ورود

View Full Version : سوال: خطای piix4_smbus روی esxi

el_ra84
چهارشنبه 06 آبان 1394, 12:12 عصر
سلام
من یه فایل ovf دارم میخام روی esxi بالا بیارم.روی سرور esxi 5.1 رو نصب کردم.وقتی با vsphere client به سرور متصل میشم و power on میکنم با خطای piix4_smbus 0000:00:07.3: Host SMBus controller not anabled موجه شده و crash کرده و قطع اتصال میشه
تو اینترنت سرچ کردم این خطا بخاطر اینه که سرور 2تا cpu داره و esxi پشتیبانی نمیکنه(فقط یک cpu)راه حلش هم اینه که در shell سیستم عامل esxi دستور blacklist i2c_piix4 رو بزنم.اما هرکاری میکنم این دستور رو نمیشناسه.چیکار باید بکنم؟؟؟کسی اطلاع داره راهنمایی کنه؟
راستی تو تنظیمات ماشین مجازی هم رفتم و تعداد cpu رو یکی کردم.اما بازهم مشکل حل نشد

hghyami
چهارشنبه 06 آبان 1394, 12:37 عصر
شما میتونی‌ machine دیگه بیاری بالا یا بسازی? یک راه حل دیگه این هست که این مکهین رو عدیت کنی‌ و اگر نتورک کارت یا چیز دیگه داره پاک کنی‌ یعنی‌ یک VM که فقط harddisk Memory و CPU داره. اگر هم میتونی‌ و بلدی با shell ESXI کار کنی‌ محتویات vmx فایل رو بذار اینجا.

el_ra84
شنبه 09 آبان 1394, 08:03 صبح
شما میتونی‌ machine دیگه بیاری بالا یا بسازی? یک راه حل دیگه این هست که این مکهین رو عدیت کنی‌ و اگر نتورک کارت یا چیز دیگه داره پاک کنی‌ یعنی‌ یک VM که فقط harddisk Memory و CPU داره. اگر هم میتونی‌ و بلدی با shell ESXI کار کنی‌ محتویات vmx فایل رو بذار اینجا.
اگر نت ورک کارت رو پاک کنم چجوری سرور رو ببرم رو شبکه که بتونم با vsphere بهش دسترسی داشته باشم؟
نه.با esxi shell کار نکردم
من تونستم توی shell برم اما دستوری که بتونه خطای چک کردن تعداد cpu ها رو توی بلاک لیست ببرم رو نتونستم اجرا کنم.تو سایت ها نوشته باید دستور زیر رو اجرا کنم اما خطا میده:

~#/etc/modeprobe.d/blacklist.conf
blacklist i2c_piix4
در مسیر etc/ قرار میگیرم اما مسیر modeprobe.d/ رو نمیشناسه.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟:ناراحت::ناراحت:: اراحت:

hghyami
شنبه 09 آبان 1394, 12:23 عصر
میدونم به شبکه وصل نمیشید. فقط می‌خوام بدونم میاد بالا یا نه. اون یکی‌ که می‌گید دستور نیست و در اصل یک فایل هست که توش اون blacklist رو میذارید...
شما تو این محیط میتونید مکهین دیگه بسازید و آیا بدون نتورک تست کردید ببینید machine شما بالا میاد ‌یانه؟