ورود

View Full Version : برنامه نویسی در لینوکس و ویندوز

mnakhaeipoor
شنبه 23 آبان 1394, 15:38 عصر
سلام
من توی Android Studio دارم روی یک پروژه کار میکنم
مشکل اینجاست که برطبق نیاز یک مرتبه توی لینوکس و یک بار توی ویندوزم
خودتونم خوب میدونید هی باید فایل های پروژه رو از یه جا به جای دیگه پاس دادن اعصاب خوردکنیه!
راهی وجود نداره من بتونم Android Studio ویندوز رو با Android Studio لینوکس Sync کنم؟؟
یعنی مثلا توی لینوکس هر تغییری که ایجاد میکنم توسط اینترنت به فایل های پروژه توی ویندوز هم لحاظ بشه
ممنون

Nevercom
شنبه 23 آبان 1394, 16:01 عصر
لینوکس میتونه با فایل سیستم NTFS کار کنه، یک درایو NTFS بسازید و فایل های پروژه رو اونجا قرار بدید.
در این شرایط فکر نمیکنم مشکلی براتون ایجاد بشه.

mnakhaeipoor
شنبه 23 آبان 1394, 16:11 عصر
لینوکس میتونه با فایل سیستم NTFS کار کنه، یک درایو NTFS بسازید و فایل های پروژه رو اونجا قرار بدید.
در این شرایط فکر نمیکنم مشکلی براتون ایجاد بشه.
اخه بعضی اوقات درایو های ویندوزی Mount نمیشن
راهی برای Sync کردن وجود نداره؟
اصن نمیشه رو ابر کار کرد؟

Nevercom
شنبه 23 آبان 1394, 16:35 عصر
اگه درایوی که انتخاب کردید همون درایو C نباشه نباید مشکلی پیش بیاد.

ولی خب استفاده از Cloud ایده ی بهتری هست. من از DropBox استفاده می کنم و واقعاً ازش راضی هستم.
Copy هم یه سرویس دیگه هست که فضای بیشتری میده و کلاینت لینوکس هم داره

tux-world
شنبه 23 آبان 1394, 19:48 عصر
چرا پیش میاره دوست عزیز. گاها شده فایلهایی که ویرایش میکنید سمت لینوکس و یا ایجاد میکنید ویندوز قاتی میکنه و دسترسی بهش محدودتر میشه نمیدونم چه بلایی سرش میاد که ویندوز دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه

pbm_soy
شنبه 23 آبان 1394, 20:57 عصر
من خودم از فولدر share استفاده میکردم بد نبود!
یک فولدر بروی یک دستگاه به اشتراک بگذارید و امکان نوشتن هم بدهید و میتوانید در لینوکس و ویندوز آنرا باز کنید حتی میتوانید آنرا به عنوان یک درایو شبکه استفاده کنید
ویا اینکه از سرویسهایی مانند github استفاده کنید فقط بدیش اینه که باید اینترنت داشته باشید ویا شاید سرعتش به نسبت روشهای دیگر پایینتر باشد ولی در کل این یکی از اهداف این سرویس است!

mnakhaeipoor
دوشنبه 25 آبان 1394, 23:15 عصر

ولی خب استفاده از Cloud ایده ی بهتری هست. من از DropBox استفاده می کنم و واقعاً ازش راضی هستم.
Copy هم یه سرویس دیگه هست که فضای بیشتری میده و کلاینت لینوکس هم داره
به نظرم همون DropBox دردسرش کمتر باشه
شما چطوری توی Android Studio از DropBox استفاده میکنید؟
چطوری این کار رو بکنم؟

Nevercom
سه شنبه 26 آبان 1394, 18:02 عصر
من پروژه م رو تو فولدر DropBox ایجاد می کنم، تمام فایل ها و فولدرهایی که تو این فولدر باشن، سینک میشن.

اگه بخام رو دستگاه دیگه یا سیستم عامل دیگه پروژه رو باز کنم، کافیه از اون فولدر ایمپورتش کنم.

این شاید ابتدایی ترین روش کار گروهی هست که مدت ها ازش استفاده کردیم

تو این تیم کامپیوترهای ویندوزی، لینوکس و مک وجود داشته و مشکلی برای کار با فایل ها پیدا نکردیم (مگر مسیر SDK که تو هر دستگاه متفاوت هست)