ورود

View Full Version : سوال: ای پی استاتیک در فضای اینترنت

ali1765
پنج شنبه 07 آبان 1394, 15:07 عصر
سلام اساتید خسته نباشید
ببینید من برای اینکه توی یه سایت خارجی رجیستر کنم نیاز دارم که ای پی من توسط اون سایت از ایران شناخته نشه چون خدمات اون سایت برای ایران قابل دسترسی نیست حالا طبیعتا راحتترین راه استفاده از وی پی ان خواهد بود ولی مشکل اینجاست که در هر لحظه ارتباط یا ٱنلاین بودن در سایت مورد نظر اگر با قطعی ارتباط وی پی ان مواجه بشیم و ای پی ما جامپ کنه روی ایران اون سایت بلافاصله ایدی مارو بلاک میکنه...
من با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم که میشه از کشورهای دیگه ای پی استاتیک خرید یعنی با پرداخت یه مبلغ ای پی ثابت انگلیس روی برای مدت معلوم خریداری میکنیم و مثل وی ڀی ان کانکت میشیم...
حالامیخوام بدونم چطور میتونیم کاری کنیم که در صورت دیسکانکت شدن اتصال یا قطع و وصل شدن یا حتی تعویز کانکشن اینترت (مثلا از ای دی اس ال یه شرکت به یه شرکت دیگه ) به هیچ وجه ای پی روی ای پی ایران نیوفته یعنی اگر قراره قطع هم بشه جوری قطع بشه که انگار درون انگلیس قطع شده یا اگه قراره کانکشن ای پی استاتیک قطع بشه اینترنت؛کانکشن ما هم قطع بشه و خلاصه مثل یه یوزر خارجی توی سایت شناخته بشیم ...
از دوستان اگر کسی میتونه راه اینکارو اموزش بده لطف کنه خبر بده از خجالتون؛در میام ...
خیلی واجبه ممنون

Mask
پنج شنبه 07 آبان 1394, 22:39 عصر
راحتترین راه استفاده از VPS و ریموت شدن بهش هست.
یه راه دیگش هم استفاده از پروکسی هست. با پروکسی فایر میتونید مدیریت کنید که بدون هیچ اینترنت داخلی سایت مورد نظرتون باز نشه.

terminator68
جمعه 08 آبان 1394, 12:13 عصر
راحت ترین چیزی که می تونید استفاده کنید VPS , VDS هستش...

اینا رو همیشه می تونید آنلاین نگه داشته باشید و راحت در هر لحظه هم آنلاین بود...

خوبیش اینه که اکثر مال کشورهای متفاوت هست...
یه سرچ کنید پیدا می کنید...

pbm_soy
جمعه 08 آبان 1394, 13:38 عصر
یک سرور vps بگیرید که آی پی آن همیشه ثابت است!
حالا روی آن هرچی دوست داشتید میتوانید پیاده سازی کنید حالا وی پی ان یا پراکسی ویا تونل ویا هرچیز که دوست دارید !
اینجوری همه چیز دست خودت است فقط vps از خارج از ایران تهیه کنید
البته یک نکته راتوجه کنید که برخی vpsهایی که شرکتهای ایرانی ارایه میکنند و میگن خارج ایران هستند مشکلات خاصی دارند مخصوصا همین قضیه ف* ی* ل* ت* ر مال چند شرکت را دیدم که برخی سایتها راباز میکنند و برخیژ را باز نمیکنند و یا اون سایتهایی مانند گوگل که خودشون کاربران ایرانی را محدوپد میکنند الگوریتمهای قویتری دارند و راحت تشخیص میدن که از ایرانید با اینکه آی پی خارجی است و محل سرور را اروپا میزند و شاید بیشتر سایتهای بسته شده از طرف ایران را باز میکند ولی گوگل را باز نمیکند

منظورم زیرمجموعه های گوگل است