ورود

View Full Version : سوال: ایجاد رابطه بین دو ستون جدول

majidosmani
دوشنبه 04 آبان 1394, 18:18 عصر
سلام دوستان عزیر یک سوال داشتم
من یک جدول دارم شامل دو تا ستون در ستون اولی 7 نوع متغییر وارد میشه و در ستون دوم عددی برای هر متغییر وارد میشه مثلا اگر متغییر a اخرین عددش 8 بوده باشه حالا اگر من متغییر a را واد کنم عدد 9 را باید به آن نسب بدم یعنی عدد وارد شده به نوع متغییر بستگی دارد حالا من می خواهم از طریق فرم اطلاعات را وارد این جدول کنم چه کدی به من پیشنهاد می کنید تا وقتی من نوع متغییر را وارد کنم عدد مربوط به ان را نشان دهد و در جدول ذخیره شود

saeed28541
چهارشنبه 06 آبان 1394, 21:06 عصر
علیک سلام.
خیلی دقیق متوجه سوالتون نشدم ولی تا اونجا که متوجه مشکلتون شدم شاید این دستور بتونه کمکتون کنه.
Dim varX As Variant
varX = DLookup("[LastName]", "Employees", "[EmployeeID] = 1")

با این دستور میتونید که فیلد خاص از یک جدول رابا یک کد بخونید

majidosmani
چهارشنبه 06 آبان 1394, 22:01 عصر
سلام دست شما درد نکنه ولی من نتونستم از کد شما استفاده کنم یک نمونه فرستادم داخلش کامل توضیح دادم چی می خواهم لطفا نگاش کنید اگر مقدور است راهنمایی فرمایید

بازم ممنون

saeed28541
پنج شنبه 07 آبان 1394, 23:42 عصر
سلام.
نمونه اصلاح شد.یاعلی

majidosmani
جمعه 08 آبان 1394, 06:37 صبح
سلام عالی بود ممنون حالا یک سوال دیگه آیا میشه از روی این جدول یک جدول دیگر درست کرد که شامل سه ستون باشه ستون اول نوع پرمیت (مانند رادیوگرافی و برق وغیره) البته با شرط غیره تکراری بودن و ستون دوم تعداد همان نوع پرمیت را مشخص کند مثلا اگر در جدول اولی تعداد پرمیت رادیوگرافی 5 تا باشد حالا در جدول دوم در ستون دوم جلوی رادیوگرافی عدد5 را بنویسد و در ستون سوم تعداد کل پرمیت ها (یعنی تعداد کل رکورهای جدول اول را بنویسد)(در واقع ستون سوم یک مقدار ثابت خواهد بود)

saeed28541
جمعه 08 آبان 1394, 11:54 صبح
سلام عالی بود ممنون حالا یک سوال دیگه آیا میشه از روی این جدول یک جدول دیگر درست کرد که شامل سه ستون باشه ستون اول نوع پرمیت (مانند رادیوگرافی و برق وغیره) البته با شرط غیره تکراری بودن و ستون دوم تعداد همان نوع پرمیت را مشخص کند مثلا اگر در جدول اولی تعداد پرمیت رادیوگرافی 5 تا باشد حالا در جدول دوم در ستون دوم جلوی رادیوگرافی عدد5 را بنویسد و در ستون سوم تعداد کل پرمیت ها (یعنی تعداد کل رکورهای جدول اول را بنویسد)(در واقع ستون سوم یک مقدار ثابت خواهد بود)

لطفا فرم نمونه را ایجاد کنید.

majidosmani
جمعه 08 آبان 1394, 20:06 عصر
سلام من یخورده کار کردم ولی متاسفانه به جواب نرسیدم من می خواهم اطلاعات جدول دوم پر بشه من یک راه غیر اصولی رفتم آمدم یک فرم (فرم 2) درست کردم و نام دیفالت همه فلیدها را نام پرمیت ها قرار دادم (یک مشکلی که اینجا ایجاد میشه این است که وقتی یک نوع پرمیت جدید ایجا کنیم دیگر اسمش داخل این فرم قرار ندارد) بعد امدم یک کوئری درست کردم که تعداد هر پرمیت را نشان دهد (ولی نمی دونم چرا همان اولی ارور داد) در واقع من می خواهم یک جدول مانند جدول 2 از روی جدول یک بسازم لطفا من را راهنمایی فرمایید
و یک چیز دیگه درباره مشکل اولم که برام حل کردید من می خواهم مقدار فیلد list6 در فیلد number کپی شود از چه کدی استفاده کنم من یک کد نوشتم ولی کار نمیکنه بی زحمت نگاش کنید

بازم ممنون

majidosmani
شنبه 09 آبان 1394, 20:42 عصر
سلام من یخورده کار کردم ولی متاسفانه به جواب نرسیدم من می خواهم اطلاعات جدول دوم پر بشه من یک راه غیر اصولی رفتم آمدم یک فرم (فرم 2) درست کردم و نام دیفالت همه فلیدها را نام پرمیت ها قرار دادم (یک مشکلی که اینجا ایجاد میشه این است که وقتی یک نوع پرمیت جدید ایجا کنیم دیگر اسمش داخل این فرم قرار ندارد) بعد امدم یک کوئری درست کردم که تعداد هر پرمیت را نشان دهد (ولی نمی دونم چرا همان اولی ارور داد) در واقع من می خواهم یک جدول مانند جدول 2 از روی جدول یک بسازم لطفا من را راهنمایی فرمایید
و یک چیز دیگه درباره مشکل اولم که برام حل کردید من می خواهم مقدار فیلد list6 در فیلد number کپی شود از چه کدی استفاده کنم من یک کد نوشتم ولی کار نمیکنه بی زحمت نگاش کنید

بازم ممنون

کسی از دوستان توی این زمینه نمی تونند من را کمک کنند؟