View Full Version : گرفتن شماره تلفن
talent1
شنبه 02 آبان 1394, 17:08 عصر
میخواستم بدونم چجوری میشه شماره سیمکارت روی گوشی رو بدست اورد یه چندتا مثال پیدا کردم ولی مثل اینکه روی ایرانسل جواب نمیده ! :متفکر:
NeoFighT
شنبه 02 آبان 1394, 18:35 عصر
سلام ،
من تا جایی که میدونم این کار امکان نداره اگر هم امکان داشته باشه فقط یکسری از اپراتور ها این کار رو انجام میدن.
gjmkdyttyhujk
شنبه 02 آبان 1394, 18:46 عصر
برای سیم کارت های داخلی با روش های معمولی امکان پذیر نیست.
M0TR!X
شنبه 02 آبان 1394, 19:12 عصر
اینجا چند روش گفته شده تست کن (http://stackoverflow.com/questions/2480288/programmatically-obtain-the-phone-number-of-the-android-phone)
ho3ein.3ven
یک شنبه 03 آبان 1394, 00:09 صبح
اگه گوشی روت باشه میشه شماره رو در آورد
pbm_soy
یک شنبه 03 آبان 1394, 00:34 صبح
اوپراتورهای ایران چنین امکانی را ندارند
گویا وقتی سیمکارت فعال میشه و خودش را درشبکه مخابراتی رجیستر میکنه یکسری اطلاعات به گوشی باید فرستاده بشه از طرف اوپراتور که یکی از اینها شماره است
شماره سیکارت در بخش settings , about device , status , my phone number باید موجود باشد در این بخش بصورت پیش شماره ای ثبت نیست در تمام گوشیها و تبلتهایی که امتحان کردم چنین موردی را ندیدم!
مگر اینکه صاحب گوشی خودش بصورت دستی ثبت در اینجا شماره را ثبت کرده باشد! که در اینصورت با استفاده از دستورات معمول اینکار میتوانید شماره را بگیرید.
TelephonyManager tMgr = (TelephonyManager)mAppContext.getSystemService(Con text.TELEPHONY_SERVICE);
String mPhoneNumber = tMgr.getLine1Number();
البته برای اجرای دستوران بالا در فایل مانیفست باید پرمیسشن read phone status را بدهید
حتی اگر توجه گرده باشید برنامه هایی مانند وایبر و واتس آپ و غیره هم در اولین بار اجرای برنامه در زمان رجیستر کردن کلاینت در سرورهای خودشان از کاربر بغیر از اینکه نام و اطلاعات دیگر را میپرسد شماره سیمکارت را هم سوال میکند درحالی که برنامه بروی همان گوشی درحال اجراست واگر امکان پذیر بود خودش آن شماره را میگرفت و سوال نمیکرد و یا حداقل شماره را نمایش میداد و فقط از کاربر تایید میگرفت!
talent1
یک شنبه 03 آبان 1394, 09:01 صبح
خوب به نظرتون چیکار میشه کرد واسه حل این مشکل ؟
NeoFighT
یک شنبه 03 آبان 1394, 11:02 صبح
شماره رو از طرف بگیری
همون کاری که line , viber , telegram,... میکنن
talent1
یک شنبه 03 آبان 1394, 11:58 صبح
خب بخوام این کار رو بکنم باید پیامکی چیزی ارسال بشه در کل نمیخوام اینجوری بشه !
NeoFighT
یک شنبه 03 آبان 1394, 12:30 عصر
برات مهمه که یارو شماره رو درست وارد کنه یا نه؟
اگه مهم نیست میتونی بدون پیامک این کار رو انجام بدی
talent1
یک شنبه 03 آبان 1394, 16:56 عصر
نه دیگه مهمه
pbm_soy
یک شنبه 03 آبان 1394, 19:42 عصر
بنظر من هیچ راهی وجود ندارد مگر اینکه روی یک گوشی برنامه ای بنویسی که از پیام رسیده شماره فرستنده را استخراج کنی و همان شماره را به فرستنده بفرستی و در ف ستنده هم شماره را از متن پیام بگیری! به این شکل میتوانی شماره را در بیاری!
روش فوق هزینه یک پیامک را به کاربر برنامه تحمیل میکند!
البته اگر بتونی با مخابرات و یا ایرانسل و غیره حرف بزنی و سرویس ussd code را بگیری و در آن از این روش پیامکی برای استخراج شماره میتوانی استفاده کنی! و هزینه تحمیل کاربر نمیشود ولی سرویس ussd code را به این راحتیا به کسی نمیدهند!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.