PDA

View Full Version : کمک برای طراحی یک مسئله مشکل

IMANAZADI
چهارشنبه 06 آبان 1394, 08:49 صبح
با سلام
واسه طراحی یک دیتابیس دچار مشکل شدم
از هر راهی میرم به مشکل میخورم

طرح مسئله :
ما کارفرمای یک پروژه هستیم که چندین پیمانکار داریم

هر پیمانکار یه تعداد سازه برای اجرا داره ،
هر سازه ساختار شگست مربوط به خود را داره
ساختار شکست هر سازه در هر پیمانکاری با پیمانکاری دیگه فرق داره

یه عکس میزارم که بیشتر توضیح بدم

همونطور که در عکس میبینید ما دو سازه داریم بنام های X005 , X009 و ساختار شکست اون برای پیمانکار Z در بالای عکس مشخص هست

من سازه X005 رو توضیح میدم
در سلول B5 تا D5 همه چی مشخص هست ، وزن کل و نصب شده پیمانکار ...
در سلول E5 ادعای پیمانکار برای درصد اجرای طبق wbs A آورده شده است
در سلول F5 ادعای پیمانکار برای درصد Qc طبق wbs A آورده شده است
در سلول G5 از فرمول فوق استفاده شده است (ستون E5 * ستون F5 * ستون D5 * درصد wbs برش که 10% می باشد)

و به همین ترتیب الی آخر

این ساختار شکست فقط مربوط به یک سازه در یک پیمانکار میشود
و در پیمانکار دیگه ممکن است سازه ای از همین نوع درصدهای بالا (wbs) تغییر داشته باشه یا اضافه یا کم بشه(مثلادر پیمانکار دیگه سازه ایی از همین نوع تا wbs F داشته باشیم با درصدهای متفاوت )

بنظرتون بهترین ایده برای طراحی این دیتابیس چی میتونه باشه ؟؟؟؟

با توجه به اینکه ساختار شکست ها با هم فرق دارند ما نمیتوانیم برای هر ساختار شکست (یا همون WBS) یک جدول در نظر بگیریم و نظر خودم اینه که با طراحی چند جدول ، ستون ها رو بصورت row و مقدار دربیارم و ذخیره کنم نمیدونم حالا درست هست یا نه

reza_ali202000
چهارشنبه 13 آبان 1394, 00:02 صبح
سلام
همه چیز رو به صورت جدول جداگانه در بیارید و جداول رابطه ای قرار بدین. مثلا اسم کارها رو توی یه جدول بیارید مثل E5 B5 . بعدش یه جدول رابطه ای برا هر پیمانکار نصبت به این اسامی بیارید و مختصات این اسامی رو توی اون جدول برا هر پیمانکار به صورت جدا ثبت کنید. اینجوری اگه مثلا B5 یه پیمانکار 5% بود و پیمانکار دیگه 10% درصد، هیچ مشکلی به وجود نمیاد و پیمانکاری میتونه دو مورد داشته باشه پیمانکاری میتونه سه مورد داشته باشه ولی با یک نام و مقدار متفاوت.