ورود

View Full Version : درخواست راهنمایی جهت پیدا کردن موضوع پایان نامه " تحقیقاتی " ارشد مهندسی نرم افزار

maliheh sadat
شنبه 09 آبان 1394, 09:36 صبح
با سلام خدمت مهندسین گرامی؛ و عرض خوشامد به خودم :لبخندساده:
لطفا من رو در یافتن یک موضوع مناسب "تحقیقاتی" برای پایان نامه راهنمایی کنید.

ترجیحاً سیستم های هوشمند..

با تشکر

fereshjahan
دوشنبه 11 آبان 1394, 19:03 عصر
با سلام خدمت مهندسین گرامی؛ و عرض خوشامد به خودم :لبخندساده:
لطفا من رو در یافتن یک موضوع مناسب "تحقیقاتی" برای پایان نامه راهنمایی کنید.

ترجیحاً سیستم های هوشمند..

با تشکر
سلام ببخشید شما کجا درس میخونید؟ترم چند هستین؟منم دنبال همچین موضوعی میگردم که پیاده سازی نداشته باشه

ابوالفضل عباسی
سه شنبه 12 آبان 1394, 13:31 عصر
با سلام
روی موضوعاتی چون پروژه های هوش مصنوعی در سیستم تشخیص گل شدن توپ یا سیستم خانه های هوشمند کار کنید
الان هوش مصنوعی توی ایران تازه راه افتاده و برد وسیعی در صنعت روباتیک و کامپیوتر داره.
یا هوش مصنوعی درمورد امنیت کار کنید.
هوش مصنوعی خیلی وسعتش زیاده و میتونید در اون موفق بشید.کمک خواستید درخدمتم.

maliheh sadat
شنبه 16 آبان 1394, 10:48 صبح
سلام ببخشید شما کجا درس میخونید؟ترم چند هستین؟منم دنبال همچین موضوعی میگردم که پیاده سازی نداشته باشه

دانشگاه آزاد دامغان میخونم. ترم سوم هستم. میخوام برای سمینار موضوع پیدا کنم تا پایان نامه هم بر اساس اون باشه

maliheh sadat
شنبه 16 آبان 1394, 10:51 صبح
با سلام
روی موضوعاتی چون پروژه های هوش مصنوعی در سیستم تشخیص گل شدن توپ یا سیستم خانه های هوشمند کار کنید
الان هوش مصنوعی توی ایران تازه راه افتاده و برد وسیعی در صنعت روباتیک و کامپیوتر داره.
یا هوش مصنوعی درمورد امنیت کار کنید.
هوش مصنوعی خیلی وسعتش زیاده و میتونید در اون موفق بشید.کمک خواستید درخدمتم.

ممنون جناب عباسی از لطفی که کردید و وقتی که گذاشتید..
این مباحثی که شما گفتید خیلی کلی هستند و به نظرم پیاده سازی دارند. میخوام روی یک موضوع تحقیقاتی تمرکز کنم چون پیاده سازیم ضعیفه :خجالت:
در مورد مولتی مدیا و آشوب (chaos) یا کلا حیطه مولتی مدیا که به سیستمهای هوشمند نزدیک باشند چیز خاصی به ذهنتون می رسه؟؟