View Full Version : سوال: روش کار یک CMS وبلاگدهی چگونه است؟
ehsaun_kkt
جمعه 08 آبان 1394, 19:17 عصر
سلام
دوستان میشه بگید روش کار یک CMS وبلاگدهی چگونه است؟
1-من بیشتر مشکلم روی قضیه ساب دامین دهی ، مقدار فضای اختصاصی برای هر کاربر و... است میشه کسی درست توضیح بده؟؟ آیا ساب دامین هر کاربر بطور مثال در cpanel قابل مشاهده است؟؟
منظور از ساب دامین مجازی چیه؟؟
2- چه فریم ورکی برای ساخت CMS وبلاگدهی پیشنهاد میدید؟
ehsaun_kkt
جمعه 08 آبان 1394, 19:33 عصر
یه نمونه ای مثالی چیزی کسی سراغ داره؟
سینااکبری
یک شنبه 10 آبان 1394, 13:27 عصر
سلام. سوال شما رو متوجه نشدم و فکر کنم کسی هم به درستی متوجهش نشده باشه.
میشه یکم کامل تر توضیح بدید، شاید بتونم کمکتون کنم دوست عزیز.
ولی اگر منظورتون سیستم هایی همچون ، بلاگفا، میهن بلاگ و... است و نحوه کارشون.
اینها یک سیستم مدیریت محتوای جداگانه با ویژکی های دلخواه خودشون رو برنامه نویسی کردن.
علاوه بر اون از Cpanel هم استفاده نمیشه.
این جور سیستم های وبلاگ دهی یک سرور اختصاصی دارن که قابلیت ایجاد ساب دامین به صورت نامحدود رو داره و پهنای باند اون هم نامحدود است.
در سرور های اختصاصی میشه پایگاه داده با ویژگی های دلخواه ایجاد کرد و اون رو هرجوری که میخوان برنامه نویسی کرد (میشه همون چیزی که فرمودید، یعنی میزان فضای قابل استفاده هر کاربر رو هم از همین طریق، مشخص کرد).
وقتی شخصی مثلا در میهن بلاگ ثبت نام میکنه در پایگاه داده یک فایل جداگانه برای اون کاربران با اطلاعاتی که توسط کاربر وارد شده ایجاد میشه ، رمز عبور، نام کاربری و... علاوه بر این یکسری اطلاعات دیگر هم هست که به طور پیشفرض در پایگاه داده وجود داره.
وقتی نام وبلاگی رو انتخاب میکنید یک ساب دامین با اون نام درست میشه و میچسبه با دامنه اصلی، یعنی mihanblog.ir ،سپس آی پی ساب دامین با پایگاه داده شما ست میشه و وقتی آدرسی به عنوان مثال، mesal.mihanblog.ir رو وارد میکنید متصل میشه به پایگاه داده وبلاگ شما تا مطالب، قالب سایت، تصاویر و.... نمایش داده بشه.
مدیر سیستم های وبلاگ دهی میتونن تمام ساب دامین ها رو مشاهده کنن و در صورت نیاز اطلاعات اون ها رو هم ویرایش کنن، اما کسی چنین کاری رو نمیکنه.
و تا اونجایی که من میدونم، برای ساخت CMS نیاز به فریم ورکی نیست و با زبان های چون PHP و My SQL و... میشه یک سیستم مدیریت محتوا ساخت.
موفق باشید.
ghomeishi
شنبه 23 آبان 1394, 15:30 عصر
از وردپرس شبکه استفاده کنید همه چیز را متوجه میشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.