ورود

View Full Version : راهنمایی برای ساخت اپ

سینااکبری
چهارشنبه 06 آبان 1394, 18:40 عصر
سلام دوستان.
ببخشید نمیدونم سوالم رو جای درستی میپرسم یا نه. به بزرگی خودتون ببخشید.
من نزدیک به دو سال و نیم هستش که چند اپلیکیشن برای گوشی های هوشمند تو ذهنم دارم و الآن نزدیک به 2 سال و نیم هست که مثلا دارم برنامه نویسی جاوا و اندروید رو یاد میگیرم.
اما مثل اینکه من استعدادی تو زمینه برنامه نویسی ندارم.
به یکی از دوستام گفتم و گفت یک تیم ببند و درست کنید.
اما من یک سوال دارم منی که هیچی پول ندارم چجوری میتونم یک تیم ببندم تا این اپ رو دست کنیم. از طرفی نه دفتر کار دارم و نه...
گفتم برم پونیشا بگم یکی برام بسازه ولی قیمت گرفتم اون اپلیکیشنی که تو ذهنمه برای ساختش حداقل 5 میلیون میخواد.
سوالم اینه تو ایران سایتی مثل برخی سایت های خارجی (آدرس سایت رو متسفانه نمیدونم تو یکی از مجلات خوندم) نیست که مقداری از طرح رو توضیح بدی بعد کسانی که میتونند بیان باهم اون طرح رو بسازن و بعد در آمدش رو تقسیم کنن؟ تو ایران چنین چیزی نیست؟
یک راهنمایی میکنید به من که الآن باید چیکار کنم؟
خیلی خیلی ممنون.

dalmif
چهارشنبه 06 آبان 1394, 19:04 عصر
سلام سینا جان
واقعا اگه 2 سال و نیم هست دارید یاد میگیرید که الان باید استاد ما باشید.
چرا؟؟
کم کاری کردید
من چنین چیزی رو توی ایران ندیدم.
موفق باشی

سینااکبری
چهارشنبه 06 آبان 1394, 19:58 عصر
سلام سینا جان
واقعا اگه 2 سال و نیم هست دارید یاد میگیرید که الان باید استاد ما باشید.
چرا؟؟
کم کاری کردید
من چنین چیزی رو توی ایران ندیدم.
موفق باشی

سلام. ممنون از پاسختون.
بله اگر راستش رو بگم کم کاری کردم. البته نه اینکه نخوام چون انگلیسیم خیلی ضعیفه نمیتونم از منابع انگلیسی استفاده کنم. کتاب و پکیج های زیادی هم هست که به زبان فارسی تهیه کردم اما به دلیل رشته تحصیلیم که خیلی سخت و وقت گیره نمیتونستم روزی بیش از 2 ساعت کار کنم.

اگه تو ایران چنین چیزی نیست. شما میدونید چطوری میتونم افرادی رو پیدا کنم که کمکم کنن؟

tux-world
چهارشنبه 06 آبان 1394, 22:04 عصر
ما برای این چنین پروژه هایی همکاری میکنیم اگه واقعا طرح و ایده جالب و پول سازی باشه و بشه تو سریعترین زمان جمع کرد و درآمد زایی کرد

سینااکبری
پنج شنبه 07 آبان 1394, 06:37 صبح
ممنون. من به شما یک پیغام میدم.
دوستان دیگر هم لطفا راهنمایی کنند لطفا.

maggot
پنج شنبه 07 آبان 1394, 12:26 عصر
من خودم شخصا از کار تیمی خوشم نمیاد ولی نظر من اینه که اول از اپ های خیلی ساده شروع کن و در مارکت هایی مثل بازار , پلازا , مایکت , .... اپتو بذار.
ترجیحا رایگان بذار اپتو.
یکم که تعداد دانلودت رفت و دستت راه افتاد شروع کن اپ های بیشتر و بهتر بساز و گسترش بده اپتو.
یک اپی مثل ذکر شمار بساز. زیاد سخت نیست واسه شروع خوبه.

اگه کلاس نمیخوای بری بهترین منبع اینترنت مخصوصا سایت های stackoverflow.com و youtube.com .
اینجوری زبان انگلیسیتم قوی تر میشه.

سینااکبری
پنج شنبه 07 آبان 1394, 13:32 عصر
خیلی خیلی از پاسخ شما بزرگوار, سپاس گذارم

M0TR!X
پنج شنبه 07 آبان 1394, 14:31 عصر
سلام.

از این کارهای مشارکتی یبار فک کنم تو ی سایت ایرانی دیدم.خیلی وقت پیش هیچی ازش یادم نمیاد.

تو ایران اینجور کارها واسطه ای انجام میشه.

به نظر من برنامه نویسی یه مقدار هم استعداد میخواد.دوستای منم خیلی تلاش کردن ولی نتونستن نتیجه بگیرن.

میتونی یه مقدار از ایده ات رو پ.خ کنی؟

سینااکبری
پنج شنبه 07 آبان 1394, 18:36 عصر
ارسال کردم براتون.