View Full Version : بهترین راه درآمد از اندروید
keyhan.taktaz
پنج شنبه 21 آبان 1394, 09:59 صبح
سلام
در حال حاظر بهترین راه درآمد از اندروید چیه و میانگین درآمد برای یک شخص حرفه ای چقدر هست؟
reza_web
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:33 صبح
بهترين راه درآمد:
1- آموزش آندرويد (شايد درآمد بالاي در اوايل نداشته باشد و دائمي و بي ريسك است و ميشه روي وجودش حساب كرد)
2- كار پروژه اي(سفارشي) - البته گرفتن و انجام و تحويل دادن و پول گرفتن از مردم كار آساني نيست و البته هميشگي نيست
3- داشتن ايده جذاب براي سايت و ارائه در كافه بازار و ديگر آپ استورها (خيلي روي اين يكي حساب نكنيد)
keyhan.taktaz
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:38 صبح
پس کلا بیخیل اندروید شیم؟
majid_7
پنج شنبه 21 آبان 1394, 11:35 صبح
اگه هیچکدوم از شرایطی رو ک دوستمون گفتن ندارید کلا بی خیال برنامه نویسی بشید.
reza_web
پنج شنبه 21 آبان 1394, 12:12 عصر
سال گذشته واقعا كافه بازار خوب بود و من با برنامه هاي كمي كه گذاشتم و البته شغل دومم حساب ميشه ماهانه 300 الي 500 درآمد داشتم كه براي كمك خرجي بد نبود ولي امسال اصلا اصلا جالب نبود متاسفانه
مثلا اين دو تا را ببينيد
https://cafebazaar.ir/app/ghazalina.dictation3
https://cafebazaar.ir/app/ghazalina.sabad/
اين دو برنامه خوب كه كار امسال منه
و اين دو تا
https://cafebazaar.ir/app/ghazalina.calendar94
https://cafebazaar.ir/app/ghazalina.ChargeApp10
اين دو تا هم مال سال گذشته هستند
امسالي ها زير صد هزارتومن فروش و پارسالي ها بيش از دو ميليون تومن
واقعا نميدونم دليلش چيه و چرا اينطوري شده؟
keyhan.taktaz
پنج شنبه 21 آبان 1394, 12:18 عصر
گوگل پلی چی؟من اکانت ورفای شده دارم.چون خارج زندگی میکنم چند مدته.
برم سراغ IOS؟
92vdic
پنج شنبه 21 آبان 1394, 12:46 عصر
دوست عزیز تا هنگامی که هدف نداشته باشی به هر سو که بری به هیچ چیزی نمیرسی
تازه هدف که پیدا کردی میشه آغاز کارت که بری دانشش رو هم پیدا کنی . از دید من بازار ایران ( در حال حاضر ) خیلی بهتر از بازار جهانی جواب میده چرا که اینجا به نسبت جمعیت ایرانی ها برنامه نویس های کمتری هست . اینکه یه نفر بدون هیچ دانشی بیاد با دو تا اکتیویتی ، نرم افزار! درست کنه یه زمانی جواب میداد . اگر با چنین دیدی می خوای بیای ، بهتره نیای . اما اگه هم ایده خوبی داری ، هم پشتکار و هم هدف بیا که آیندش روشنه
cafe-developers
پنج شنبه 21 آبان 1394, 14:40 عصر
دوستان عزیز بهتر است از اندروید بیرون بکشید در صورتی که فکر می کنید بهتر از اینا گیرتون میاد
من و دوستم یک سال نیست برنامه نویسی رو شروع کردیم اما تا الان بیش از 12 میلیون فروش داشتیم و به هیچ وجه راضی نیستیم اما در آینده امیدی به ما هست
چون درصدی از کاربران کافه بازار را در اختیار گرفته ایم و میتونیم ماهانه حداقل 1 میلیون داشته باشیم بدون هیچ فعالیتی!
در واقع ما شش ماه اول باتوجه به اینکه فروش خوبی هم داشتیم، اما خودمون رو متوقف کردیم و سعی کردیم خودمان را در از لحاظ علمی و سیاست کاری در سطح بالاتری از بقیه برنامه نویسان بالا بکشیم و بعد از سه ماه برگشتیم به کافه بازار و برنامه اولمان بمدت چند هفته در صدر بود.
اما این نکته را متذکر می شوم که وضعیت بازار به شدت خراب است و دیگه مثل گذشته سودآور نیست، تا چندماه پیش کتاب های مزخرفی در بازار بالای 20 هزار خرید خورده بودند اما الان تقریبا همه برنامه در صدر بازار بیش از 2000 خرید به زور میرسه
به خاطر همینه که میگم اگه الکی وارد شدید بکشید کنار چون سود آور نیست مثله گذشته
godofphp
پنج شنبه 21 آبان 1394, 19:25 عصر
سال گذشته واقعا كافه بازار خوب بود و من با برنامه هاي كمي كه گذاشتم و البته شغل دومم حساب ميشه ماهانه 300 الي 500 درآمد داشتم كه براي كمك خرجي بد نبود ولي امسال اصلا اصلا جالب نبود متاسفانه
مثلا اين دو تا را ببينيد
و اين دو تا
متاسفانه باید عرض کنم برنامه های پارسال شما به صورت شانسی پول زیادی برای شما در آورده و این دلیل نمیشه که تا اخر عمر هر چی درست کردید به همین روال باشه
حقیقت اینه که درآمد اندروید از طریق مارکت ها خیلی خیلی بالاست و همین باعث شده شرکت ها و افراد حرفه ای در زمینه برنامه نویسی به این سمت بیان
شما باید برنامه هایی که موفق شده رو ببینید
و اینطوری فکر نکنید که برنامه های شما امسال فروش نرفته پس در آمد کافه بازار کمه
نه عزیزم اینطوری نیست درآمد های برنامه نویس ها در امسال دو برابر سال قبلی شده ولی کیفیت ها رفته بالا
pbm_soy
پنج شنبه 21 آبان 1394, 20:46 عصر
بله تائید میکنم فروش شما امسال به نسبت سال قبل پایین شده دلیل بر بد بودن بازار و یا مارکتهای دیگر نیست و یا مردم ایران پول بالای برنامه های اندرویدی نمیدهند!
شاید برنامه و ایده شما به نسبت قبلی ها جذاب و کاربردی نبوده!
و همینطور شما باید به این فکر کنید که روز به روز دست در اینکار زیاد میشود هرچند که میتوانید جور دیگه هم فکر کنید مثلا بگید مصرف کننده هم روز به روز زیاد میشه!
متاسفانه چون همه آمدن با دو تا اکتیویتی ساده و یا کپی کردن متن کتاب درآمد کرده اند وضعیت بازار را کمی خراب کرده و مصرف کننده اعتمادش را از دست داده!
برنامه نویسان ما نهایت زحمتی که میکشند گرافیک و اینترفیس برنامه را بالا میبرند بجای اینکه کار تکنیکی کنند!
الان شرکتهای تولید کننده هم زیاد شدند و در این زمینه کار میکنند
ولی به این نکته توجه کنید که شاید نوشتن برنامه با زبانهای دیگر مانند سی شارپ و غیره راحتتر باشد و با آنها برنامه های دیگری تحت PC نوشته شوند هم راحتتر و هم فروش بیشتری خواهد داشت شاید تنها ویا اصلیترین زحمتش بازاریابی آن باشد درحالی که در اندروید مارکت همه کار را انجام میدهد!
majid_7
جمعه 22 آبان 1394, 22:15 عصر
دوستان عزیز بهتر است از اندروید بیرون بکشید در صورتی که فکر می کنید بهتر از اینا گیرتون میاد
من و دوستم یک سال نیست برنامه نویسی رو شروع کردیم اما تا الان بیش از 12 میلیون فروش داشتیم و به هیچ وجه راضی نیستیم اما در آینده امیدی به ما هست
چون درصدی از کاربران کافه بازار را در اختیار گرفته ایم و میتونیم ماهانه حداقل 1 میلیون داشته باشیم بدون هیچ فعالیتی!
در واقع ما شش ماه اول باتوجه به اینکه فروش خوبی هم داشتیم، اما خودمون رو متوقف کردیم و سعی کردیم خودمان را در از لحاظ علمی و سیاست کاری در سطح بالاتری از بقیه برنامه نویسان بالا بکشیم و بعد از سه ماه برگشتیم به کافه بازار و برنامه اولمان بمدت چند هفته در صدر بود.
اما این نکته را متذکر می شوم که وضعیت بازار به شدت خراب است و دیگه مثل گذشته سودآور نیست، تا چندماه پیش کتاب های مزخرفی در بازار بالای 20 هزار خرید خورده بودند اما الان تقریبا همه برنامه در صدر بازار بیش از 2000 خرید به زور میرسه
به خاطر همینه که میگم اگه الکی وارد شدید بکشید کنار چون سود آور نیست مثله گذشته
تخریب به راحتی امکانپذیره ... راهکار بدید لطفا:متفکر:
reza_web
شنبه 23 آبان 1394, 12:33 عصر
متاسفانه باید عرض کنم برنامه های پارسال شما به صورت شانسی پول زیادی برای شما در آورده و این دلیل نمیشه که تا اخر عمر هر چی درست کردید به همین روال باشه
حقیقت اینه که درآمد اندروید از طریق مارکت ها خیلی خیلی بالاست و همین باعث شده شرکت ها و افراد حرفه ای در زمینه برنامه نویسی به این سمت بیان
نه عزیزم اینطوری نیست درآمد های برنامه نویس ها در امسال دو برابر سال قبلی شده ولی کیفیت ها رفته بالا
شانسي؟؟
اين چه حرفيه؟ مگه ميشه برنامه شانسي فروش كنه؟
همه ميدونند كه امسال كمتر از سال پيش برنامه ها فروش داشته و ربطي به شانس من ندارد
ميشه بفرماييد درآمد كدام برنامه در امسال دوبرابر سال گذشته بوده تا بقيه هم ببينند
درضمن هيچ كدوم برنامه هاي من كتاب و دو تا اكتيويتي نبوده كه فكر كنيد كيفيتش پايينه
godofphp
شنبه 23 آبان 1394, 19:48 عصر
شانسي؟؟
اين چه حرفيه؟ مگه ميشه برنامه شانسي فروش كنه؟
همه ميدونند كه امسال كمتر از سال پيش برنامه ها فروش داشته و ربطي به شانس من ندارد
ميشه بفرماييد درآمد كدام برنامه در امسال دوبرابر سال گذشته بوده تا بقيه هم ببينند
درضمن هيچ كدوم برنامه هاي من كتاب و دو تا اكتيويتي نبوده كه فكر كنيد كيفيتش پايينه
پارسال من جمعا 100 هزار تومان از کافه بازار در آمد داشتم ولی امسال نزدیک 15 میلیون تومان
متاسفانه رفته رفته کارای قوی تر میاد بیرون شاید سال بعدی منم نتونم
reza_web
یک شنبه 24 آبان 1394, 08:08 صبح
ميشه لينك برنامه هاتو بدي ببينم؟
c0mmander
یک شنبه 24 آبان 1394, 09:19 صبح
پارسال من جمعا 100 هزار تومان از کافه بازار در آمد داشتم ولی امسال نزدیک 15 میلیون تومان
متاسفانه رفته رفته کارای قوی تر میاد بیرون شاید سال بعدی منم نتونم
دوست عزیز فقط یک خواهشی که دارم لطفا لینک برنامه هات رو اینجا قرار نده!!! یا حداقل تا زمانی در حال فروش خوبی هست.
فروختی نوشجونت..پول زحمت و فکرت رو خوردی حلالت... الان مردم هم انتظارشون بالارفته و هم افراد برنامه نویس و خبره تر دارن وارد میشن . دیگه این طوری که هر کسی یک آموزش ببینه بیاد هر چقدر که خواست برنامه رو بفروشنه نیست.
keyhan.taktaz
یک شنبه 24 آبان 1394, 11:02 صبح
الان برنامه هرچه قدر هم خوب باشه فروش نمیکنه تو بازار نمیدونم چرا.از Adad هم نمیشه استفاده کرد
نظرتون راجع به مهاجرت به Apple App Store چیه؟
اندرویدی
یک شنبه 24 آبان 1394, 12:21 عصر
مثلا اين دو تا را ببينيد
و اين دو تا
دلیلش اینه:
قصدم بی احترامی به سازنده این برنامه نویس نیست. اما یک برنامه کاملا بی محتوا که که در اون هیچ تجربه ای در رابطه با روش های درامد 10 میلیونی اورده نشده. من خودم این برنامه رو خریدم و این قدر برنامه بد بود که همونجا unistall کردم. توش درمورد این که چه طور در کافه بازار عضو بشیم اموزش داده شده بود. کل محتوای برنامه به زور یک صفحه می شد. حالا جالبه بدونید این برنامه مدت زیادی هم در صفحه اول بازار بود. و حالا 5000 تا نصب داره!!!!
لینک اون برنامه (https://cafebazaar.ir/app/fsa.seyedi.farzadmgn.app.millioner/?l=fa)
اندرویدی
یک شنبه 24 آبان 1394, 12:22 عصر
الان برنامه هرچه قدر هم خوب باشه فروش نمیکنه تو بازار نمیدونم چرا.از Adad هم نمیشه استفاده کرد
نظرتون راجع به مهاجرت به Apple App Store چیه؟
تبلیغات عدد هم که مشخص نیست واقعی هست و یا خیر.
اندرویدی
یک شنبه 24 آبان 1394, 12:29 عصر
اصلا کافه بازار نه توسعه دهنده و نه مشتری براش مهمه. مشتری اگه ناراضی باشه. پول رو که برنمیگردونه می ذاره تو حساب کافه بازاری!!! توسعه دهنده هم که هیچی. عمدا میاد کرورو کرور برنامه مزخرف تو بخش تازه ها در روز قرار میده تا توسعه دهنده امیدش به چیزی به اسم تبلیغات عدد باشه. در ثانی این قدر برنامه مزخرف زیاده که هر برنامه هم یک فروش داشته باشه باز هم درامد کلان کافه بازار محفوظه.
keyhan.taktaz
یک شنبه 24 آبان 1394, 15:32 عصر
پس راه حل چیه؟
نگید که باهم یه مارکت بسازیم!
الان اوضاع گوگل پلی هم زیاد درست نیست من چند تا برنامه خوب گذاشتم هیچکدوم فروش نداشته.
اندرویدی
یک شنبه 24 آبان 1394, 17:20 عصر
پس راه حل چیه؟
نگید که باهم یه مارکت بسازیم!
الان اوضاع گوگل پلی هم زیاد درست نیست من چند تا برنامه خوب گذاشتم هیچکدوم فروش نداشته.
اتفاقا نباید مارکت بسازیم. چرا؟ برای اینکه اگر این اتفاق بیفته قوانین بر پایه سلیقه و پارتی بازی پیش میره. و اتفاقا خیلی بدتر از بازار هم میشه. در ثانی شما فکر می کنی اصلا اگر گوگل پلی تحریم ها رو برداره بهشت برنامه نویس های اندرویدی میشه. می بخشید این رو میگم و منظورم شما نیستی اما خیلی از این برنامه نویس های اندروید ایرانی در اندازه ای نیستند که بخوان تو گوگل پلی برنامه بذارند. درسته گوگل پلی خیلی شاخه و روزانه میلیون ها نفر بازدید داره اما هر برنامه ای به این سادگی ها تو گوگل پلی فروش نمیره. کافه بازار هم از وضعیت و توانایی برنامه نویس های ایرانی کاملا خبر داره. مطمئن باشید الان بازار نگران این نیست که اگر گوگل پلی باز بشه موقعیتش به خطر بیفته. چون برنامه نویس های ایرانی تو گوگل پلی حرفی برای گفتن ندارند. شما فکر می کنی این هایی که هی میان مطلب کپی پیست می کنند و می کنند اپلیکیشن می توانند تو گوگل پلی موفق باشند؟؟!!! نه خیر از این خبرها نیست. متاسفانه بازار خیلی پررو شده و شما پررو کردید این بازار رو. و حتی گویا دزد هم تشریف دارند. این مورد رو بهش اطمینان ندارم. اما بعضی از دوستان میگن که ایده ها رو هم می دزدند. یک سری برنامه ها واقعا اشغال اند اما صفحه اول هستند و اون خریدار به خیال اینکه برنامه خوبیه می خره ولی بعدش پشیمون میشه و این باعث میشه سلب اعتماد از برنامه نویس های خوب ایرانی میشه. بخش دیگر هم باز تقصیر شماست که همه چیز رو رایگان ارائه می دهید. برنامه های خوب رایگان می شوند. یک ایده مزخرفی به اسم پرداخت درون برنامه ای رو ایجاد کردید که مثلا کاربر ایرانی بیاد ریز ریز خرید کنه.اما در واقعیت کم کاربری میاد از پرداخت درون برنامه ای استفاده کنه. خودتون برای خودتون ارزش قائل نیستید. بنابراین دیگران هم برای شما ارزش قائل نمی شوند. این بازار رو این قدر پر رو کردید که بدون هیچ وقاحتی نظرات مستهجن رو نشون میده. کاربر میاد محصول رو می خره و یک چیزی به مزاجش خوش نمیاد هرچی فحش خوار و مادر هست نثار برنامه نویس می کنه. شما هم هیچی نمیگید. کافیه برید سر این قضیه به پلیس فتا شکایت کنید اون وقت ببینید چه جوری بازار به ته ته ته کردن میفته. یک سنگی رو بیش از حد بزرگ کنید رو سر خودتون خراب میشه. به برنامه من که تا حالا فحش و بد و بیراه قرار ندادن اما اگر ببینم یک زمانی چنین اتفاقی میفته میرم ازش شکایت می کنم. خریدار رو هم خیلی پر توقع شده. به عنوان مثال طبق اصول اندروید یک برنامه ای ساخته میشه که برای اندروید 2.3 به بالاست. اما این وسط بنا به دلیلی روی یک گوشی به درتسی اجرا نمیشه. خب تقصیر برنامه نویس اینجا چیه. برنامه نویس بنده خدا طبق اصول اندروید برنامه اش رو برای 2.3 به بالا میسازه . پس باید رو هر گوشی با اندروید 2.3 به بالا اجرا بشه و اگر اجرا نشه دیگه تقصیر برنامه نویس نیسته که. تقصیر اون سازنده دستگاه و یا خود گوگل هست. حالا می دونید جالبیش کجاست؟؟؟؟ بازار داره میگه که برنامه ها به مدت یک هفته بررسی می شود و بعد منتشر می شود. خب بازار جون اگر برنامه ها رو بررسی می کنی و تایید می کنی و منتشر می کنی پس به این معنیه که مشکلی نداره برنامه پس حق نداری اگر برنامه ای برای کاربری کار نکرد هزینه اش رو از جیب برنامه نویس برداری. شما لطف کن از جیب خودت کم کن. چون شما خودت به هر حال برنامه ها رو تست می کنی و تایید می کنی دیگه!!!! اقا شما میری کتاب 20000 تومانی از جایی میگیری رو دیوارش نوشته که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود. حالا شما می تونی بگی که چون یک نفر از کتاب خوشش نیومد بیاد کتاب رو پس بده. 1000 تومان مگه چه قدر پوله. یارو میره 5000 تومان پول سیگار میده هیچی نیست اما اگر چیزی به مزاج خریدار خوش نیومدت پس باید باید ضررش رو برنامه نویس بده؟؟؟ یا مثلا باید حتما مبلغ به صد هزار تومان برسه تا تصفیه بشه؟ دوستان لطفا توجه کنید و ببینید که این بازار چه جوری داره از این قضیه به نفع خودش استفاده می کنه. با توجه به اینکه خیلی برنامه ها وجود دارند که فروش می کنند اما کم تر از صد هزار تومان و چون تعداد این برنامه ها زیاد میشه میره به حساب کافه بازار و حسابی از سود پول نوش جان می کنند و چون مبالغ کم تر از صد هزار تومان تصفیه نمیشه در نتیجه میشه یک سپرده یکساله برای کافه بازار!!!! من حتی به واقعیت تبلیغات عدد هم کمی شک دارم. البته مطمئن نیستم و اظهار نظر قطعی نمی کنم. به عنوان مثال از هر 100 تا برنامه ای که اپلود میشه 95 تاش کتاب و فال قهوه و از این جور چیزاست. خب بازار خیلی راحت می تونه این ها رو تو دسته بندی کتاب ها قرار بده و می تونه اما نمی کنه. این عوامل تصمیم گیر در کافه بازار همگی ادم های باهوشی هستند اما متاسفانه فقط خودشون رو می بینند. 99 درصد باعث بانی این مشکلات به وجود اومده تقصیر خود شما برنامه نویس هاست. امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم اما خواستم من هم نطرم رو بگم.
reza_web
دوشنبه 25 آبان 1394, 08:47 صبح
اتفاقا نباید مارکت بسازیم. چرا؟ برای اینکه اگر این اتفاق بیفته قوانین بر پایه سلیقه و پارتی بازی پیش میره. و اتفاقا خیلی بدتر از بازار هم میشه. در ثانی شما فکر می کنی اصلا اگر گوگل پلی تحریم ها رو برداره بهشت برنامه نویس های اندرویدی میشه. می بخشید این رو میگم و منظورم شما نیستی اما خیلی از این برنامه نویس های اندروید ایرانی در اندازه ای نیستند که بخوان تو گوگل پلی برنامه بذارند. درسته گوگل پلی خیلی شاخه و روزانه میلیون ها نفر بازدید داره اما هر برنامه ای به این سادگی ها تو گوگل پلی فروش نمیره. کافه بازار هم از وضعیت و توانایی برنامه نویس های ایرانی کاملا خبر داره. مطمئن باشید الان بازار نگران این نیست که اگر گوگل پلی باز بشه موقعیتش به خطر بیفته. چون برنامه نویس های ایرانی تو گوگل پلی حرفی برای گفتن ندارند. شما فکر می کنی این هایی که هی میان مطلب کپی پیست می کنند و می کنند اپلیکیشن می توانند تو گوگل پلی موفق باشند؟؟!!! نه خیر از این خبرها نیست. متاسفانه بازار خیلی پررو شده و شما پررو کردید این بازار رو. و حتی گویا دزد هم تشریف دارند. این مورد رو بهش اطمینان ندارم. اما بعضی از دوستان میگن که ایده ها رو هم می دزدند. یک سری برنامه ها واقعا اشغال اند اما صفحه اول هستند و اون خریدار به خیال اینکه برنامه خوبیه می خره ولی بعدش پشیمون میشه و این باعث میشه سلب اعتماد از برنامه نویس های خوب ایرانی میشه. بخش دیگر هم باز تقصیر شماست که همه چیز رو رایگان ارائه می دهید. برنامه های خوب رایگان می شوند. یک ایده مزخرفی به اسم پرداخت درون برنامه ای رو ایجاد کردید که مثلا کاربر ایرانی بیاد ریز ریز خرید کنه.اما در واقعیت کم کاربری میاد از پرداخت درون برنامه ای استفاده کنه. خودتون برای خودتون ارزش قائل نیستید. بنابراین دیگران هم برای شما ارزش قائل نمی شوند. این بازار رو این قدر پر رو کردید که بدون هیچ وقاحتی نظرات مستهجن رو نشون میده. کاربر میاد محصول رو می خره و یک چیزی به مزاجش خوش نمیاد هرچی فحش خوار و مادر هست نثار برنامه نویس می کنه. شما هم هیچی نمیگید. کافیه برید سر این قضیه به پلیس فتا شکایت کنید اون وقت ببینید چه جوری بازار به ته ته ته کردن میفته. یک سنگی رو بیش از حد بزرگ کنید رو سر خودتون خراب میشه. به برنامه من که تا حالا فحش و بد و بیراه قرار ندادن اما اگر ببینم یک زمانی چنین اتفاقی میفته میرم ازش شکایت می کنم. خریدار رو هم خیلی پر توقع شده. به عنوان مثال طبق اصول اندروید یک برنامه ای ساخته میشه که برای اندروید 2.3 به بالاست. اما این وسط بنا به دلیلی روی یک گوشی به درتسی اجرا نمیشه. خب تقصیر برنامه نویس اینجا چیه. برنامه نویس بنده خدا طبق اصول اندروید برنامه اش رو برای 2.3 به بالا میسازه . پس باید رو هر گوشی با اندروید 2.3 به بالا اجرا بشه و اگر اجرا نشه دیگه تقصیر برنامه نویس نیسته که. تقصیر اون سازنده دستگاه و یا خود گوگل هست. حالا می دونید جالبیش کجاست؟؟؟؟ بازار داره میگه که برنامه ها به مدت یک هفته بررسی می شود و بعد منتشر می شود. خب بازار جون اگر برنامه ها رو بررسی می کنی و تایید می کنی و منتشر می کنی پس به این معنیه که مشکلی نداره برنامه پس حق نداری اگر برنامه ای برای کاربری کار نکرد هزینه اش رو از جیب برنامه نویس برداری. شما لطف کن از جیب خودت کم کن. چون شما خودت به هر حال برنامه ها رو تست می کنی و تایید می کنی دیگه!!!! اقا شما میری کتاب 20000 تومانی از جایی میگیری رو دیوارش نوشته که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود. حالا شما می تونی بگی که چون یک نفر از کتاب خوشش نیومد بیاد کتاب رو پس بده. 1000 تومان مگه چه قدر پوله. یارو میره 5000 تومان پول سیگار میده هیچی نیست اما اگر چیزی به مزاج خریدار خوش نیومدت پس باید باید ضررش رو برنامه نویس بده؟؟؟ یا مثلا باید حتما مبلغ به صد هزار تومان برسه تا تصفیه بشه؟ دوستان لطفا توجه کنید و ببینید که این بازار چه جوری داره از این قضیه به نفع خودش استفاده می کنه. با توجه به اینکه خیلی برنامه ها وجود دارند که فروش می کنند اما کم تر از صد هزار تومان و چون تعداد این برنامه ها زیاد میشه میره به حساب کافه بازار و حسابی از سود پول نوش جان می کنند و چون مبالغ کم تر از صد هزار تومان تصفیه نمیشه در نتیجه میشه یک سپرده یکساله برای کافه بازار!!!! من حتی به واقعیت تبلیغات عدد هم کمی شک دارم. البته مطمئن نیستم و اظهار نظر قطعی نمی کنم. به عنوان مثال از هر 100 تا برنامه ای که اپلود میشه 95 تاش کتاب و فال قهوه و از این جور چیزاست. خب بازار خیلی راحت می تونه این ها رو تو دسته بندی کتاب ها قرار بده و می تونه اما نمی کنه. این عوامل تصمیم گیر در کافه بازار همگی ادم های باهوشی هستند اما متاسفانه فقط خودشون رو می بینند. 99 درصد باعث بانی این مشکلات به وجود اومده تقصیر خود شما برنامه نویس هاست. امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم اما خواستم من هم نطرم رو بگم.
بعد از مدتها ديدم يكي يك حرف حسابي زد
واقعا درست ميگي
ايكاش بازار بجاي كميت به كيفيت فكر ميكرد و هر برنامه اي را تاييد نميكرد
البته من بجر كافه بازار در ساير فروشگاهها هم برنامه هامو ميزارم و بنظرم جديدا اول ماركت خيلي خوب شده پيشنهاد مي كنم آنجا هم برنامه هاتونو بزاريد . كندو و پارس هاب هم دادن كم كم بهتر ميشوند.
اگر ما توسعه دهنده ها در ساير فروشگاهها بيشتر فعاليت كنيم ميشه انحصار بي مورد كافه بازار را بشكنيم. توصيه ميكنم حتما اول ماركت را هم ببينيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.