View Full Version : مشکل در مرتب کردن لیست بر اساس نام در حروف "ک" و "پ"
alireza142
یک شنبه 26 مهر 1394, 10:29 صبح
با سلام
من در برنامه ام از بانک sql استفاده می کنم که در یک ستونش نام افراد رو ذخیره میکنه. در یک لیست ویو اسامی رو بر اساس نام آن ها در مرتب (Sort) کرده و نمایش می دم. اما متاسفانه با حروف "ک" و "پ" مشکل داره و اونا رو ته لیست قرار میده، نه در جای مناسب خودش.
لطفا راهنمایی بفرمایید که باید چی کار کنم تا این حروف رو هم موقع مرتب کردن تحویل بگیره؟؟
abbasalim
دوشنبه 27 مهر 1394, 09:58 صبح
سلام. جای حروف عربی رو با فارسی تغییر بدید. ک ی عربی با فارسی فرق داره
alireza142
دوشنبه 27 مهر 1394, 10:16 صبح
ممنون از راهنماییتون.
میشه لطفا در نوشتن نحوه کوئری به بانک برای پیدا کردن و سپس تغییر دادن این حروف هم مختصری راهنمایی بفرمایید؟
abbasalim
سه شنبه 28 مهر 1394, 12:17 عصر
به نظرم بهترین کار اینه که وقتی میخواید دیتا رو وارد دیتابیس کنید اولین کارکتر ها رو ریپلیس کنید و بعد بریزید تو دیتابیس اینجوری بعدا مشکلی پیش نمیاد
alireza142
چهارشنبه 29 مهر 1394, 10:59 صبح
به نظرم بهترین کار اینه که وقتی میخواید دیتا رو وارد دیتابیس کنید اولین کارکتر ها رو ریپلیس کنید و بعد بریزید تو دیتابیس اینجوری بعدا مشکلی پیش نمیاد
من دقیقا می خواستم همین کارو بکنم. اما قبلا برنامه منتشر شده و می خوام نسخه آپدیت بذارم. پس طبعا باید برم در بانک سرچ کنم و اسامی قبلی رو هم اصلاح کنم. برای تغییر اونا مشکل دارم. کوئری پیدا کردنشون رو میدونم اما نوع کوئری برای تغییر اونا رو نمیدونم...
92vdic
چهارشنبه 29 مهر 1394, 12:25 عصر
من دقیقا می خواستم همین کارو بکنم. اما قبلا برنامه منتشر شده و می خوام نسخه آپدیت بذارم. پس طبعا باید برم در بانک سرچ کنم و اسامی قبلی رو هم اصلاح کنم. برای تغییر اونا مشکل دارم. کوئری پیدا کردنشون رو میدونم اما نوع کوئری برای تغییر اونا رو نمیدونم...
فکر نکنم کوئری از پیش آماده شده ای باشه
راهی که هست اینه رکورد ها رو ردیف به ردیف بگیری بریزی توی String بعد با StringBuilder این دو تا کاراکتری که گفتی رو Replace کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.