View Full Version : سوال: کدنویسی
petop2
یک شنبه 10 آبان 1394, 10:39 صبح
من دارم آموزش جاوااسکریپت کار میکنم و عین کد موجود در آموزش رو وقتی مینویسم کار نمیکنه ولی وقتی کد آماده رو کپی میکنم کار میکنه با نرم افزارهای مقایسه فایل هم چک کردم دو کد کاملا مشابه هست کسی میدونه چرا کدی که من نوشتم اجرا نمیشه
من بارها به این مشکل برخوردم و همچنان دنبال جوابم
frednasri
یک شنبه 10 آبان 1394, 12:12 عصر
سلام.
لطفاً اگه ممکنه یکی از اون مواردی رو که می فرمایید به مشکل برخوردین، عین کد اصلی و کدی که خودتون تایپ کردین رو بذاربد ببینیم تا بررسی کنیم مشکل از کجاست.
موفق باشید.
petop2
یک شنبه 10 آبان 1394, 12:36 عصر
من نمیدونم فایل چه جوری میشه فرستاد ولی در حال حاضر یک فایل که خودم نوشتم اجرا نمیشه ولی همون رو کپی میکنم از فایل آموزشی همراهش اجرا میشه
مطمئنا کسایی که با جاوااسکریپت کار کردن به همچین مشکل هایی برخوردن میخام بدونم چه طور حلش میکنن
frednasri
یک شنبه 10 آبان 1394, 16:11 عصر
همه ما توی کدنویسی گاهی به مشکل بر میخوریم، مخصوصاً هنگامی که تازه کدنویسی رو شروع کرده باشیم.
ولی هر مشکلی هم، راه حل خاص خودشو داره. برای همینه که میگم اگه کد موردنظرتون رو اینجا بذارید (یا با انتخاب حالت پیشرفته و کلیک بر روی آیکن ضمیمه، فایل مورد نظرتون رو پیوست کنید)، میشه راحت تر نوع مشکلاتی که شما بهش برخورد کردید و راه حل ها رو بررسی کرد که در آینده کمتر با چنین مشکلاتی مواجه بشین.
به هر حال، یکی از راه های عیب یابی کد جاوااسکریپت استفاده از ابزار توسعه وب مرورگرهاست (به ویژه استفاده از کنسول). برای امکانات بیشتر هم، می تونید پلاگین firebug (http://getfirebug.com/) رو هم نصب کنید. در حال حاضر، نسخه کامل این پلاگین برای مرورگر فایرفاکس هست اما یه نسخه lite هم داره که روی مرورگرهای دیگه هم نصب میشه.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.