ورود

View Full Version : پروژه جدید در ویژوال 2015

python2015
یک شنبه 03 آبان 1394, 22:44 عصر
سلام.من در سی پلاس پلاس تازه کارم:افسرده:
من توی نسخه 2013 ویژوال وقتی می خواستم یک پروژه جدید ایجاد کنم، در لیست نمونه پروژها، می اومدم، مدل win32 project رو انتخاب می کردم، به کارم می اومد.ولی حالا در نسخه 2015 که به تازگی نصب کردم، اصلا همچین مدلی در لیست وجود نداره.حالا جایگذینش چیه.من چیرو انتخاب کنم؟؟

بعد یک سوال دیگه که شاید مرتبط باشه با سوال قبلی،من فایل هایی که با نسخه 2013 نوشتم رو می خوام با 2015 باز کنم.خطای زیر رو نشون می ده و پروژه ها رو باز نمی کنه!!!!
warning : The build tools for Visual Studio 2013 (v120) cannot be found. To build using the Visual Studio 2015 (v140) build tools, either click the Project menu or right-click the solution, and then select "Upgrade Solution...". Install Visual Studio 2013 (v120) to build using the Visual Studio 2013 (v120) build tools.

Project 'exam' could not be loaded because it's missing install components. To fix this launch Visual Studio setup with the following selections:
Install Visual C++‎ 2015 Tools for Windows Desktop

F:\Projects\visual studio 2015\exam.v0.0666\hi.vcxproj : error : The application for the project is not installed.

گویا نرم افزار ناقص نصب شده.اما چرا؟؟؟من نسخه کاملی رو از مغازه خریدم و نصب کردم.
ببخشید اگر در جای اشتباهی تاپیک رو زدم!

Nader G
یک شنبه 10 آبان 1394, 12:31 عصر
ظاهرا در نسخه 2015 موقع نصب باید گزینه ++vc رو انتخاب کنید وگرنه به صورت default نصب نمیشه. دوباره برنامه نصب رو اجرا کنید و گزینه های مربوط به ++c رو انتخاب کنید.