ورود

View Full Version : یک سوال درباره کار با جاوا

korosh00
چهارشنبه 29 مهر 1394, 16:29 عصر
سلام
من برنامه نویسی سی شارپ رو تقریبا خوب کار کردم و ای اس پی رو هم خوب .

حالا شروع کردم به کار با جاوا ی کمی سخت تر هست نسبت به سی شارپ .

حالا می خوام بدونم واقعا چه فرق اساسی داره که من جاوا رو ادامه بدم . البته سی شارپ رو هم که خوب کار کردم .
در کار با شبکه جاوا بهتره ؟
در همه سیستم عامل ها اجرا میشه ؟
سرعتش بالاتره ؟
خلاصه فرق اساسی که سی شارپ نمی تونه انجام بده و جاوا خیلی بهتره و بانکها و غیره با جاوا کار می کنن چیه ؟

MohammadReza1994
شنبه 02 آبان 1394, 00:19 صبح
امنیت. کراس پلتفرم. گستردگی( مثل سیشارپ فقط با دات نت طرف نیستی، کلی کتابخونه و فریمورک برای سلایق و کار های گوناگون داره). سینتکس شیرین! (این چیزایی که گفتم دید شخصی منه منتظر نظر دیگران بمون) خلاصه من تا حالا ندیدم کسی بعد یادگیری جاوا پشیمون شده باشه. یادگیری کل جاوا کار یه ماه و دو ماه نیست فکرت تو سال باشه.

korosh00
دوشنبه 04 آبان 1394, 18:05 عصر
میشه با مثال بگید تفاوت ها رو ؟؟
ی چندتا مثال برای اینکه واقعا احساس کنم برم دنبالش و وقت بگذارم می ارزه .
ممنون

سینااکبری
یک شنبه 10 آبان 1394, 14:00 عصر
سلام.
جاوا رو که یاد بگیرید میتونید برای، گوشی های هوشمند و تبلت، انواع دستگاه ها، اینترنت وشبکه و... برنامه نویسی کنید (البته نگارش های مختلف جاوا رو باید برای این کار یاد بگیرید که تفاوت هایی خیلی زیادی باهم ندارن).
جاوا رو میشه رو سیستم های مختلف اجرا کرد. مثلا اگر یک برنامه دسکتاپ بسازید، میشه رو ویندوز، لینوکس، مک اوس و... اجرا کرد.
سرعت جاوا هم خوبه، امنیت اون هم در حد بالایی هست، چون تعداد برنامه نویسان جاوا زیاده، منابع آموزشی، سورس کد ها و... زیادی براش هست و هر مشکلی داشته باشید میتونید در کمترین زمان ممکن، پاسختون رو پیدا کنید.

موفق و پیروز باشید