View Full Version : سوال: افزایش بازدید وبلاگ
علیرضا5
دوشنبه 18 آبان 1394, 23:02 عصر
سلام خدمت همه اساتید محترم
من یک وبلاگ به آدرس bakosar.mihanblog.com (http://bakosar.mihanblog.com/) راه اندازی کردم که شدیدا با مشکل بازدید کننده مواجهم
حالا سه تا سوال دارم
1- اول اینکه کلمات کلیدی وبلاگ رو اینطوری نوشتم که نمی دونم درسته یا غلط ** اگه غلطه درستش چجوری میشه
(برنامه نویسان کوثر , کنترل ساعات بازیهای کامپیوتری , نرم افزار اقتصاد خانواده , کنترل ساعات بازیهای رایانه ای , آموزش ویژوال بیسیک, آموزش وی بی6)
2- کد جاوا اسکریپت چیه و چی باید اونجا نوشته بشه
3- آیا باید کلمات کلیدی حتما به مطالب داخل وبلاگ ربط داشته باشه منظورم اینه که اگر من کلمات کلیدی رو استفاده کنم که در وبلاگم نباشه به حال و روزش مفیده یا مضر
با تشکر ببخشید که سوالام پیش پا افتادست ولی واقعا هر چی تو اینترنت سرچ کردم بیشتر سردر گم شدم
لطفا اگه کسی مقاله خوبی در این زمینه سراغ داره معرفی بکنه
پیام حیاتی
سه شنبه 19 آبان 1394, 01:41 صبح
1_ بینگو | بینگو بینگو | بینگو بینگو بینگو
(بیشتر از سه کلمه نزارید توضیحات را در تگ Description قرار بدید).
2_جاوا اسکریپت زبان سمت کاربر در وب هست بسته به امکانات مورد نیاز می توانید استفاده کنید.(چی کجا نوشته بشه!)
3_بله باید مرتبط باشه موتورهای جستجوگر حال حاضر بسیار هوشمندتر از گذشته هستند اگر به درستی index نشود امتیاز منفی خواهید گرفت.
علیرضا5
شنبه 23 آبان 1394, 18:20 عصر
باتشکر فراوان یه سوال دیگه در مورد کلمات کلیدی دارم
فرضا یک فروشگاه اینترنتی 100 نوع محصول داره آیا باید اسامی 100 نوع محصولش رو به صورت 100 کلمه کلیدی تعریف کنه
اگر جواب منفی هست و تعداد کلمات کلیدی محدودیت داره
1- محدودیت تعداد کلمات چند تاست
2-بقیه محصولات فروشگاه که کلید نمیشند چطور در جستجوها دیده باید بشند
سینااکبری
دوشنبه 25 آبان 1394, 15:35 عصر
سلام.
- اول اینکه کلمات کلیدی وبلاگ رو اینطوری نوشتم که نمی دونم درسته یا غلط ** اگه غلطه درستش چجوری میشه
(برنامه نویسان کوثر , کنترل ساعات بازیهای کامپیوتری , نرم افزار اقتصاد خانواده , کنترل ساعات بازیهای رایانه ای , آموزش ویژوال بیسیک, آموزش وی بی6)
2- کد جاوا اسکریپت چیه و چی باید اونجا نوشته بشه
3- آیا باید کلمات کلیدی حتما به مطالب داخل وبلاگ ربط داشته باشه منظورم اینه که اگر من کلمات کلیدی رو استفاده کنم که در وبلاگم نباشه به حال و روزش مفیده یا مضر
1: کلمات کلیدی اصلا مناسب نیستند، نباید به این بلندی باشن. این کلمات کلیدی که شما میگید (کلمات اصلی سایت) باید سه تا باشه و کلیت سایت یا وبلاگ رو مشخص کنه.
2: دوستمون گفتند جاوا اسکریپت چی هستش، باهاش میشه کارهای مختلفی کرد اما هیچ ربطی به افزایش بازدید نداره (ورودی از گوگل و...)
3: همونطور که در ابتدا خدمتتون عرض کردم، بله باید ربط داشته باشه و سه تا از کلماتی که در سایت یا وبلاگتون زیاد هست و مربوطه به موضوع یا خدمات سایت یا وبلاگ شما هست، باشه. (میشه بیش از 3 تا هم قرار داد اما زیاد فرقی نمیکنه)
سوالات دوم:
باتشکر فراوان یه سوال دیگه در مورد کلمات کلیدی دارم
فرضا یک فروشگاه اینترنتی 100 نوع محصول داره آیا باید اسامی 100 نوع محصولش رو به صورت 100 کلمه کلیدی تعریف کنه
اگر جواب منفی هست و تعداد کلمات کلیدی محدودیت داره
1- محدودیت تعداد کلمات چند تاست
2-بقیه محصولات فروشگاه که کلید نمیشند چطور در جستجوها دیده باید بشند
نه فقط در سایت های فروشگاهی بلکه در تمام سایت ها و وبلاگ های دنیا، برای هر چیزی (مثل محصول، پست، مقاله و...) کلمات کلیدی جدایی وجود داره که مستقل از اون کلمات اصلی هست که برای کل سایت تعیین شده، به عنوان مثال اگر سایت خبری رو در نظر بگیریم، کلمات کلیدی اصلی میشه: اخبار، سایت خبری، اخبار ایران و جهان و... و حالا میاد برای هر خبری که در روز منتشر میشه یک کلمات کلیدی دیگری قرار میده، مثلا خبری در رابطه با شرکت مایکروسافت که اومده مایکروسافت کارکنانش رو اخراج کرده کلمات کلیدی میشه، مایکروسافت، اخراج، کارکنان، اقدام مایکروسافت و... از اینجور چیز ها.
کلمات کلیدی برای مطالب و محصولات محدودیت خاصی نداره اما بهتره که بیشتر از 12 تا نشه.
گوگل اینقدر ها باهوش و قدرتمنده که دیگه نیاز چندانی به کلمات کلیدی نداره و مصالبی رو که کلمات کلیدی یا برچسب ندارن رو هم خودش میفهمه چیه و تو نتایج میاره.
اما نکته اینه که هیچگاه یک وبلاگ (که از سیستم های وبلاگ دهی استفاده میکنه) نمیتونه آمار بالایی داشته باشه، حتی در حدود 50 تا هم نمیشه، مگر اینکه براش تبلیغات کرد، چندیسن سال عمر داشته باشه و مطالب اونقدر خوب باشن که هر کسی رو عاشق خودش کنه، برای شرکت یا مدارس یا... باشن.
موفق و پیروز باشید.
علیرضا5
سه شنبه 26 آبان 1394, 16:43 عصر
اما نکته اینه که هیچگاه یک وبلاگ (که از سیستم های وبلاگ دهی استفاده میکنه) نمیتونه آمار بالایی داشته باشه، حتی در حدود 50 تا هم نمیشه، مگر اینکه براش تبلیغات کرد، چندیسن سال عمر داشته باشه و مطالب اونقدر خوب باشن که هر کسی رو عاشق خودش کنه، برای شرکت یا مدارس یا... باشن.
موفق و پیروز باشید.
به نظر من از نظر گوگل هیچ فرقی بین سایت و وبلاگ وجود نداره دلیلشم اینکه
1 - اگر در اینترنت موضوعی رو سرچ کنید می بینید که وبلاگهایی هم مانند سایت ها میان که رتبه بالایی دارن و حتی گاها رنگ الکساشون 4 رقمی
2 - اگر واقعا وبلاگ ها اینقدر بی بازدید بودن که باید سرورهایی مثل میهن بلاگ یا بلگفا و غیره تا بحال هرکدوم 2569 بار ورشکست می شدند
سینااکبری
چهارشنبه 27 آبان 1394, 09:55 صبح
درسته.
اون وبلاگهایی که میگید همونطور که گفتم یا اینقدر محتوای قوی و خوبی دارن که گوگل خوب تشخیصشون میده (و بعضی مواقغ وبلاگ ها مطالبی میزارن که در سایت ها نیست و در نتایج میان).
یا از عمرشون خیلی میگذره، الآن هم اصلا رنک مهم نیست، طبق گفته خوده گوگل سایت ها و وبلاگ هایی که بتونن از الگوریتم های مرغ مگس خوار، پاندا و... جان سالم به در ببرن و نمره خوبی بگیرن تو نتایج میان.
میهن بلاگ و..... هیچ وقت بر شکسته نمیشن چون هر وبلاگ میانگین روزانه 30 الی 50 تا بازدید داره حالا اینو ضربدر حداقل 2 میلیون وبلاگ (که خیلی بیشتر از اینها هم هست) بکنیم میشه 100 میلیون بازدید کننده در روز، و با تبلیغات میشه خیلی خوب پول در آورد:لبخندساده:
البته هر چیزی با تلاش بدست میاد، اگر برای چیزی زحمت زیادی کشیده بشه حتما نتیجه میده. آرزوی موفقیت میکنم برای شما.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.