View Full Version : viewpager
Ruhallah.Ahmadian
چهارشنبه 06 آبان 1394, 20:06 عصر
سلام دوستان
من ی viewpager دارم که توی هر fragment هم ی webview قرار داره
مشکلی هست اینکه تعداد صفحات viewpager خیلی زیاده و حدودا 50 تا صفحه که میزم outofmemory میده
البته فقط توی اندروید 5
توی app ram usage نگاه کردم میره بالای 300MB
واقعا عجیبه که ار رم نمیرن بیرون
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
tux-world
چهارشنبه 06 آبان 1394, 22:02 عصر
عجیب نیست اصلا شما داری زیاده روی میکنی تو تعداد استفاده ViewPager اندروید. بدبخت حق داره این خطا رو بده. این مشکل تنها به اندروید ربطی نداره به انواع محتلفی از برندهای گوشی هم ربط خواهد داشت و تو همه اون ها کرش میکنه. بهتره راه عاقلانه دیگه رو ای پیش ببرید
Ruhallah.Ahmadian
چهارشنبه 06 آبان 1394, 23:01 عصر
عجیب نیست اصلا شما داری زیاده روی میکنی تو تعداد استفاده ViewPager اندروید. بدبخت حق داره این خطا رو بده. این مشکل تنها به اندروید ربطی نداره به انواع محتلفی از برندهای گوشی هم ربط خواهد داشت و تو همه اون ها کرش میکنه. بهتره راه عاقلانه دیگه رو ای پیش ببرید
خیلی ممنون از جوابت
خودت نظری نداری چجوری پیادش کنم
shahin bahari
چهارشنبه 06 آبان 1394, 23:12 عصر
شما باید آداپتر پیجر رو از FragmentStatePagerAdapter مشتق کنید. تو این حالت فرگمنت هایی که اضافی هستند از حافظه خارج میشند و وقتی لازم باشند دوباره ساخته میشند.
tux-world
پنج شنبه 07 آبان 1394, 08:24 صبح
شما باید آداپتر پیجر رو از FragmentStatePagerAdapter مشتق کنید. تو این حالت فرگمنت هایی که اضافی هستند از حافظه خارج میشند و وقتی لازم باشند دوباره ساخته میشند.
درستش اینه که بگیم در این حالت همه فرگمنتها باهم یه هویی تو حافظه لود نمیشن و باعث میشه هر فرگمنتی که درخواست میشه ساخته و لود بشه تو رم و بعدش از بین میره
Ruhallah.Ahmadian
پنج شنبه 07 آبان 1394, 10:37 صبح
سلام واقعا ممنون
جواب گرفتم
Ruhallah.Ahmadian
پنج شنبه 07 آبان 1394, 10:38 صبح
بچه ها شما میدونید برای استفاده بهینه از حافظه چه کارهایی باید انجام داد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.