ورود

View Full Version : فروش برنامه با روشی غیر از روش پرداخت درون برنامه ای

mr_ayma
دوشنبه 04 آبان 1394, 02:41 صبح
دوستان ایا بازار این اجازه رو می ده به جای انتشار برنامه با پرداخت درون برنامه ای ، یک نسخه رایگان و یک نسخه کامل از برنامه امونو تو سایت بازار قرار بدیم
به این خاطر می پزسم من الان پولی ها رو که تگاه می کردم ندیدم کسی لینک دمو از برنامه اشو گذاشته باشه ؟! به نظرتون فروش برنامه به این سبک
اشتباهه ؟! و این روش هیچ مزیتی نسبت به پرداخت درون برنامه ای نداره ؟!

راستی یه سوال دیگه تو شرایط بازار نوشته شده توضیحات برنامه اتونو به انگلیسی و فارسی بفرستین ، کلمه «« و »» رو بازار اشتباهی گذاشته یا واقعا
باید برای یه برنامه فارسی توضیحات انگلیسی هم بفرستیم ؟!

milad_d993
دوشنبه 04 آبان 1394, 07:44 صبح
اتفاقا یکی از پیشنهاد های مارکت ها همینه که برای برنامه های پولی یک نسخه رایگان با امکانات محدود بزارین...

به نظر من
اگه برنامه'ت چیزیه که حداقل تا یه 1 سالی کاربر روی گوشیش به صورت نصب شده داشته باشه روش پرداخت درون برنامه ای خوبه

ولی اگر برنامه'ت کاربردش جوریه که برای یه مدت زمان محدود کاربرد داره یا کاربر ازش زده میشه همون اول [مثلا] هزار تومن بگیری و با امکانات کامل بفروشیش بهتره...

درمورد سوال سوم هم چونکه من هنوز یه برنامه هم ننوشتم که توی کافه بازار بزارم نمیدانم الزامیه یا نه....

hosseinaryai
دوشنبه 04 آبان 1394, 10:18 صبح
توضیحات انگلیسی هم باید بنویسی .. یعنی اجازه نمیده فیلد انگلسی خالی رها بشه .. اما الزامن همون چیزایی که به فارسی نوشتی نباید بنویسی .. می تونی چند تا جمله رو توی گوگل ترنسلیت ترجمه انگلیسی کنی و بذاری توی اون بخش ..