View Full Version : درخواست راهنمایی در مورد ساخت برگه امتحانی
EBRAHIM_BANIHOSEINI
جمعه 15 آبان 1394, 18:41 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
از طرف یک مدرسه یه برنامه با امکانات زیر خواسن لطفا راهنمایی کنید بهترین راه برای نوشتن برنامه فوق چیه؟
1- برنامه امکان ایجاد برگه سئوال امتحانی داشته باشه. یعنی معلم سوالات موجود در بانک را انتخاب کنه برای هر کدام شماره ردیف، بارم و تعداد سطر جهت پاسخگویی رو ثبت کنه و برنامه برگه امتحانی رو چاپ کنه.
2- امکان اضافه کردن سوال در برنامه باشه. (ممکنه سوال، یک سئوال ریاضی باشه)
3- امکان حذف سوالات وجود داشته باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
gh_khajehzade
دوشنبه 18 آبان 1394, 08:52 صبح
سلام
1- در بانک اصلی یک فیلد از نوع logical ایجاد کن.
2-در فرم برنامه بانک رو data environment فرم قرار بده ودر پنجره خواص بانک Exclusive=.T
3-اضافه کن و دیتا سورس اون رو بانک قرار بده و در builder فیلد logical رو checkbox انتخاب کن .
4-یک دکمه که فرمان insert blank توش باشه اضافه کن.
حالا با اجرای فرم با استفاده از checkbox میشه سئوال رو انتخاب کردوبا دکمه رکورد خالی به تعداد مورد نیاز جهت جواب.
این برای شروع سریع به ذهنم رسید.
EBRAHIM_BANIHOSEINI
سه شنبه 19 آبان 1394, 23:29 عصر
جناب خواجه زاده ممنون از پاسخگویتان.
سوالات رو به چه شکلی ببرم تو بانک؟ اگه درسهایی مثل دینی، تاریخ، جغرافیا و دروس مشابه بود مشکلی نداشت و سوال به صورت ساده تایپ میشد. اما سئوالاتی مثل ریاضیات که فرمول و شکل و ... دارن چه کار باید کرد؟ اگه بخوام تک تک سوالات رو اسکن کنم و به صورت تصویر ببرم تو بانک کار وقت گیریه. با سوالات تایپ شده تو نرم افزار ورد میشه ارتباط برقرار کرد؟
gh_khajehzade
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:58 صبح
منظور از شکل چه نوع شکلیه؟
با سوالات تایپ شده تو نرم افزار ورد میشه ارتباط برقرار کرد؟
یک سند word رو میتونی تو یک فیلد ذخیره کنی .و پرینت بگیری ,ولی کل سند رو.اینکه بشه یک بخش اون رو (مثلا شامل یک سئوال رو) انتخاب کنی نمیدونم! مگر اینکه برا هر سئوال یک فایل word داشته باشی.
EBRAHIM_BANIHOSEINI
جمعه 22 آبان 1394, 14:35 عصر
سلام
یه فایل ورد یا ... چطوری ببرم تو یه فیلد؟ آیا اون فایل همیشه باید کنار برنامه ام باشه یا اینکه با انتقال به فیلد میشه از کنار برنامه اون فایل ورد رو بر دارم؟
gh_khajehzade
یک شنبه 24 آبان 1394, 14:55 عصر
سلام
مثال زیر رو بررسی کن.دو تا prg یکی برا ذخیره تو فیلد ( word_save ) ویکی برا نمایش(word_pr ) .
EBRAHIM_BANIHOSEINI
دوشنبه 25 آبان 1394, 10:28 صبح
سلام
مثال زیر رو بررسی کن.دو تا prg یکی برا ذخیره تو فیلد ( word_save ) ویکی برا نمایش(word_pr ) .
جناب خواجه زاده ضمن تشکر از فایلهایی که گذاشته بودین، آیا راهی وجود داره که تک تک سئوالاتی که در ورد تایپ شده در یک گرید نمایش داده بشه و کاربر بتونه سوالاتی که مایله تو برگه امتحانی بیاد رو انتخاب کنه؟ باز هم ممنونم.
gh_khajehzade
چهارشنبه 27 آبان 1394, 07:21 صبح
سلام
دارم روش کار میکنم. فقط یک سئوال ,شکلها به چه فرمی اند مثلا یک مربع ساده یا شکلهای گرافیکی پیچیده تر. اگه چند تا نمونه از سئوالات بذاری هم بهتره.
EBRAHIM_BANIHOSEINI
چهارشنبه 27 آبان 1394, 07:34 صبح
سلام جناب خواجه زاده اگه بخوام از محیط ورد استفاده کنم (طبق روش پیشنهادی شما) بالطبع باید سوالات هم تو محیط ورد تایپ بشن و همچنین شکها و فرمولهای احتمالی.
یه سوال: نظرتون راجع به اسکن تک تک سوالات و استفاده از تصاویر چیه؟ باز هم ممنون از وقتی که گذاشتین.
gh_khajehzade
چهارشنبه 27 آبان 1394, 08:27 صبح
میخوام تا میشه از امکانات ریپورت خود فاکس استفاده بشه اگه نشد بعد word .برا فرمول به نظر میاد مشکل نباشه ولی اشکال باید بررسی بشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.