PDA

View Full Version : سوال: اشکال طراحی استیمول رپورت با کد نویسی

علی فتحی
یک شنبه 24 آبان 1394, 17:33 عصر
باعرض سلام:136797من گزارش استیمول رو داخل فرم قراردادم . هنگام طراحی روی تصویر 1 . تصویر شماره 2 باز میشه و ذخیره هم میشه .
ولی مشکلی که وجود داره وقتی مسخوام با کد نویسی طراحی کنم .مثلا کد زیر:

stimulreport1.Design();
گزارش مانند فرم 3 باز میشه هنگام ذخیره . دیالوگ و مسیر میخواد. برای همیشه ذخیره نمیشه.

2-گزارش را در مسیر برنامه قراردادم (همراه برنامه)درست شد. ولی آیا راهی وجود داره بتوان گزارش لود شده روی فرم تصویر 1 را با کد طراحی و ذخیره کرد

علی فتحی
یک شنبه 24 آبان 1394, 17:37 عصر
اینم کد طراحی که نوشتم
private void buttonItem2_Click(object sender, EventArgs e) {
sarbag();
int m = int.Parse(textBoxX2.Text);
var query1 = from i in db.Viewhagigi
where i.id == m
select i;
stiReport1.RegBusinessObject("Viewhagigi", query1);
stiReport1.Design();

علی فتحی
یک شنبه 24 آبان 1394, 22:10 عصر
این نمونه کد رو پیدا کردم ولی سردرنیاوردم
http://www.dotnettips.info/post/1803/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D B%8C-%D8%A7%D8%B2-business-objects-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-list-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-stimulsoft

علی فتحی
سه شنبه 26 آبان 1394, 00:42 صبح
دوستان و استادان گرامی خیلی ضروریه لطفا اگر راهی وجود داره کمک کنید با تشکر

علی فتحی
سه شنبه 13 بهمن 1394, 00:07 صبح
فقط خودم جواب خودمو دادم کسی نیست تو این سایت نظر بنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

khokhan
دوشنبه 26 بهمن 1394, 14:03 عصر
فقط خودم جواب خودمو دادم کسی نیست تو این سایت نظر بنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام علی آقا ..........من جواب سوالتون رو می دم :لبخند: گوش کن تا بگم چکار کنی :

1 - ابتدا یه کنترل از نوع stimuReport اضافه می کنی و همونجا توی فرم گوشه بالاسمت راست کنترل یک آروی کوچک هست می زنی تا باز بشه و گزینه دیزاین رو انتخاب می کنی و وارد محیط دیزاین گزارش می شی :

2 - بعد در محیط دیزاین و در قسمت دیکشنری گزارش یه دیتاتیبل به صورت دستی با یه چند تا ستون بر حسب نیازتون ایجاد می کنی و هم ستونها و هم دیتاتیبل رو نام گذاری مناسب می کنی :

3 - حالا که توی گزارش دیتاتیبل و دیتاسورس رو آماده کردی می تونی توی گزارش از اونها استفاده کنی و فیلد ها رو توی صفحه گزارش بگذاری و گزارش رو ذخیره کنی

4 - در سمت برنامه و در رویداد کلیک دکمه گزارش هم یه دیتاتیبل دقیقا همنام با دیتاتیبلی که توی گزارش درست کردی بایستی درست کنی
حالا این دیتاتیبل درون برنامه ممکنه از توی دیتابیس ساخته بشه و یااینکه به صورت دینامیک باشه
در هر صورت هم نام دیتاتیبل و هم نام ستونها بایستی عیناً شبیه اونی باشه که توی گزارش ساختی

5 - حالا کاری که بایستی بکنی اینه که با کد نویسی دیکشنری داخل گزارش رو ابتدا پاک کنی و بلافاصله دیتاتیبل ایجاد شده در برنامه رو به گزارش پاس بدی:

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
DataSet dtrpt = SampleData();
StiReport Report = new StiReport();
Report = (StiReport)stiReport1.Clone();

Report.Dictionary.Clear();
Report.RegData(dtrpt);
Report.Dictionary.Synchronize();
stiReport1.Render(false);

Report.Show();
}

علی فتحی
چهارشنبه 28 بهمن 1394, 06:56 صبح
ممنون اقای مهندس منظور من یک چیز دیگه بود اگر سوالو در بالا ببینی معلوم میشه . نمای طراحی زخیره نمیشه فقط همین.در برنامه خام یا همون سورس درسته فرمایش شما درست میشه ولی در برنامه نصب شده ذخیره نمیشه مگر گزارش را در مسیر برنامه قرار بدی.