ورود

View Full Version : یادگیری طراحی وب یا برنامه نویسی وب

salmah
چهارشنبه 06 آبان 1394, 14:49 عصر
سلام می دونم تاپیک تکراریه ولی حتی یه راهنمایی کوچیک هم برای من واقعا ارزشمنده
من مدتی میشه که کار وب انجام میدم و الان میخوام دوباره از صفر شروع کنم و به صورت اصولی وب را کار کنم
خب برای کار وب همیشه این بوده که صفر تا صد پروژه را خودم انجام میدم پس به هر دو مبحث نیاز دارم
خیلی ها می گویند باید روی یکی سرمایه گذاری کنی ولی نیاز من اینه که هر دور را یاد بگیرم
مدتی شروع به یادگیری js,html5,css3 کردم و بیشتر جاوا اسکریپت ولی به دلایلی کار یادگیری رها شد و بعد ار مدتی که سرم خلوت تر شد و خواستم یادگیری ام وفت بذارم دیدم که خیلی خیلی به mvc نیاز دارم و یادگیری mvc را شروع کردم خلاصه اینکه الان که دارم mvc یاد می گیرم میبینم که چه قدر به همون طراحی نیاز دارم الان واقعا گیج شدم از طرفی نمی خوام mvc را رها کنم از طرفی به طراحی نیاز دارم و از طرف دیگه وقت این را ندارم که هر دو مبحث را همزمان یادبگیرم
دوستانی که تجربه دارند خوشحال میشم من را راهنمایی کنند

r4hgozar
چهارشنبه 06 آبان 1394, 15:34 عصر
سلام.
شما می تونید هر دو تا رو یاد بگیرید. خیلی هم خوبه.
اما قطعا نمی تونید یه متخصص در هر دو زمینه بشین.
الان من همه کاری رو انجام میدم. هم asp mvc می نویسم و هم دیزاین. اما اگه کسی بتونه بصورت تخصصی کار کنه بسیار عالیتره.
من معمولا بخش دیزاین کار هام رو میدم به یه دیزاین کار حرفه ای . هزینه رو هم بهش میدم. شاید در آمدم کمتر بشه مقداری اما بسیار زیبا تر و کامل تر میشه کارم.

موفق باشید

arman54
چهارشنبه 06 آبان 1394, 21:58 عصر
به نظر من سعي كن وقتتو روي اوني بذاري كه بهش علاقه داري.
اگرم به 2تاش علاقه داري اول mvc رو كامل تموم كن . البته در حين كار روي mvc بعضي اوقات pdf هايي كه html , css رو توضيح دادن رو هم بخون (فقط در حد مرور) كه چيزايي كه قبلا خوندي اصولش توي ذهنت تثبيت شه كه وقتي بعدا رفتي سوراقشون زياد ازت وقتي نگيره.

iceteenagers
جمعه 08 آبان 1394, 00:02 صبح
اصلا درست نیست این حرف که نمیشه تو دوتاش متخصص بشی به نظر شخصی من اول بخش front-end رو تا یه جای خوبی پیش ببر بعد برو سمت back

پیام حیاتی
جمعه 08 آبان 1394, 11:14 صبح
سلام می دونم تاپیک تکراریه ولی حتی یه راهنمایی کوچیک هم برای من واقعا ارزشمنده
من مدتی میشه که کار وب انجام میدم و الان میخوام دوباره از صفر شروع کنم و به صورت اصولی وب را کار کنم
خب برای کار وب همیشه این بوده که صفر تا صد پروژه را خودم انجام میدم پس به هر دو مبحث نیاز دارم
خیلی ها می گویند باید روی یکی سرمایه گذاری کنی ولی نیاز من اینه که هر دور را یاد بگیرم
مدتی شروع به یادگیری js,html5,css3 کردم و بیشتر جاوا اسکریپت ولی به دلایلی کار یادگیری رها شد و بعد ار مدتی که سرم خلوت تر شد و خواستم یادگیری ام وفت بذارم دیدم که خیلی خیلی به mvc نیاز دارم و یادگیری mvc را شروع کردم خلاصه اینکه الان که دارم mvc یاد می گیرم میبینم که چه قدر به همون طراحی نیاز دارم الان واقعا گیج شدم از طرفی نمی خوام mvc را رها کنم از طرفی به طراحی نیاز دارم و از طرف دیگه وقت این را ندارم که هر دو مبحث را همزمان یادبگیرم
دوستانی که تجربه دارند خوشحال میشم من را راهنمایی کنند
بخوانید

http://ahvazsell.ir/Doc.aspx