ورود

View Full Version : تغییرات در جوملا با کد نویسی

marjan_gh
یک شنبه 17 آبان 1394, 10:57 صبح
با سلام دوستان

من هزار تا سوال ذهنمو پر کرده
ما میخوایم یه سایت طراحی کنیم برا یه زبانکده با جوملا

مشکل اول: یه قالب انگلیسی درایم که میخوایم اونو فارسی کنیم ولی مشکل داشتن کلی page هستش و کلی div و پوزیشن:ناراحت:

می خوام بدونم مثله وقتی که یه سایت رو از بیس میزنیم میشه تو جوملا هم کار کرد ؟یعنی صفحات اضافه رو حذف کنیم بعد اگه لازم داشتیم اد کنیم؟
کجاش کد نویسی php میشه کرد؟ میخوام آزمون آنلاین بسازم با جوملا

اصن میشه؟؟؟؟:افسرده:

پیام حیاتی
یک شنبه 17 آبان 1394, 11:06 صبح
سلام
فکر می کنم به جوملا آشنایی ندارید.
برای آزمون آنلاین می توانید از بسته های آماده استفاده کنید :
https://www.google.com/search?q=%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86+%D8%A2%D9% 86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86&sitesearch=joomlaforum.ir&do=process&gws_rd=ssl
اگر نیازهای کارفرما را بسته آماده جوملا برآورده می کند که هیچ اگر نه برای تغییرات باید به php و هسته جوملا مسلط باشید (فایل ها همگی در بسته جوملا موجود هستند!).

marjan_gh
یک شنبه 17 آبان 1394, 12:05 عصر
راستش اینه که ما asp کاریم و کمی php

دسترسی به هسته اش چجوریه و اینکه کلا چجوری صفحاتش رو ویرایش کنیم که اینقدر هر بار کل بسته رو آپ نکنیم رو هاست
منطقم میگه اینا باید قابل ویرایش باشه!!! ولی چیز خاصی نتونستم پیدا کنم

البته خودم میدونم چون اطلاعات کافی ندارم بتعث میشه نتونم درست سرچ کنم

پیام حیاتی
یک شنبه 17 آبان 1394, 12:58 عصر
asp به کارتون نمیاد با کمی دانش PHP هم نمی توانید در فایل های اصلی هسته تغییراتی ایجاد کنید.
شما بسته جوملا را دریافت کنید آن را Extract کنید ، هر پوشه شامل قسمتی از هسته جوملا می باشد ، در پوشه templates ، قالب شما در پوشه ای با نام قالب قرار دارد ، هر فایلی در پوشه را ویرایش کردید کافی هست همان فایل را جایگزین کنید.
ویرایش صفحات و مجوعه ها را در مدیریت جوملا قسمت مدیریت مطالب و مجوعه ها می توانید انجام دهید.
اگر تغییرات جزئی هست آنلاین کار کنید اگر نه پروژه رو در لوکال تکمیل کنید و در نهایت بر روی هاست آپ کنید.

marjan_gh
پنج شنبه 28 آبان 1394, 09:25 صبح
دوستان من مشکلم رو هنوز نتونستم حل کنم:ناراحت:

من حتی نمی تونم صفحه 404 رو شخصی سازی کنم
عجیبه !
مگه جوملا صفحه نداره ؟ من اگه بخواد کد html رو تغییر بدم باید چیکار کنم؟؟؟

پیام حیاتی
پنج شنبه 28 آبان 1394, 15:50 عصر
در مدیریت محتوا میتونید مطلب ایجاد کنید ، در تنظیمات مطلب تنظیمات ویرایشگر برای نمتیش محتوا به صورت کدهای html وجود دارد.

amin.jm63
یک شنبه 08 آذر 1394, 09:39 صبح
دوست عزیز جوملا تمامی نیازهاتونو براورده می کنه و فارسی کردن قالب هم بسیار راحته اگه کمک می خواستید بگید