PDA

View Full Version : نبودن tomcat7-websocket.jar و websocket-api.jar در tomcat نصب شده در سرور

saman-arsenal
دوشنبه 11 آبان 1394, 17:25 عصر
سلام خدمت دوستان برنامه نویس
من یک برنامه تحت وب جاوا دارم که اون داخل vps ام که دارای cpanel هستش و tomcat هم روش نصبه نصب کردم کلاس های WebServlet من به خوبی اجرا میشن اما یک کلاس دارم که از نوعه ServerEndpoint هستش که درش socket باز میشه برای کلاینت ها این کلاس وقتی با آدرس به عنوان مثال ws://example.ir:8080/mysocket صدا زده میشه هیچ جوابی دریافت نمیشه از سرور و کلاینت من خطای not found میده با putty رفتم داخل پوشه lib در tomcat و دیدم ، دیدم که tomcat7-websocket.jar و websocket-api.jar اصلا وجود نداره در صورتی که این دو فایل در لوکال موجود بودن رفتم خودم دستی این دو فایل و به پوشه lib پروژه خودم اضافه کردم و بعد آپلود کردم دیدم که ایندفه کلاینت خطای 500 داد که به خاط این بود که import های من در داخل پروژه به فایل های jar داخل tomcat اشاره میکردم که نتونستم کاری کنم که به فایل های jar داخل خود web-inf برنامه اشاره داشته باشند.:گریه:
چطور میتونم رو tomcat ی که روو سرور هستش این دو فایل رو اضافه کنم ؟ :متفکر:

ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعی در موردش دارند کمک کنن خیلی ضروری هست پروژه رو باید تحویل بدم اما همین یه مشکل یه روز کامل وقتم و گرفته ونتونستم حلش کنم:گریه:

omidbizdotcom
شنبه 30 آبان 1394, 09:28 صبح
قاعدتا اگر jar فایل ها داخل web-inf فولدر lib باشه نباید مشکلی داشته باشی مگه به تام کت نصب شده رو vps دسترسی نداری ؟ ( جر فایل ها رو کپی کن تو lib تام کت )
در کل راه اندازی وب سوکت داستان داره من توصیه می کنم از این پروژه استفاده کنی راحتتره

https://github.com/Atmosphere/