View Full Version : آیا url Rewriting در سئو تاثیر داره
Fiboonatchi
پنج شنبه 07 آبان 1394, 16:36 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید
من وب سایتم حداقل روزی هزار تا بازدید داره و آدرس صفحهاتم هم استاتیک هستش (به .aspx حتم میشه).
اگه بخوام الان از url Rewriting استفاده کنم و اسم صفحاتمو برای اینکه تو سئو تاثیر بذاره تغییر بدم تو رنکینگ گوگل مشکل پیش میاره یا بهتر میشه؟
FNS4565
یک شنبه 10 آبان 1394, 11:14 صبح
این سوال منم هست برای یه سایت تالار عروسی (http://www.talarnet.com) که مقاله های زیادی توش داره از عدد تو خط آدرس استفاده شده و می خوام عدد ها رو حذف کنم . اما مشکل اینه که تو تبلیغات سایت از لینک های مختلف سایت استفاده شده و با تغییر آدرس مشکلات زیادی ایجاد می شه . منم نمی دونم باید چه کاری انجام داد ؟
H:Shojaei
یک شنبه 10 آبان 1394, 11:49 صبح
اول این که اگر مسیر ها رو تغییر بدین کلا سئو سایتتون به هم میریزه و شاید از ۱۰۰۰ بازدید به ۵۰۰ تا کاهش پیدا کنه و شاید هم بدتر...
واسه این که هیچ تغییری از نظر گوگل نکرده باشه و مسیر ها رو هم عوض کنید به اون مسیری که میخواید و بنابراین حتی سئو بهتر هم بشه (کاربردی کردن مسیرها یکی از موارد سئو هست که تاثیر خوبی داره) باید از ریدایکت ۳۰۱ استفاده کنید به این شکل که صفحات قدیمی رو به صفحات جدید تغییر میسر بدین به این صورت موتور جستجو میاد و لینک قبلی رو میاره میبینه فقط آدرس تغییر کرده آدرس جدید رو ذخیره میکنه و تمام...
هر مسیری که تغییر کرده تو کل سایت باید تغییراتش تو تمام لینک ها اعمال بشه و مسیر های جدید جایگزین بشه...
و این که ریدایرکت رو هم به درستی انجام بدید...
واسه اطلاعات بیشتر درباره 301 redirect تحقیق کنید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.