ورود

View Full Version : گفتگو: راه اندازی نرم افزار تحت شبکه در سیستم مشتری با Advance installer

winner1
شنبه 25 مهر 1394, 21:57 عصر
سلام دوستان من میخوام با advance installer ستاپ بسازم ولی نمیتونم Sql server رو با پسورد Sa نصب کنم ایا همچین امکانی رو داره؟
بعد اینکه شما واسه مدیریت همچین سیستم هایی چه کاری انجام میدیدن میخوام اصلن پیچیده نباشه لطفا راهنماییم کنین

vb341
یک شنبه 26 مهر 1394, 08:58 صبح
اصولا نرم افزارهای تحت شبکه رو با حضور در محل نصب و راه اندازی میکنن و تنظیمات هم بر عهده برنامه نویس هست و یا اینکه از طریق نرم افزارهای ارتباط از راه دور .
ولی برای نصب بصورت ادمین هم روش داره که با مراجعه به فروم Advanced Installer میتونید جوابتون رو بگیرید

winner1
یک شنبه 26 مهر 1394, 09:22 صبح
اصولا نرم افزارهای تحت شبکه رو با حضور در محل نصب و راه اندازی میکنن و تنظیمات هم بر عهده برنامه نویس هست و یا اینکه از طریق نرم افزارهای ارتباط از راه دور .
ولی برای نصب بصورت ادمین هم روش داره که با مراجعه به فروم Advanced Installer میتونید جوابتون رو بگیرید

ممنون
:قلب:
و اینکه میشه نظرتون رو راجب اینکه تو نسخه های 2008 اسکول بدونم که کدوم رو مناسب این کار ینی تحت شبکه میدونین؟

winner1
یک شنبه 26 مهر 1394, 09:47 صبح
تو فروموشون سرچ زدم به نتیجه ای نرسیدم متاسفانه از اموزش های شما پیش رفتم بسیار عالی بود ولی فقط حالت پسورد که هنوز نتونستنم واسه sa پس بزارم

vb341
سه شنبه 28 مهر 1394, 20:13 عصر
ببینید برای شبکه من خودم بصورت دستی نسخه اینترپرایز Sql رو نصب میکنم بعد از نصب برنامه بر روی هر Node , کانکشن رو بصورت دستی برای برنامه تعریف میکنم

winner1
چهارشنبه 29 مهر 1394, 00:37 صبح
ببینید برای شبکه من خودم بصورت دستی نسخه اینترپرایز Sql رو نصب میکنم بعد از نصب برنامه بر روی هر Node , کانکشن رو بصورت دستی برای برنامه تعریف میکنم
دمت گرم ولی واسه من مهمه نرم افزار مسقل باشه تا بیشترین حد ممکن که واسه اینکار خودم با سی شارپ یه ستاپ ساز نوشتم که برنامرو تو حالت های مختلف نصب کنه
136168