View Full Version : جلوگیری از انتقال تاریخ به اکتیویتی دوم با یک toast (لطفا تاریخ را وارد کنید)
hasanpoor93
شنبه 02 آبان 1394, 17:52 عصر
سلام من یک پروژه پرواز دارم مینویسم توی صفحه اطلاعت پرواز گفتم تاریخ رفت و برگشت وارد بشه و بعد ارسال بشه از ظریق put extra به اکتیویتی دوم و دو تاریخ رو توی text view نشون بده .
حالا شوال من اینه که چجوری میشه یک شرط گذاشت که اگر کاربر تاریخ رو وارد نکرد و روی button جهت put extra و انتقال به صفحع دوم کلیک کرد یک toast بهش نشون بده که لطفا تاریخ را وارد کنید
من هر کار کردم نشد
NeoFighT
شنبه 02 آبان 1394, 18:24 عصر
شما میتونید توی onClick اون Button تون یک شرط بنویسید و اون EditText که کاربر قراره تاریخ رو وارد کنه چک کنی که چیزی وارد شده یا نه ،
ای این کد میتونید چک کنید ببینید خالیه یا نه :
if(etDate.getText().toString().equals(""))
Toast.makeText(ActivityMain.this,"lotfan Taaarikh ra vared konid",Toast.LENGTH_LONG);
else
//BORO be safe baad
hosseinaryai
شنبه 02 آبان 1394, 20:29 عصر
شما میتونید توی onClick اون Button تون یک شرط بنویسید و اون EditText که کاربر قراره تاریخ رو وارد کنه چک کنی که چیزی وارد شده یا نه ،
ای این کد میتونید چک کنید ببینید خالیه یا نه :
if(etDate.getText().toString().equals(""))
Toast.makeText(ActivityMain.this,"lotfan Taaarikh ra vared konid",Toast.LENGTH_LONG);
else
//BORO be safe baad
و در ادامه ی کد دوست خوبمون NeoFighT (http://barnamenevis.org/member.php?276253-NeoFighT) می تونیم با گرفتن طول کاراکترهای وارد شده توی edittext هم متوجه ی پر یا خالی بودنش بشیم..
if(etDate.getText().length() == 0)
else
//BORO be safe baad
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.