PDA

View Full Version : آرایه استان ها و شهرها رو کسی داره؟



Vidico
شنبه 02 آبان 1394, 17:06 عصر
سلام و خسته نباشید به بچه های گل فروم
پ
من تو برنامه طراحی شده میخوام یه قسمتی از فرمم که از مشتری اطلاعات میگیره دو تا کومبوباکس باشه
یکی مال استان و دیگری مال شهر

مثلا:

لطفا استان خود را انتخاب کنید: |||||||||||||||||||||||||
لطفا شهر خودتون رو انتخاب کنبد: |||||||||||||||||||||||||

حال اگه تو استان تهران انتخاب شد تو قسمت شهر، شهر های استان تهران رو نمایش بده


ممنون میشم راهنمائیم کنید

FastCode
شنبه 02 آبان 1394, 18:14 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?121705-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7

Vidico
شنبه 02 آبان 1394, 18:40 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?121705-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7

تشکر دوست من، این برای وب بود
الان با توجه به تاپیک معرفی شده، لیست رو در اختیار داریم
حالا چطوری در ویژوال استدیو برای برنامه تحت ویندوز با زبان C# پیاده سازی کنیم؟

Vidico
دوشنبه 04 آبان 1394, 21:15 عصر
لیست زیر روی توی دو تا لیست combobox چطوری درج کنم؟

مثال:
combo box1: آذربایجان شرقی
combo2 تبریز
combo2 جلفا
combo box1: آذربایجان غربی
combo2 ارومیه
combo2 خوی


خوب توی یک کومبو باکس دو تا فیلد آذربایجان شرقی و غربی رو داریم
و توی کومبو باکس دو هنگام انتخاب استان شهرهای فوق رو نشون بده

لیست استانها رو توی این تاپیک معرفی کردن و دارمشون
فقط کافیه یه طوری ارتباط بین کومبو باکس ها رو بگین

برای شب ارپ تحت ویندوز میخوام
ممنون...:چشمک:

علیرضا.ا
سه شنبه 05 آبان 1394, 09:43 صبح
یه ماتریس بساز: به تعداد هر استان یه سطر و هر شهر یه ستون ماتریس
توی رویداد تغییره combo یه شرط بزار:
اگه گزینه انتخاب شده تبریز بود:
combo 2 ایتم هاش بشن کل سطر مربوط به شهر تبریز
اگه تهران بود :
combo 2 ایتم هاش بشن کل سطر مربوط به شهر تهران
...

Vidico
سه شنبه 05 آبان 1394, 12:39 عصر
یه ماتریس بساز: به تعداد هر استان یه سطر و هر شهر یه ستون ماتریس
توی رویداد تغییره combo یه شرط بزار:
اگه گزینه انتخاب شده تبریز بود:
combo 2 ایتم هاش بشن کل سطر مربوط به شهر تبریز
اگه تهران بود :
combo 2 ایتم هاش بشن کل سطر مربوط به شهر تهران
...

مرسی داداش
شرمنده بخدا، میشه یه نمونه سورس ساده در اختیارم بذارید؟ فقط نمونه باشه بقیشو خودم پیاده سازی کنم
ممنون میشم راهنمائیم کنید

SoluS.2010
پنج شنبه 07 آبان 1394, 14:06 عصر
دو تا کمبو باکس داریم.

توی اولی اسامی تمای استان ها رو بنویس.

بعد وقتی یکی از اسامی انتخاب شد شهر های مربوط به اون رو توی کمبو باکس دومی add کن


private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
{

switch (comboBox1.SelectedIndex)
{
case 1:
comboBox2.Items.Clear();
comboBox2.Items.Add("y");
comboBox2.Items.Add("x");
comboBox2.Items.Add("z");
break;
case 2:
comboBox2.Items.Clear();
comboBox2.Items.Add("a");
comboBox2.Items.Add("b");
comboBox2.Items.Add("c");
break;

}

}

علیرضا.ا
جمعه 08 آبان 1394, 01:09 صبح
اینم روش من:



private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
{
comboBox2.Items.Clear();
string[][] city = new string[2][];
city[0] = new string[3] {"c1","c2","c3" };
city[1] = new string[3] { "p1", "p2", "p3" };
foreach(string c in city[comboBox1.SelectedIndex])
{
comboBox2.Items.Add(c);
}
comboBox2.SelectedIndex = 0;
}


private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
comboBox1.Items.Add("c");
comboBox1.Items.Add("p");
comboBox1.SelectedIndex = 0;
}

Vidico
جمعه 08 آبان 1394, 08:42 صبح
طیق فرمایشات دوست عزیزمون علیرضا.ا به این نتیجه رسیدم که یه ماتریکس ایجاد کنم
بعدش تو کومبوباکس یک selectedindex میگیرم و بعدش طبق اون از ماتریکس یک ردیف یا یک ستون رو میخونم و به کومبوباکس یک اضافه می کنم

آخه من تو انجمن سرچ کردم دیدم تموم روش ها از دیتابیس فراخوانی میشه
، چرا الکی دو تا تیبل به دیتابیس اضافه کنیم، اگه قرار باشه واسه هر چیز الکی تو دیتابیس تیبل درست کنیم که نمیشه

از همه ی شما ممنونم

FastCode
جمعه 08 آبان 1394, 10:39 صبح
طیق فرمایشات دوست عزیزمون علیرضا.ا به این نتیجه رسیدم که یه ماتریکس ایجاد کنم
بعدش تو کومبوباکس یک selectedindex میگیرم و بعدش طبق اون از ماتریکس یک ردیف یا یک ستون رو میخونم و به کومبوباکس یک اضافه می کنم

آخه من تو انجمن سرچ کردم دیدم تموم روش ها از دیتابیس فراخوانی میشه
، چرا الکی دو تا تیبل به دیتابیس اضافه کنیم، اگه قرار باشه واسه هر چیز الکی تو دیتابیس تیبل درست کنیم که نمیشه

از همه ی شما ممنونم
چرا نمیشه؟
توی جست و جو ها سرعت این کار بیشتره. کد نویسی ساده تره. مجبور نیستید حافظه رو خودتون مدیریت کنید. همه اطلاعات برنامه از یک نقطه کنترل میشن. کاربر میتونه در صورت نیاز تغییرشون بده و خیلی چیزای دیگه

علیرضا.ا
جمعه 08 آبان 1394, 19:54 عصر
طیق فرمایشات دوست عزیزمون علیرضا.ا به این نتیجه رسیدم که یه ماتریکس ایجاد کنم
بعدش تو کومبوباکس یک selectedindex میگیرم و بعدش طبق اون از ماتریکس یک ردیف یا یک ستون رو میخونم و به کومبوباکس یک اضافه می کنم

آخه من تو انجمن سرچ کردم دیدم تموم روش ها از دیتابیس فراخوانی میشه
، چرا الکی دو تا تیبل به دیتابیس اضافه کنیم، اگه قرار باشه واسه هر چیز الکی تو دیتابیس تیبل درست کنیم که نمیشه

از همه ی شما ممنونم


اون کدی که گزاشتم جواب نداد؟

Vidico
جمعه 08 آبان 1394, 20:17 عصر
اون کدی که گزاشتم جواب نداد؟
تستش نکردم، با همون روشی که شما گفتید که ماتریکس درست کنم همون کار رو کردم
خیلی ساده یه ماتریکس درست کردم، بعدش تو کومبوباکس طبق selectedindex پرش کردم
ممنون بابت راهنمائی خوبتون

Vidico
جمعه 08 آبان 1394, 20:20 عصر
چرا نمیشه؟
توی جست و جو ها سرعت این کار بیشتره. کد نویسی ساده تره. مجبور نیستید حافظه رو خودتون مدیریت کنید. همه اطلاعات برنامه از یک نقطه کنترل میشن. کاربر میتونه در صورت نیاز تغییرشون بده و خیلی چیزای دیگه
حق با شماست
من همش فک می کردم که دیتابیسم زیاد شلوغ نشه و تا جایی که میتونم اطلاعات مفید اندر مفید رو توش ذخیره کنم و کارهایی که اصولا ثابت هستند رو تو کد نویسی و ... جاش بدم
:قلب: خوشم اومد دلایل محکمی ارائه دادین :تشویق: