PDA

View Full Version : شما با چ محیطی کار میکنید(اندروید)

olampiad
پنج شنبه 14 آبان 1394, 20:47 عصر
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
یه سوالی برای من پیش اومده.
من قبلا ی دوستی داشتم که اندروید کار بود اون تو eclips کد می زد و برنامه نویس حرفه ای بود.
من از اون در مورداندروید پرسیدم گفت که سخته و زمان بر.
مثلا ازش پرسیدم که برای نوشتن برنامه مثل دیوار چقدر زمان لازمه.
گفت دو هفته.
حالا من با اینش کار ندارم.

امروز یکی اندرویدکار بود و در مورد اندروید صحبت میکرد.
اون گفت با محیط android 4 basic کار میکنه و خیلی هم راحت هستش.
اون میگفت ب کمک کتابخونه های این محیط ، برنامه نویسی اندروید راحت شده.
میگفت میتونه نرم افزار دیوار رو پنج ساعته بنویسه.

خواستم ببینم نظر شما دوستان عزیز در مورد محیط های برنامه نویسی در اندروید چیه؟
کدوم یکی بهتره؟
کدوم یکی راحت تره.
خیلی ممنون

92vdic
جمعه 15 آبان 1394, 08:38 صبح
اگر فرایند برنامه نویسی رو در نظر نگیریم فقط بخوای کدها رو تایپ کنی بیشتر از این حرفها طول میکشه !

NeoFighT
جمعه 15 آبان 1394, 10:51 صبح
من از Eclipse استفادی میکردم ، الان هم دارم از android studio استفاده میکنم ،
android studio خیلی بهتره ،من خیلی باهاش راحت ترم نسبت به eclipse

msroid
جمعه 15 آبان 1394, 14:56 عصر
من از Android Studio استفاده میکنم و کاملا هم ازش راضی هستم. اولش با Eclipse شروع کردم.
تا حدی هم میشه گفت این مربوط به سلیقه هر فرد میشه اما این دوتا رو که من کار کردم بدون شک اندروید استودیو خیلی بهتر از اکلیپس داره عمل میکنه. البته ناگفته نماند که تو نسخه های ابتدایی مشکلاتی داشت که در هر آپدیت تا حد زیادی برطرف شد.

مخصوصا توی کدنویسی در اندروید استودیو هیچ نگرانی بابت save شدن و import وجود نداره و همه چی رو خودش مدیریت میکنه.
به نظر من به لحاظ فضای ظاهری یا بهتره بگم Workspace خیلی بهتر از اکلیپس هستش و ضمن اینکه گوگل دیگه از اکلیپس پشتیبانی نمیکنه.
و چون بر پایه Intellij ساخته شده علاوه بر اینکه امکانات اون رو داره خیلی چیزا رو هم بهبود داده و اضافه کرده.

olampiad
جمعه 15 آبان 1394, 18:01 عصر
android 4 basic همون Android Studio هستش ؟
مرسی

pbm_soy
جمعه 15 آبان 1394, 21:57 عصر
خیر basic4android یک زبان و ide جداست وباید بگم با جاوای که ایکلیپس و android studio مینویسید فرق چندانی ندارد!
من basic4android را سال پیش فقط امتحان کردم وباید بگم دقیقا مانند اونای دیگه sdk آندروید باید نصب شود و سپس باید کدنویسی کنید
کد نویسی که در b4a انجام میشود فرق چندانی ندارد فقط ساختار دستورات بیسیک است ولی دقیقا همان اصول جاوا باید رعایت شود مثلا اینترفیس در لایوتهای xmlی طراحی میشود و براش باید کلاس activity بنویسید که باید از کلاس پایه activity مشتق شود وهمینطور برای کار کردن با موارد مختلف مانند ریاضی و رشته ها از کلاسهای مربوطه باید استفاده شود ویا برای کار کردن با بخشهای مختلف آندروید مانند حافظه ها و یا sms ها و یا لیست contactها دقیقا مانند جاوا از کلاسهای مربوطه باید استفاده شود پس شناخت این کلاسها مهم است و نوشتن در b4a و java فرق چندانی ندارد
برای هر دو یک اندازه باید زحمت کشید حتی با زبان بیسیک آشنا باشید زیاد فرقی نخواهد داشت!
ولی برنامه نوشتن با phonegap خیلی بهتر و سریعتر است وشاید یادگیری آنهم راحتتر از دوتای دیگر باشد مخصوصا اگر با html , css , javascript آشنایی داشته باشید خیلی بهتر است مخصوصا دوستانی که جاوا بلد نیستند و یا در برنامه نویسی ضعیف هستند پیشنهاد میدم فون گپ کار کنند مخصوصا بخواهند برنامه هایی در حد کتاب ویا آموزشی بنویسند البته میتوان با برنامه های دیگری هم نوشت و همینطور میتوان با آن برنامه های ios که برای اپل است هم نوشت!
این نظر من و نتیجه گیری من بود حالا نظر دیگر دوستان چی هست نمیدونم

olampiad
دوشنبه 18 آبان 1394, 00:55 صبح
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه.
من برنامه نویس php هستم.
بعضی وقت ها پروژه هایی بهم برای اندروید می افته که رد میکنم.
حالا
ب نظرتون باهمون php کار کنم یا دنبال برنامه نویسی اندروید هم برم.
چ شباهت هایی بین اندروید و php هستش.
منظورم اینه که من اندروید رو راحت یا میگیرم.

و اینکه
آیا با اندروید میشه برنامه ی دیوار رو پنج ساعته نوشت یا اونم مثل php زمان بره.
خیلی خیلی ممنون

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 18 آبان 1394, 01:15 صبح
آیا با اندروید میشه برنامه ی دیوار رو پنج ساعته نوشت یا اونم مثل php زمان بره.

برنامه ی دیوار برای یه برنامه نویس حرفه ای ممکنه حداقل 2 هفته زمان ببره. و اینکه به نظر من برنامه ای مثل دیوار به فرض توی 5 ساعت نوشته بشه باید چند روز روی ایرادات و نواقصش کار بشه تا بشه اونو آماده انتشار کرد. نمی دونم شما چرا اصرار دارید که توی 5 ساعت برنامه ای مثل دیوار رو بنویسید ولی تا جایی که من می دونم برای این چنین برنامه ای شما اول باید یک سناریو داشته باشید. بعد نمودارهای ER و نمودارهای دیگه رو براش بکشید بعد دیتابیس رو طراحی کنید. بعد بیایید لایوت ها رو روی کاغذ طراحی کنید. بعد حالا بیایید لایوت هاتون رو داخل برنامه طراحی کنید. بعد کد نویسی رو شروع کنید. :قهقهه:. بعد هیچ کدی رو بدون ایراد ننویسید. بعد بیایید برنامه رو تست کنید. و چند تا مرحله دیگه که هرچه فکر می کنم اصلا تو کله ام فرو نمیره که بشه تمام این کار ها رو توی 5 ساعت انجام داد.

skkhossein
دوشنبه 18 آبان 1394, 06:48 صبح
برادر شدنیش که شدنیه

شما بشین دو سه سال کد بزن دیوار درست کن من کدهای شما رو میام ازت میگیرم پولشم میدم توی 5 ساعت محیط برنامه نویسیشو آماده میکنم و کامپایل>_< :لبخند:
میشه دیوار

olampiad
دوشنبه 18 آبان 1394, 08:25 صبح
برنامه ی دیوار برای یه برنامه نویس حرفه ای ممکنه حداقل 2 هفته زمان ببره. و اینکه به نظر من برنامه ای مثل دیوار به فرض توی 5 ساعت نوشته بشه باید چند روز روی ایرادات و نواقصش کار بشه تا بشه اونو آماده انتشار کرد. نمی دونم شما چرا اصرار دارید که توی 5 ساعت برنامه ای مثل دیوار رو بنویسید ولی تا جایی که من می دونم برای این چنین برنامه ای شما اول باید یک سناریو داشته باشید. بعد نمودارهای ER و نمودارهای دیگه رو براش بکشید بعد دیتابیس رو طراحی کنید. بعد بیایید لایوت ها رو روی کاغذ طراحی کنید. بعد حالا بیایید لایوت هاتون رو داخل برنامه طراحی کنید. بعد کد نویسی رو شروع کنید. :قهقهه:. بعد هیچ کدی رو بدون ایراد ننویسید. بعد بیایید برنامه رو تست کنید. و چند تا مرحله دیگه که هرچه فکر می کنم اصلا تو کله ام فرو نمیره که بشه تمام این کار ها رو توی 5 ساعت انجام داد.

واقعا درسته
ممنون

olampiad
دوشنبه 18 آبان 1394, 08:30 صبح

ببخشین من سوال های زیادی میپرسم.
من دیگه تو این زمینه کلافه شدم.
شما الان خودتون با کدوم محیط اندروید کار میکنید.

منظورم اینه که تو چ محیطی اندروید رو پیاده سازی میکنین.
من از هر کس پرسیدم ی چیزی گفتش و هر کس محیط خودش رو تعریف کرد.
آیا basic 4 android به mysql وصل میشه.
من میترسم برم با
basic 4 android کار کنم بعد یه سال تیم توسعه دهنده basic 4 android دیگه برنامه هاش رو ساپورت نکنه.
حالا زحمتی که من برای این زبان نوشتم در کل هیچ میشه.

و سوال دیگه
داغ ترین و بهترین محیط اندروید رو معرفی میکنید که همیشه موندگار باشه؟
الآن خود شما با چ محیطی کار میکنید؟

ممنون

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 18 آبان 1394, 11:03 صبح
برادر شدنیش که شدنیه

شما بشین دو سه سال کد بزن دیوار درست کن من کدهای شما رو میام ازت میگیرم پولشم میدم توی 5 ساعت محیط برنامه نویسیشو آماده میکنم و کامپایل>_< :لبخند:
میشه دیوار

جدا از شوخی این کار رو سریع ترین برنامه نویس های عالم هم فکر نمی کنم بتونن بسازند.ولی دو هفته یه ذره توی کله ی آدم فرو میره.

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 18 آبان 1394, 11:09 صبح

ببخشین من سوال های زیادی میپرسم.
من دیگه تو این زمینه کلافه شدم.
شما الان خودتون با کدوم محیط اندروید کار میکنید.

منظورم اینه که تو چ محیطی اندروید رو پیاده سازی میکنین.
من از هر کس پرسیدم ی چیزی گفتش و هر کس محیط خودش رو تعریف کرد.
آیا basic 4 android به mysql وصل میشه.

من میترسم برم با
basic 4 android کار کنم بعد یه سال تیم توسعه دهنده basic 4 android دیگه برنامه هاش رو ساپورت نکنه.

حالا زحمتی که من برای این زبان نوشتم در کل هیچ میشه.

و سوال دیگه
داغ ترین و بهترین محیط اندروید رو معرفی میکنید که همیشه موندگار باشه؟

الآن خود شما با چ محیطی کار میکنید؟

ممنون

اندروید استودیو تا جایی که من می دونم بهترین محیط برای کد نویسی اندروید هست. محیط کدنویسی اش خیلی لذت بخش هست. و یه چیزه دیگه هم اینکه محیطی که همیشه موندگار بشه نداریم. هر محیطی یه تاریخ انقضایی داره.

godofphp
دوشنبه 18 آبان 1394, 11:39 صبح
بازهم یک تاپیک خالی از یک درصد مطلب مفید
کافیه یکم خودتون مطالعه میکردید و میفهمیدید که اولا b4a یک فریمورک جداست که برای بیسیک نوشته شده تا برنامه نویسانی که بیسیک کارکردند بتوانند با استفاده از کدهای بیسیک که در نهایت تبدیل به بایت کدهای جاوا میشه استفاده کنند و برنامه تولید کنند و b4a برای یک کار حرفه ای اصلا خوب نیست و هیچ جای دنیا توصیه نمیشه حالا بخوای که یه برنامه 5 ساعته رو بنویسی فکر کنم اگه اینطوری بود دیوار هرگز موفق نمیشد و امروز شما بشینید افسوسش رو بخوری ....
تو فقط 5 روز طول میکشه که سناریو و الگوریتم های برنامه رو بنویسی مرد حسابی تو 5 ساعت برنامه ای مثل دیوار میخای درست کنی یا اون دوست احمقت که این حرف رو زده بهتر بود تاپیک میزد و ما رو هم راهنمایی میکرد
میدونید ما ایرانی ها چرا پیشرفتمون کمه ؟ بخاطر این که وقتی یکی یه اشتباه میکنه همه دور و برش جمع میشند و باورش میکنند بجای اینکه اصلاحش کنند
شما برو همین سوال رو توی استک بپرس ببین چندتا منفی میخوری آخه این چیه میایید یه تاپیک براش باز میکنید ؟
یکی یه غلطی میکنه یه حرفی میزنه بخاطرش اینجا تاپیک باشه میشه اونم همه میریزن سرش انگار حلوا میدن
در ضمن اندروید استودیو ایکلیپس و b4a رو بیخیال بشید و برید به شغلی که قبلا داشتید مشغول بشید ممنون

olampiad
دوشنبه 18 آبان 1394, 15:15 عصر
ی سوال دیگه ای هم که دارم اینه :
الآن شما به برنامه های پیام رسان تلگرام ، وایبر ، تانگو و لاین و ... ی نگا بندازید.
این برنامه هارو با چ محیطی ساختن؟
به این تصویر ی نگا بندازید.
http://s6.picofile.com/file/8221824842/ooittt.PNG
این برنامه هارو با چ محیطی ساختن.
ببخشین زیاد سوال میپرسم.
ممنون

olampiad
دوشنبه 18 آبان 1394, 15:17 عصر
اندروید استودیو تا جایی که من می دونم بهترین محیط برای کد نویسی اندروید هست. محیط کدنویسی اش خیلی لذت بخش هست. و یه چیزه دیگه هم اینکه محیطی که همیشه موندگار بشه نداریم. هر محیطی یه تاریخ انقضایی داره.

تشکر از دوستان عزیز بابت زاهنمایی ها
نظر شما در مورد اندروید گوگل چیه؟
آیا تا به حال با این نسخه کار کردید.
ممنون

olampiad
سه شنبه 19 آبان 1394, 11:06 صبح
میخوام سوال آخر رو از دوستان برنامه نویس بپرسم.
یکی از دوستان کلاس آموزش basic 4 android گذاشته و خیلی هم اصرار داره که تو کلاس هاش شرکت کنیم.
ب نظر شما من دنبال basic 4 android برم یا نرم؟
شما اگه خودتون بودین چیکار میکردین.
منو ب جای خودتون بزارین.
میسی

NeoFighT
سه شنبه 19 آبان 1394, 11:22 صبح
یکی از دوستان کلاس آموزش basic 4 android گذاشته و خیلی هم اصرار داره که تو کلاس هاش شرکت کنیم.
منو ب جای خودتون بزارین.
میسی

اگه میخوای حرفه ای کار کنی ، هرگز اینکار رو نکن ،
بهترین زبون برا اندروید java هست و بهترین ide هم android studio
تمام :)

gjmkdyttyhujk
سه شنبه 19 آبان 1394, 11:43 صبح
منو ب جای خودتون بزارین.
میسی

همونطور که دوستان فرمودند بهترین محیط برای برنامه نویسی اندروید، اندروید استودیو هست و زبان استاندارد برای کدنویسی هم جاوا.

msroid
سه شنبه 19 آبان 1394, 12:01 عصر
منو ب جای خودتون بزارین.
میسی

دوست عزیز گوگل توصیه ای که به برنامه نویس ها میکنه استفاده از اندروید استودیو هست. حتی دیگه از اکلیپس هم پشتیبانی نمیکنه. شما به هر زبانی که برنامه اندروید رو بنویسی در نهایت تبدیل میشه به کدهای جاوا پس بهترین گزینه اینه که با خود جاوا نوشته بشه. و در بین IDE های موجود بهترین گزینه استفاده از محیطی هست که مختص برنامه نویسی اندروید توسط شرکت توسعه دهنده یعنی گوگل ساخته شده.
و بدون شک در آینده نه چندان دور انقدر به امکانات اندروید استودیو اضافه خواهد کرد که دیگه هیچ رقیبی نداشته باشه. همین الانم کدنویسی رو خیلی راحت کرده شاید برای کسانی که تازه باهاش شروع به کار میکنن یکم سخت باشه تا عادت کنن اما بعدش خودشون متوجه میشن که چقدر کار کردن باهاش راحته.

pbm_soy
سه شنبه 19 آبان 1394, 12:05 عصر
منم جاوا را انتخاب میکردم وقتی قرار زحمت بکشم و از اول یک چیزی را یادبگیرم پس میرم سراغ موردی که بهتر باشه و یا پایه ای تر و اصولی تر باشه!

olampiad
سه شنبه 19 آبان 1394, 16:27 عصر
تشکر فراوان بابت راهنمایی ها
عالی بود
ممنون بابت نظرات سازندتون
فقط ی خواهشی ازتون داشتم.
من قبلا جاوا کار کردم و ی چیزایی ازش میدونم.
میخوام شروع به کار با اندروید بکنم.
دنبال فیلم آموزشی مناسب میگردم
آیا فیلم آموزشی مناسب برای شروع سراغ دارید؟
هر فیلم آموزشی که خودتون تایید میکنید و ب نظرتون برای استارت خوبه رو معرفی مکینید؟
من خودم php کار هستم و اگه بخوام اندروید رو یاد بگیرم فکنم راحت تر باشه.
ممنون

olampiad
سه شنبه 19 آبان 1394, 16:33 عصر
سلام و تشکر بابت راهنمایی ها
عذر میخوام که تاپیک رو طولانی کردم
بهترین شرایط و سایت و یا فیلم آموزشی برای شروع با برنامه نویسی اندروید رو معرفی میکیند؟
ممنون

ESMAIL.PERFECT
سه شنبه 19 آبان 1394, 23:28 عصر
به نظر من اگه مبتدی هستید از آموزش های رایگان سایت سکان اکادمی (http://www.sokanacademy.com) استفاده کنید (جاوای مقدماتی کامل + اندروید)
آموزش های lynda هم خوبه

olampiad
چهارشنبه 20 آبان 1394, 00:26 صبح
سلام تشکر فراوان بابت راهنمایی ها
من تو این آدرس مطالب رو دیدم.
http://www.sokanacademy.com/categories/programming/android/tutorials
ولی اینا مطالب هستن.
ب نظرتون فیلم بهتر از کتاب نیست؟
فیلم آموزشی سراغ دارید.
ممنون

msroid
چهارشنبه 20 آبان 1394, 00:29 صبح
ببین دوست عزیز تو منابع فارسی نمیتونم بهت کمکی بکنم اما اگه با فیلم های زبان اصلی مشکلی نداری بدون کوچکترین تردیدی با فیلم های آموزشی موسسه Udemy کار کن.

olampiad
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:07 صبح
تشکر از دوستان عزیز بابت راهنمایی ها
من با زبان انگلیسی مشکل دارم به همین خاظر نمیتونم فیلم های انگلیسی نگا کنم.
بین فیلم های آموزش فارسی اندروید خیلی گشتم ولی هیچ کدوم با andtoid stodio نیست و همشون با eclips کار کردن.
همونطور هم که تواین تاپیک گفتین کلا برم سراغ ANDROID STUDIO و حالا من ب مشکل خوردم؟
دوستان کسی فیلم آموزشی فارسی andrioid studio داره معرفی کنه؟
ممنون

olampiad
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:11 صبح
الآن این فیلم آموزشی هستش.
http://ehsanavr.com/3028/videography/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-android-%D8%A8%D8%A7-android-studio-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7/
ولی بازم زبانش انگلیسیه.
ممنون

godofphp
پنج شنبه 21 آبان 1394, 18:56 عصر
به نظر من چنین تاپیک هایی باعث بهم خوردن انجمن میشه
استارت تاپیک در تاریخ پنجشنه 14 آبان 94 میباشد و تا به امروز ادامه داشته است

موضوع تاپیک : شروع برنامه نویسی اندروید یک نفر که هنوز بسیار سر در گم هست
مطالب مفید : کدام محیط برای برنامه نویسی اندروید استاندارد میباشد - بهترین زبان برنامه نویسی اندروید چیست ؟ و برنامه های قوی با چه ساخته میشود ؟
سوال مربوط به سال 1388 تا 1389 هجری شمسی میباشد تعداد سایت هایی که جواب این سوالات را بصورت واضح و فارسی داده است شاید بیش از 500 مورد باشد و همچنین با یک جستجوی گوگلی یا درون انجمن جواب سوالات پیدا میشد . آیا نیاز به ایجاد تاپیک و شرکت همگانی ، آن هم به مدت بیش از یک هفته بوده است ؟ ؟؟
به نظر شما همین تاپیک ها باعث نمیشوند که افرادی مثل من از این انجمن خسته شوند و دیگر به هیچ سوال هیچ کسی پاسخ ندهند ؟
مدیریت محترم این سایت در جواب چنین تاپیک هایی که پاک نمیشود یا کلا عدم رسیدگی هایش چه جوابی به برنامه نویسان دارد ؟

olampiad
جمعه 22 آبان 1394, 20:10 عصر
به نظر من چنین تاپیک هایی باعث بهم خوردن انجمن میشه
استارت تاپیک در تاریخ پنجشنه 14 آبان 94 میباشد و تا به امروز ادامه داشته است

موضوع تاپیک : شروع برنامه نویسی اندروید یک نفر که هنوز بسیار سر در گم هست
مطالب مفید : کدام محیط برای برنامه نویسی اندروید استاندارد میباشد - بهترین زبان برنامه نویسی اندروید چیست ؟ و برنامه های قوی با چه ساخته میشود ؟
سوال مربوط به سال 1388 تا 1389 هجری شمسی میباشد تعداد سایت هایی که جواب این سوالات را بصورت واضح و فارسی داده است شاید بیش از 500 مورد باشد و همچنین با یک جستجوی گوگلی یا درون انجمن جواب سوالات پیدا میشد . آیا نیاز به ایجاد تاپیک و شرکت همگانی ، آن هم به مدت بیش از یک هفته بوده است ؟ ؟؟
به نظر شما همین تاپیک ها باعث نمیشوند که افرادی مثل من از این انجمن خسته شوند و دیگر به هیچ سوال هیچ کسی پاسخ ندهند ؟
مدیریت محترم این سایت در جواب چنین تاپیک هایی که پاک نمیشود یا کلا عدم رسیدگی هایش چه جوابی به برنامه نویسان دارد ؟

سلام
تا جایی که من میدونم انجمن برای پرسش و پاسخ هستش.
من تاپیک شبیه به این رو تو این انجمن ندیدم به همین خاطر تاپیک زدم.

mohsen-new
شنبه 12 دی 1394, 15:40 عصر
چه طرز حرف زدنه؟؟؟:عصبانی: