PDA

View Full Version : نوشتن برنامه آنلاین ، کدام راه رو پیشنهاد میکنید ؟ jason , Webview

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:30 صبح
من قصد انجام درست کردم یه برنامه رو دارم که بخش های مختلفی مثل اخبار داشته باشه

به یک سایت وصل بشه و بتونه پست های مدیر سایت رو به صورت مناسب و قابل معقول تو برنامه ببینه شما کدوم راهو پیشنهاد میکنید ؟

ممنون میشم پاسخ بدید دیگه خسته شدم از بس به عنواع روش های پرسیدم ...

92vdic
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:41 صبح
webview که اصلا مناسب این کار نیست

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:44 صبح
پس به نظر شما از چه روشی استفاده کنم ؟

اندرویدی
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:46 صبح
دوست عزیز از من می شنوی سول های برنامه نویسیت رو اول از سایت هایی مثل stackoverflow بپرس. چون وقتی جواب سوالت رو بدونند واقعا بدون چشمداشت کمکت می کنند و اگر ندونند یا جواب نمی دهند و یا می گن من نظری ندارم. اما باید سوالت رو واضح بپرسی و شوخی و اسپم ندی که خیلی به این موارد حساس اند. خیلی سایت منظمی هست این stackoverflow . معولا هم خیلی از سوالاتی که تو ذهن میاد قبلا تو stackoverflow پرسیده شده و بحث شده. من خودم سوالام یا سرچ خارجی می زنم و یا تو stackoverflow . ولی خب بعضی سوالات رو که به اصطلاح خودم ایرانی هست و در مورد کافه بازار و تجربیات دوستان هست رو از اینجا می پرسم.

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 07:52 صبح
یعنی اینجا کسی نمیاد پاسخ درست و راهنمایی درست کنه ؟

پس اینجا برای چی ساخته شده ؟ واقعا همینجوریه که میگین

تایپیک هایی که من ایجاد کردم رو ببینید هیچ کس جواب نداده یا اگه جواب داده خیلی مبهم و کم مثل این دوستمون که فقط به یه خط بسنده کرده

اندرویدی
یک شنبه 03 آبان 1394, 08:06 صبح
راه های مختلفی وجود داره. اگر وب سایت از html ساخته شده webView خوبه. اما نه اگر شما می خواین که ویجت ها رو خودت بسازی و فقط داده رو منتقل کنی از سرور به کلاینت json خوبه. الان برنامه بازار رو شما ببین. ویجت ها رو طراحی کرده و فقط از طریق پروتکل http و ادرس سایت داده ها رو ارسال و دریاف می کنه.

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 08:34 صبح
یعنی یک پنل داره و از طریق سایت داره برنامه رو بروز رسانی میکنه با روش جیسون ؟

اخه بدیش اینکه کلا هیچ آموزشی تحت جیسون نیست که بیاد بگه به چه صورت متن و عکس رو با HTTP به سمت کلاین بفرست به صورت مرتب و گرافیکی

دوستان اگه تا حالا همچین کاری رو انجام دادن یا منبع یا حداقل راهنمایی درست رو بکنن بخدا ثواب داره

reza5791
یک شنبه 03 آبان 1394, 15:38 عصر
من دومین پروژه خودم رو بدین شکل طراحی کرده ام.. ادغام JSON و webview
سرور هم به صورت php توابع api رو تعریف کرده ام و به خوبی هم با استفاده از leaner و layout تونستم چیدمان داشته باشم و از نظر گرافیکی راضی کننده است
تنها مشکلی که در webview دیدم عدم فراخوانی فونت فارسی utf-8 که هنوز درگیرشم
پیشنهاد من انتخاب یه CMS که بتونید به موبایل وصلش کنید
نکته: می تونید با استفاده از سورس های موجود در نت شیوه های مختلفی رو امتحان کنید

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 15:57 عصر
من دومین پروژه خودم رو بدین شکل طراحی کرده ام.. ادغام JSON و webview
سرور هم به صورت php توابع api رو تعریف کرده ام و به خوبی هم با استفاده از leaner و layout تونستم چیدمان داشته باشم و از نظر گرافیکی راضی کننده است
تنها مشکلی که در webview دیدم عدم فراخوانی فونت فارسی utf-8 که هنوز درگیرشم
پیشنهاد من انتخاب یه CMS که بتونید به موبایل وصلش کنید
نکته: می تونید با استفاده از سورس های موجود در نت شیوه های مختلفی رو امتحان کنید

شما هم از وردپرس استفاده کردین با پلاگین جیسون ؟

reza5791
یک شنبه 03 آبان 1394, 18:55 عصر
خبر من اسکریپت دست نویس php مبتنی بر موبایل با قابلیت کنترل پنل دارم
سورسی رو براتون در پیام خصوصی برای استفاده در وردپرس ارسال کردم امیدوارم کارتون رو راه بندازه

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 19:25 عصر
ببخشید این اسکریپت رو خودتون نوشتین ؟

reza5791
یک شنبه 03 آبان 1394, 19:46 عصر
بله دست نویس اما یک سری توابع رو از سورس های مختلف الگو برداری کردم
قابلیت : دسته بندی موضوعات بینهایت
افزودن برچسب و تگ برای مطالب
افزودن مطلب و خبر بی نهایت
نمایش تاریخ انتشار / افزودن برچسب / افزودن تصویر برای مطلب / قابلیت ثبت نام در برنامه / امتیاز دهی به برنامه/ نظر دهی برای مطالب و غیره ..

rooterror
یک شنبه 03 آبان 1394, 20:48 عصر
بله دست نویس اما یک سری توابع رو از سورس های مختلف الگو برداری کردم
قابلیت : دسته بندی موضوعات بینهایت
افزودن برچسب و تگ برای مطالب
افزودن مطلب و خبر بی نهایت
نمایش تاریخ انتشار / افزودن برچسب / افزودن تصویر برای مطلب / قابلیت ثبت نام در برنامه / امتیاز دهی به برنامه/ نظر دهی برای مطالب و غیره ..

واقعا عالیه کاشکی من این برنامه رو داشتم :ناراحت: مشکلم حل میشد

امیدوارم منم بتونم همچین سیستمی پیدا کنم چون حرفه ای نیستم و نمیتونم خودم بنویسم