View Full Version : سوال: نوشتن فریم ورک
tooka123
چهارشنبه 06 آبان 1394, 18:39 عصر
سلام ، برای طراحی سایت فریم ورک های زیادی مثل بوت استرپ وجود داره آیا اتلاف وقت نیست برای اینکه واسه خودمون یک فریم ورک مطابق خواسته های خودمون درست کنیم .
پیام حیاتی
چهارشنبه 06 آبان 1394, 23:36 عصر
سلام
بله اتلاف وقت هست ، مثال دوباره چرخ را اختراع کردن هست.
ravand
پنج شنبه 07 آبان 1394, 07:37 صبح
اگه خودت بنویسی بهتر ازش سر در میاری. و اگه سرعتش بیشتر بشه که خیلی خوبه. از طرفی یک بار می نویسی و یه عمری ازش استفاده می کنی. الان من خودم برخی جاها از برنامه های قبلیم استفاده میکنم. دگه وقت نمیذارم از اول بنویسم.
tooka123
پنج شنبه 07 آبان 1394, 08:48 صبح
سلام
بله اتلاف وقت هست ، مثال دوباره چرخ را اختراع کردن هست.
من از بوت استرپ استفاده می کنم ولی در بعضی از قالب ها مجبور می شم غیر از کلاس های بوت استرپ کلی کد هم بنویسم , به نظر شما به دلیل استفاده نادرست از بوت استرپ هست ؟
بهتر نیست فقط قسمت ریسپانسیو اونو استفاده کنم و کد های دیگه ای که خودم نوشتم و تقریبا توی همه قالب ها استفاده شده رو به صورت فریم ورک در بیارم و استفاده کنم ؟
پیام حیاتی
پنج شنبه 07 آبان 1394, 11:28 صبح
من از بوت استرپ استفاده می کنم ولی در بعضی از قالب ها مجبور می شم غیر از کلاس های بوت استرپ کلی کد هم بنویسم , به نظر شما به دلیل استفاده نادرست از بوت استرپ هست ؟
بهتر نیست فقط قسمت ریسپانسیو اونو استفاده کنم و کد های دیگه ای که خودم نوشتم و تقریبا توی همه قالب ها استفاده شده رو به صورت فریم ورک در بیارم و استفاده کنم ؟
ببینید اینکه ما از چه نوع فریمورک و تکنولوژی هایی استفاده کنیم به سفارش و نوع پروژه بستگی دارد ، نمیگم بوت استرپ کامل هست خیر ، نواقص هم دارد لیکن همواره در حال بروزرسانی و گسترش دادن خود هست.می توانید کدهای خودتون را در فایل های بوت استرپ قرار بدید و یک بوت استرپ سفارشی برای خودتون داشته باشید.
در حال حاضر اکثریت فقط برای رسپانسیو شده از آن استفاده می کنند.
اینکه فرریمورک خودتون را طراحی کنید بد نیست اما استفاده از چند فریمورک در سایت را پیشنهاد نمی کنم.
Mr.Robot666
پنج شنبه 07 آبان 1394, 18:07 عصر
اگر میخواید از روش های قدیم float استفاده کنید، بوت استرپ ولی با وجود فلکس بوت استرپ معنی نمیده ! واسه همین فلکس هم فریمورک داریم ولی آیا بهتر نیست خودمون بزنیم! درواقع الان برای همه چی صد ها فریمورک داریم بهتره سر به سرشون نکنیم! جر جاوا اسکریپت :قهقهه:
بوت استرپ یعنی کلی کد اضافه، خودتون هم نمیدونید داره چه اتفاقی میفته، هی بالا پایین میکنید آخرسر درست میشه، نمیفهمید هم واسه چی بود
بوت استرپ 4 از فلکس پشتیبانی میکنه پس بــگمونم همون آش و کاسه پشتیبانی مرورگر ها از فلکس باکس باشه!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.