View Full Version : راهنمایی در مورد Android Studio
amir.hn
یک شنبه 03 آبان 1394, 00:56 صبح
درود دوستان
طبق ارور های که در برنامه اکلیپس دریافت کردم ، تصمیم گرفتم Android Studio رو امتحان کنم که ارور جدید رو در Android Studio دریافت کردم و هنگامی که یک پروژه رو ایجاد کردم بلافاصله این ارور ظاهر میشه . ممنون میشم دوستان به زبان ساده راهنمایی کنند بنده رو واقعا این مشکل اعصابم رو بهم ریخته .
136230
92vdic
یک شنبه 03 آبان 1394, 06:07 صبح
خوب این بنده خدا که خودش داره میگه Install Repository رو بزن !
rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:24 صبح
Install Repository مربوط به چی هست ؟
من هم این مشکل sdk باز میشه
شما چه api هایی مناسب برای android studio رو پیشنهاد میکنید ؟
92vdic
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:39 صبح
api که همیشه باید آخرین ورژن باشه
فقط یک چیزی که هست شما باید به بخش Setting بری و توی قسمت Gradle یه چک باکس هست به نام work offline باید تیک نداشته باشه تا اندروید استودیو به اینترنت وصل بشه و فایلهاشو دانلود کنه
amir.hn
یک شنبه 03 آبان 1394, 12:30 عصر
api که همیشه باید آخرین ورژن باشه
فقط یک چیزی که هست شما باید به بخش Setting بری و توی قسمت Cradle یه چک باکس هست به نام work offline باید تیک نداشته باشه تا اندروید استودیو به اینترنت وصل بشه و فایلهاشو دانلود کنه
درسته بنده هم Install Repository رو میزدم ، ولی نمیتونست از اینترنت دانلود کنه ، api 23 خیلی سنگینه ، حدودا 1 گیگ میشه ، امکانش نیست api پایین تر دانلود کنم . مثلا api 15 یا 16
ممنون.
داخل eclipse هم این ارور رو داشتم ، مشکل از چی بود ؟
136238
راستی در A-S در قسمت Setting گزینه ای به نام Cradle وجود نداره !
92vdic
یک شنبه 03 آبان 1394, 14:07 عصر
البته Gradle درست هست که من اشتباه تایپ کرده بودم . توی همون قسمت سرچ که بالا سمت چپ هست بنویسی offline work میاره نیاز نیست دنبال Gradle بگردی
هنگامی هم که آپدیت میاد تا آپدیت نکنی به آخرین API نمیزاره کاری انجام بدی و حتما باید آپدیت بشه که البته یک گیگ! نیست خیلی کمتره ولی حتما باید چیزشکن فعال باشه
amir.hn
یک شنبه 03 آبان 1394, 14:50 عصر
البته Gradle درست هست که من اشتباه تایپ کرده بودم . توی همون قسمت سرچ که بالا سمت چپ هست بنویسی offline work میاره نیاز نیست دنبال Gradle بگردی
هنگامی هم که آپدیت میاد تا آپدیت نکنی به آخرین API نمیزاره کاری انجام بدی و حتما باید آپدیت بشه که البته یک گیگ! نیست خیلی کمتره ولی حتما باید چیزشکن فعال باشه
بنده هم حدودا گفتم حجم رو :لبخند:
لینک دانلودی شما سراغ نداری . سرعت دانلود بنده با چیز شکن خیلی داغونه.
پس ارور زیر برای دانلود آخرین ورژن api یا همون اندورید 6 هستش . درسته؟
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=136230&d=1445723702
راستی ممنون میشم دلیل این ارور در اکلیپس رو بهم بگید
---------------------------------------------------------------
در ضمن offline work هم تیک نداشت .
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=136238&d=1445765494
reza5791
یک شنبه 03 آبان 1394, 15:34 عصر
حجم فایل کمتره اما سرعت سرورهای گوگل پایینه
1- می تونید این گزینه رو جستجو کنید : google android studio bundle بالای یک گیگ و خوردی حجم برنامه و sdk ولی کارت رو راه نمیندازه چون همه نیاز به اپدیت دارند پس باید بذارید اپدیت بشه
2- در مورد ارور با اینکه با ایکلیپس کار نکردم اما مشخصه داره میگه که اون توابع در پروژه رو نمی تونه فراخوانی کنه یا اینکه همسان نیستند باید در سورس color.xml به دنیال اون باشید
amir.hn
یک شنبه 03 آبان 1394, 15:39 عصر
درسته google android studio bundle با حجم 1.10GB رو دانلود کردم.
پس راهی نداره جز دانلود api اندروید 6 با اینترنت سرعت بالا .:لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.