ورود

View Full Version : قواعد پرسیدن پرسش در استک اورفلو چیست؟

shahab12
جمعه 22 آبان 1394, 01:48 صبح
سلام
من خوواستم یه سوال تو استک اورفلو بپرسم اما اجازه ی ارسال نمیده و خطا ازم میگیره.
هرچند با وجود سایت برنامه نویس هیچ احتیاجی به اون سایت ندارم اما دونستن ارسال سوال برامون مفید هست .
من تصویری از خطایی که ازم میگیره رو گرفتم اون رو براتون می ذارم لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

senaps
جمعه 22 آبان 1394, 23:24 عصر
سلام....
توی استک اور فلو خیلی اوقات شما باید یه فرمت بخصوص داشته باشی....
به صورت کلی عرض میکنم که این فرمت بهتره که به این شکل زیر باشه تا بتونی بهترین پاسخ رو بگیری و سریعترین پاسخ رو! :)

مشکل چیه (در یک خط! یا به قولی صد درصد خلاصه!)

چیکار کردی، و میخوای چه نتیجه‌ای بگیری....
( در این بخش چیکار کردی، باید کل کدهات رو بذاری!! مثلا یا کل کارهایی که کردی!!) و بعد باید بگی که این کدها، یا کارهایی که کردی باید در حالت عادی چه نتیجه‌ای میداده!

اروری که میگیری به صورت دقیق و کامل...

این چیزی که شما نوشتی، هیچ جوری نمیشه راه حل ارائه داد! مثل اینه که یکی به شما زنگ بزنه و بگه مای کامپیوترم بالا نمیاد و یه ارور میده و بعد نتونه ارور رو به انگلیسی برا شما بخونه!! :) نهایتا شما جواب بدی باید ببینم چه اروری میده یا عکس بگیر یا ارور رو برام تکستش کن....

=-=-=-=-=-=-==-=-=-
یه سری قواعد نوشتاری هم هست! از اونجایی که ادیتور جناب استک اور فلو و دوستان، wysiwyg نیست، شما باید برای رفتن به خط بعد و گذاشتن لینک و امثالهم، از قواعد دستوری خاص خودش استفاده بکنی! :)

hey every body

i want to install tornado on pycharm and i get an error that says"متن اررو!"....

i have installed pycharm using pip and tried pip to install tornado but i'm stuck with this Error message

پ.ن:
من اصلا نمیدونم تورنادو و پای‌چارم چی هستن!! همینجوری یه سری چیز نوشتم که به صورت کلی بدونید باید چی بنویسید و چی ننویسید!!

MrMindx
شنبه 23 آبان 1394, 22:47 عصر
خلاصه بگم، سوالایی رو که با گوگل کردن می تونید جوابشون و پیدا کنید اگر توی stackoverflow بپرسید جوابای بد و downvote می گیرید.

برای سوال پرسیدن اونجا به طور کلی چهار چوب زیر رو باید حتما رعایت کنید:

هدف و سوالتون رو خیلی دقیق و مشخص بگید
کارهایی که تاحالا کردین و به جواب نرسیدین
ارور هایی که داری می گیرید و در خواست راه حل

shahab12
یک شنبه 24 آبان 1394, 02:17 صبح
خیلی ممنون از پاسخ هاتون
اما من هنوزم فکر می کنم که فقط داره به کلمه ی pycharm خطا می گیره .
یعنی اگه می شد اونو داخل علامت خاصی بذارم شاید قبول بشه.
اخه مگه دیگران که سوال می پرسن همه ی این چیزایی که شما می فرمایین رو نوشتن؟ بعضیاشون فقط تو یه خط سوال پرسیدن. مگه این طور نیست؟