reza5791
یک شنبه 03 آبان 1394, 10:39 صبح
با درود - ده روزی میشه که تمام گوگل و سایت های مرتبط رو زیر و رو کرده ام و دریغ از یک اموزش و یا راهنمایی خوب..
بی شک خیلی ها مشکل بنده رو دارند و یا تجربه کرده اند که کلافه کننده است
بنده یک پروژه دارم که تحت سرور PHP می باشد و به صورت آنلاین بر اساس API تعریف شده صفحات را فراخوانی می کند. در این پروژه از textview / listview / webview استفاده می کنم
تمامی مطالب به صورت فارسی می باشند که در دو شی text / list view مشکلی در نمایش حروف فارسی دیده نمی شود. اما وقتی در سرور ساید مطلبی رو فارسی می نویسم حروف فارسی به صورت کاراکترهای نامشخص نمایش داده میشه.. اموزشهای مرتبط رو به صورت جسته گریختهیافته و سعی در برطرف کردن مشکل داشتم اما کاری از پیش نرفت
برای اینکه درک مطلب راحت تر باشه کدهای صفحه اصلی سرور و همچنین بخش نمایش محتوا در اندروید رو میذارم. این مشکل در هیچ جا به صورت درست و جامع جواب داده نشده. امید است دوستانی که اگاهی دارند به صورت کامل جواب داده تا همه استفاده ببریم
کد صفحه index.php که در اون charset utf-8 رو استفاده کرده ام
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
یک جای کار من ایراد دارد که قادر به درک اون نیستم
این بخش از کد برای نمایش html در webview استفاده شده که فکر کنم ایراد داره
webmdetail.setBackgroundColor(Color.parseColor("#ffffff"));
webmdetail.getSettings().setBuiltInZoomControls(tr ue);
webmdetail.getSettings().setDefaultTextEncodingNam e("UTF-8");
String mimeType = "text/html";
String encoding = "utf-8";
String htmlText = mdesc;
String Text = "<html><head>"
+ "<style type=\"text/css\">body{color: #000000;}"
+ "</style></head>"
+ "<body>"
+ htmlText
+ "</body></html>";
webmdetail.loadData(Text, mimeType, encoding);
دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی بفرمایند یا به صورت یک اموزش جامع در بخش جداگانه مطرح بفرمایند
با سپاس
بی شک خیلی ها مشکل بنده رو دارند و یا تجربه کرده اند که کلافه کننده است
بنده یک پروژه دارم که تحت سرور PHP می باشد و به صورت آنلاین بر اساس API تعریف شده صفحات را فراخوانی می کند. در این پروژه از textview / listview / webview استفاده می کنم
تمامی مطالب به صورت فارسی می باشند که در دو شی text / list view مشکلی در نمایش حروف فارسی دیده نمی شود. اما وقتی در سرور ساید مطلبی رو فارسی می نویسم حروف فارسی به صورت کاراکترهای نامشخص نمایش داده میشه.. اموزشهای مرتبط رو به صورت جسته گریختهیافته و سعی در برطرف کردن مشکل داشتم اما کاری از پیش نرفت
برای اینکه درک مطلب راحت تر باشه کدهای صفحه اصلی سرور و همچنین بخش نمایش محتوا در اندروید رو میذارم. این مشکل در هیچ جا به صورت درست و جامع جواب داده نشده. امید است دوستانی که اگاهی دارند به صورت کامل جواب داده تا همه استفاده ببریم
کد صفحه index.php که در اون charset utf-8 رو استفاده کرده ام
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
یک جای کار من ایراد دارد که قادر به درک اون نیستم
این بخش از کد برای نمایش html در webview استفاده شده که فکر کنم ایراد داره
webmdetail.setBackgroundColor(Color.parseColor("#ffffff"));
webmdetail.getSettings().setBuiltInZoomControls(tr ue);
webmdetail.getSettings().setDefaultTextEncodingNam e("UTF-8");
String mimeType = "text/html";
String encoding = "utf-8";
String htmlText = mdesc;
String Text = "<html><head>"
+ "<style type=\"text/css\">body{color: #000000;}"
+ "</style></head>"
+ "<body>"
+ htmlText
+ "</body></html>";
webmdetail.loadData(Text, mimeType, encoding);
دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی بفرمایند یا به صورت یک اموزش جامع در بخش جداگانه مطرح بفرمایند
با سپاس