View Full Version : کمک در مورد ارسال اس ام اس
amins1369
یک شنبه 10 آبان 1394, 08:01 صبح
سلام
این روزا همه در حال فروش پنل اس ام اس هستندو این که هر کی بخواد اس ام اس انبوه بفرسته پنل تهیه می کنه
حالا من می خوام بدون خرید پنل اس ام اس ارسال کنم. از چند نفرپرسیدم در مورد جی اس ام همگی به منسوخ شدن این دستگاه گفتن
حالا من می خوام از رو سیستم شخصی بدون وصل شدن به اینترنت و خرید اس ام اس این کار رو انجام بدم یه جور دیگه بگم برنامه نوشتم مثلا املاک یا مدرسه یا هرچیز دیگه می خوام از دیتا بیس شماره تلفن رو بگیره و به اون خط اس ام اس بده
راه روش پیشنهاد بدین
maliheh sadat
یک شنبه 10 آبان 1394, 11:45 صبح
چه چیزا :لبخند:
من یه درخواست راهنمایی واسه موضوع پایان نامه داد هنوز تو فاله
شما با این سوال سختت باید صبور باشی :)
milad_d993
یک شنبه 10 آبان 1394, 12:41 عصر
سلام
این روزا همه در حال فروش پنل اس ام اس هستندو این که هر کی بخواد اس ام اس انبوه بفرسته پنل تهیه می کنه
حالا من می خوام بدون خرید پنل اس ام اس ارسال کنم. از چند نفرپرسیدم در مورد جی اس ام همگی به منسوخ شدن این دستگاه گفتن
حالا من می خوام از رو سیستم شخصی بدون وصل شدن به اینترنت و خرید اس ام اس این کار رو انجام بدم یه جور دیگه بگم برنامه نوشتم مثلا املاک یا مدرسه یا هرچیز دیگه می خوام از دیتا بیس شماره تلفن رو بگیره و به اون خط اس ام اس بده
راه روش پیشنهاد بدین
بدون وصل شدن به اینترنت و خرید اس ام اس؟؟؟؟ خوب تنها راهش همین gsmه دیگه
از کامپوننت Kylix استفاده کن...
abdullah20
یک شنبه 10 آبان 1394, 16:30 عصر
کی گفته مودم gsm منسوخ شده؟
کلا در یک نرم افزار باید هر دو امکان قرار داده بشه
حالا اومدیم کاربر اینترنت نداشت و در روز چندتا پیامک هم بیشتر ارسال نمیکنه
pbm_soy
یک شنبه 10 آبان 1394, 22:47 عصر
در ضمن شما نیازی بهدخرید مودم gsm ندارید و میتوانیدداز یک گوشی موبایل معمولی هم استفاده کنید به شرطی که درایورهای ویندوزی آنرا پیدا کنید
با نصب درایور گوشی معمولا یک پورت سریال با عنوان com1 یا com2 وغیره در ویندوز اضافه خواهد شد حالا با فرستادن دستورات at به آن میتوانید مستقیما با smsهای گوشی کارکنید بفرستید ویا رسیده ها را بخوانید
amin1softco
دوشنبه 11 آبان 1394, 11:26 صبح
شما قرار با یک شبکه ای کار کنید که در حال حاضر پروتکل و قوانین خودش را داره و به این صورت است که پیام از سمت شماره شما به مرکز پیام یا همون smscenter میره از اونجا وارد سرور شده مسیر یابی می شه و دوباره به smscenter شماره مقصد شبکه همراه اول یا ایرانسل یا هر اپراتور دیگه می شود و این پروژه ارسال پیام است در حال حاضر شما می تونید با سیم کارت یا وب سرویس از این خدمات استفاده کنید در قبال هزینه ای که پرداخت می کنید پیام خودتون را ارسال کنید.
وب سرویس مستقیم با سرور های ارسال و تقسیم پیام در ارتباط است و اینترنت می خواهد
سیم کارت روش معمول ارسال پیام است و اینترنت لازم ندارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.