View Full Version : قطع شدن اینترنت
alireza643
پنج شنبه 02 شهریور 1385, 13:16 عصر
سلام دوستان:
ما یک شبکه خیلی کوچک با 5 تا کامپیوتر به صورت پیر تو پیر داریم و رو یکی از این سیستم ها دو تا کارت شبکه گذاشتیم که یکیش به شبکه داخلی وصله و او یکی به اینترنت و اینترنت از او کامپیوتر برای همه شیر میشه. ولی مشکلی که هست اینه که هر یکی دو ساعت اینتر نت شبکه قطع میشه و برای این که راه بیوفته باید یه بار از شیر در بیاد و دوباره شیر بشه. و نکته ی دیگه ای که هست آی پی رو حتما باید رو خالت اتوماتیک بزاریم و اگر او رو فیکس کنیم دیگه به اینتر نت وصل نمی شه .
لطفا اگر می تونید من رو راهنمایی کنید. متشکرم.
saam_sum
جمعه 03 شهریور 1385, 08:06 صبح
شما وقتی از اینترنت استفاده می کنی isp یه که داره به شما آی پی می ده و شما رو به شبکه جهانی وصل می کنه . و باید در حالت اتوماتیک تنظیم شده باشه تا بتونی از آی اس پیت آی پی بگیری.
موفق باشید.
mhjb
شنبه 04 شهریور 1385, 06:43 صبح
شما وقتی از اینترنت استفاده می کنی isp یه که داره به شما آی پی می ده و شما رو به شبکه جهانی وصل می کنه . و باید در حالت اتوماتیک تنظیم شده باشه تا بتونی از آی اس پیت آی پی بگیری.
موفق باشید.
مباحثی که در مورد نحوة اشتراک گذاری اینترنت در این بخش بارها گفته شده است را به دقت مطالعه کنید. مثلا لینک زیر رو
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=37782
شما موقع به اشتراک گذاشتن اینترنت هیچ گاه از IP های ISP استفاده نمیکنید چون در این صورت اصلا Internet Sharing بی معنی خواهد شد.
alireza643
شنبه 04 شهریور 1385, 10:21 صبح
مسئله ی ما همینه ما آی پی اینترنت رو حالت اتوماتیک میگذاریم اما آی پی شبکه داخلی رو هم اگه فیکس کنیم دیگه اینتر نت قطع میشه یعنی فقط رو همون سیستم اصلی اینتر نت داریم و بقیه با اینکه اون سیستم رو میبینند ولی نمیتونن از اینترنت اون استفاده کنن.
mhjb
شنبه 04 شهریور 1385, 14:10 عصر
ببین علیرضا جان
اولا یه خورده کم لطفی میکنی. قرار بود لینکی که گفته بودم رو خوب بخونی
ثانیا: یکبار Ip ها رو دستی در رنج همون IP کارت شبکه دوم کامپوتری که اینترنت داره ست کن. در این حالت باید کامپیوتر اصلی رو ببینی
ثالثاً: اگر دیدی ولی اینترنت نداشتی باید تیک Allow incoming connection کارت شبکهای که به اینترنت وصل است رو بزنی
اگه این کارها رو بکنی مشکلت حل میشه.
alireza643
دوشنبه 06 شهریور 1385, 10:34 صبح
از شما متشکرم آقای MHJB من اون لینک رو کامل خوندم و به روشی که اونجا بود آی پی ها رو ست کردم. بعد از اون من توی شبکه داخلی با آی پی فیکس کار میکردم و شبکه هم به راحتی کار میکرد. بعد رفتم سراغ کارت شبکه اینترنت آی پی اون رو اتوماتیک گذاشتم.بعد از شیر کردن هم شبکه داخلی داشتم هم با اینکه آی پی شبکه داخلیم فیکس بود میتونستم اینتر نت داشته باشم.تا اینجا یکی از مشکل های من حل شد ولی یکی دیگه از مشکل ها هنوز پابرجا مونده و اون هم اینه که هر یکی دوساعت اینترنت شبکه داخلی قطع میشه و برای این که وصل بشه باید یک بار اینترنت رو از شیر در بیارم و دوباره شیر کنم.حالا اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید. مطمئن باشید من از کنار راهنمایی ها بی تفوت رد نمیشم.
Identifier
دوشنبه 06 شهریور 1385, 10:49 صبح
مسئله ی ما همینه ما آی پی اینترنت رو حالت اتوماتیک میگذاریم اما آی پی شبکه داخلی رو هم اگه فیکس کنیم دیگه اینتر نت قطع میشه یعنی فقط رو همون سیستم اصلی اینتر نت داریم و بقیه با اینکه اون سیستم رو میبینند ولی نمیتونن از اینترنت اون استفاده کنن.
آی پی ها رو ست کردم. بعد از اون من توی شبکه داخلی با آی پی فیکس کار میکردم و شبکه هم به راحتی کار میکرد. علت اینجور اختلالات IP Confilict است، زمانی که ارائه دهنده اینترنت شما از رنج 192.168.0 استفاده کند و در صورتی که به درستی تنظیمات سکتور بندی شبکه انجام نشده باشد این اتفاق رخ خواهد داد.
د ولی یکی دیگه از مشکل ها هنوز پابرجا مونده و اون هم اینه که هر یکی دوساعت اینترنت شبکه داخلی قطع میشه و برای این که وصل بشه باید یک بار اینترنت رو از شیر در بیارم و دوباره شیر کنم ار چه نگارشی از ویندوز استفاده میکنید ؟
عموما چنین مشکلاتی ناشی از صدمه دیدن سیستم عامل و یا وجود عامل های مخرب است.
در صورت امکان میتوانید از یک Router Daemon همانند RRAS در ویندوز های سرور به جای Sharing معمولی استفاده کنید.
موفق باشید.
alireza643
دوشنبه 06 شهریور 1385, 14:24 عصر
از winxp با سرویسپک 2 استفاده میکنیم.
اینا که گفتید یعنییییییییییییییی چه . میشه بیشتر توضیح بدید که باید چکار کنم.:متفکر:
Identifier
دوشنبه 06 شهریور 1385, 14:48 عصر
چنانچه شبکه شما کوچک است اقدام به نصب دوباره ویندوز XP Professional نمایید.
در غیر این صورت Windows 2003 Server را نصب کنید و برای انجام بهتر امور می توانید ار یک Firewall کمک بگیرید. برای شبکه های نه چندان گسترده از Kerio Winroute Firewall استفاده کنید و برای شکه های بزرگ تر از ISA Server 2004 استفاده نمایید.
موفق باشید.
mhjb
دوشنبه 06 شهریور 1385, 18:32 عصر
از winxp با سرویسپک 2 استفاده میکنیم.
گزینه بسیار مناسبی را انتخاب کرده اید.
alireza643
سه شنبه 07 شهریور 1385, 09:25 صبح
MHJB متشکرم ولی چه کار کنم با این مشکل
mhjb
سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:39 عصر
ببین حقیقتش نمیدونم چی کار باید بکنی ولی بزار یه چیزایی رو بهت بگم شاید به دردت بخوره:
1- اینکه IP رو دستی بدی یا اتوماتیک تفاوتی در شیرینگ اینترنت نداره. پس اگه IP رو اتوماتیک نمیگیره دستی وارد کن هیچ مشکلی نداره
2- اینکه میگی بعد از چند ساعت قطع میشه ولی دستگاهها همو میبینند این میتونه مشکل کامپیوتری باشه که اینترنت رو شیر کرده. معمولا مواقعی پیش میاد که یا سیستم عامل خراب شده یا یه نرم افزاری مثل مجموعه بستههای نرم افزاری مزخرف و آشغال شرک MacAfee مثل آنتی ویروس یا آنتی هک و... روی سیستم نصب باشه که با حذف اونا این مشکل برطرف میشه.
راستی تا یادم نرفته یه عذر خواهی هم بکنم بابت اون حرفی که زدم و گفتم کم لطفی کردی. من منظور خاصی نداشتم اینو همینجوری گفتم.
باز هم اگه مشکلت حل نشد بگو تا ببینم چی کار میتونم بکنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.