ورود

View Full Version : سوال: ایجاد سایت فروش فایل آموزشی

sunrise255
یک شنبه 03 آبان 1394, 08:10 صبح
سلام دوستان خسته نباشید.
عزاداری هاتون قبول باش.
می خوام یه سایت فروش فایل ایجاد کنم که بتونم یه صفحه ثبت نام داشته باشم و اطلاعات مشتریامو تو بانک اطلاعاتی ذخیره کنم . زمانی که مشتری بخواد یه بسته آموزشی رو بخره مبلغش رو از طریق پرداخت آنلاین بپردازه و سپس لینک دانلود براش ظاهر بشه. حالا نمیدونم از کجا شروع کنم یا با چه زبانی بنویسم بهتره. wordpress جواب میده یا نه.
ممنون میشم کمکم کنید.

پیام حیاتی
یک شنبه 03 آبان 1394, 11:11 صبح
سلام
فروشگاه سازهای اپن کارت و پرستا شاپ این امکان را در خود دارند.

sunrise255
یک شنبه 03 آبان 1394, 17:36 عصر
خوب چطور میشه از این ماژولا استفاده کرد. ضمنا فرق بین ماژولای رایگان با پولی چیست ؟؟؟

پیام حیاتی
یک شنبه 03 آبان 1394, 20:54 عصر
این ها ماژول نیستن یک سیستم مدیریت محتوای کامل cms جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشند که یکی از توانای هاشون در مدیریت cms ایجاد موردی هست که مدظر دارید.
Opencart.ir ، پرستا شاپ را هم جستجو کنید بسته و اموزش نصب و کارکردش و انجمن شتیبانی را می یابید.

nasser.man
سه شنبه 05 آبان 1394, 22:51 عصر
سلام دوستان خسته نباشید.
عزاداری هاتون قبول باش.
می خوام یه سایت فروش فایل ایجاد کنم که بتونم یه صفحه ثبت نام داشته باشم و اطلاعات مشتریامو تو بانک اطلاعاتی ذخیره کنم . زمانی که مشتری بخواد یه بسته آموزشی رو بخره مبلغش رو از طریق پرداخت آنلاین بپردازه و سپس لینک دانلود براش ظاهر بشه. حالا نمیدونم از کجا شروع کنم یا با چه زبانی بنویسم بهتره. wordpress جواب میده یا نه.
ممنون میشم کمکم کنید.

بهترین کار استفاده از اپن کارت هست چون به صورت پیشفرض امکان فروش محصولات مجازی رو داره
مزیت اصلی اپن کارت هم می تونه اولا سادگی فوق العاده و اسون بودن اون هست دوم ماژول های پرداخت مختلفی براش آماده شدند و سوم اینکه می تونید باهزینه کمی حتی قالب مناسبی هم تهیه کنید و شاید در عرض کمتر از دو روز بتونید فروشگاهتون رو راه اندازی کنید
البته ورد پرس هم می تونید فروشگاه ساز فایل براش پیدا کنید که من متاسفانه اطلاعاتی در اون باره ندارم

sunrise255
شنبه 16 آبان 1394, 18:50 عصر
سلام آقا پیام میشه به پرستا شاپ اعتماد کرد آخه نه شماره تلفن نداره و همچنین از طریق ایمیل به سوالات جواب نمیده !!!

پیام حیاتی
شنبه 16 آبان 1394, 19:15 عصر
سلام آقا پیام میشه به پرستا شاپ اعتماد کرد آخه نه شماره تلفن نداره و همچنین از طریق ایمیل به سوالات جواب نمیده !!!پرستا شاپ یک سیستم مدیریت محتوای رایگان جهت پیاده سازی سایت های فروشگاهی هست ، انجمن های داخلی این cms را فارسی سازی کرده اند و اموزش های مختلفی را برای ان تولید کردن همچنین به سوالات کاربرانی که با این cms به مشکل برمیخورن جواب می دهند.اینکه سایت یا سازمانی از سایت یا فروشگاه شما حمایت کند و حتمن پاسخگو باشد اشتباه است این برای سایر cms ها صدق می کند مگر اینکه به سایت یا تیم طراحی سفارش داده باشید و موهرد خواسته شده در قراردهد قید شده باشد.شما فقط باید اموزش های موجود را مطالعه و بعد تمرین کنید.از نظر اعتماد ، این فروشگاه ساز جواب خودش را پس داده و سایت های زیادی نیز با ان طراحی شده.

sunrise255
جمعه 22 آبان 1394, 18:45 عصر
سلام آقا پیام شرمنده مزاحمت میشم
برا ساخت یه فروشگاه اینترنتی چه هاستی مورد نیازه (چقد فضا می خواد) ترافیک شبکه هم بالا باشه مثلا روزانه 50 هزار نفر از سایت بازدید کنند.
با تشکر

پیام حیاتی
جمعه 22 آبان 1394, 21:49 عصر
فضای مورد نیاز به حجم محتوای شما بستگی دارد (حداقل 500 مگ).ترافیک ، پهنای باند را مصرف می کند ، زمان خرید سرویس مقدار پهنای باند نیز در جدول مشخصات ذکر شده است.

sunrise255
پنج شنبه 28 آبان 1394, 21:03 عصر
سلام آقا پیام
وقت بخیر
هاست لینوکس ایرانی خوبه یا خارجی ؟؟؟؟

پیام حیاتی
پنج شنبه 28 آبان 1394, 23:58 عصر
سلام
اگر سایت به زبان فارسی هست و برای بازدیدکنندگان داخلی کاربرد دارد هاست ایران.