدن؟
پالایش،سنگ بری،مصنوعات چوبی و ....
اگر صنفی هستند که با کامپیوتر سروکار دارند پیشنهاد من اینکه اول نمایندگی یک شرکت نرم افزار حسابداری رو بگیرید و شروع به بازاریابی و فروش اون نرم افزار در اون منطقه انجام بدید.
این منطقه توی چه شهری واقع شده؟ چون باید بدونم که این منطقه ظرفیت خرید و فروش نرم افزار رو داره یا نه.
بعد از نرم افزار شروع کنید به خرید مثلا دستگاه فتوکپی و زیراکس و کمی خرید قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر و خرید لپ تاپ...(البته گفتم باید ببینی اون منطقه ظرفیت خرید و فروش تجهیزات رو داره یانه:متفکر:)
موفق باشی:لبخندساده: لطفا به سوالاتم جواب بده تا بیشتر راهنماییت کنم.
hossein_fm
دوشنبه 27 مهر 1394, 19:38 عصر
سلام.
ممنون از توجهت دوست عزیز.
این دفتر در منطقه سیاه سنگ (بالاتر از جاجرود) واقع هست . مصنوعات چوبی ، Upvc ، سنگ بری ، مغازه های فروش ابزار و یراق و از این قبیل .
از کجا بفهمیم ظرفیت خرید و فروش رو داره یا نه ؟
ممنون.
reza_noei
سه شنبه 28 مهر 1394, 21:52 عصر
سلام .
دفتری اجاره کردیم تو یه منطقه صنعتی که پر مغازه ها و کارخانه های مختلفه ، ولی نمیدونیم از کجا باید کارمون رو شروع کنیم ؟ یا به عبارت دیگه از کجا بفهمیم که کشش کاری منطقه به چه صورته چه لوازمی مورد نیازمونه ؟ لوازم بیهوده نخریم .
ممنون میشم دوستان یه همفکری بکنند.
سلام
به نظر من شما بهتره از میان کسبه با چند تاشون دوست بشوید و این رابطه را حفظ کنید، بنده نمیدونم که شما چه تخصص هایی دارید و چه خدماتی در توان شما هست ولی
راه حل منطقی همینه که اول سعی کنید خدمات پیش پا افتاده مثل پرینت و فتوکپی و اینترنت و .... انجام بدید و به مرور زمان این رابطه شما، شما را با حقایقی آشنا خواهد کرد، کم کم شما
متوجه میشوید که چه نقشی در خدمت به کسبه و اهالی آن محله میتوانید ارائه دهید.
سعی کنید برای خودتون اعتبار درست کنید، به قول هایی که میدهید عمل کنید و صادقانه کارکنید.
چه از دید معنوی بهش نگاه کنید (که کار شما کاملا خیر و بابرکت خواهد بود) و چه از دید مادی نگاه کنید. بهرحال فرمول توانایی + شناسایی نیازها کلید موفقیت شماست.
اگر اهالی محلی که شما در آنجا مستقر هستید اطلاعات کافی در مورد کامپیوتر نداشته باشند این دوستی به شما کمک میکنه که هم زبان مشتریانتان را متوجه شوید و هم بتوانید آنها
را راهنمایی کنید. منظورم از این راهنمایی ها نیست که آمریکایی ها انجام میدهندا ! مثلاً اگه تو فیلماشون دیده باشید به هر زوری که بتوانند میخوان کالاهاشون رو قالب مردم کنند.
شعار خوبی هم دارند "برنامه تلویزیونی چیزیست که فاصله ی بین دو پیام بازرگانی را پر کند"
موفق و سربلند باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.