View Full Version : فشرده سازی متن فارسی و انگلیسی
msroid
یک شنبه 24 آبان 1394, 18:39 عصر
دوستان سلام
من از دو نوع الگوریتم برای فشرده سازی متن فارسی و انگلیسی استفاده کردم. اولی الگوریتم هافمن و دومی هم GZip. هر دوی اینا در فشرده سازی متن فارسی مشکل دارن. عملیات فشرده سازی انجام میشه اما وقتی متن از حالت فشرده خارج میشه یه سری از کاراکتر های فارسی رو نمایش نمیده و به جاشون علامت سوال میذاره. اما با کاراکتر های انگلسی هیچ مشکلی ندارن.
برای فشرده سازی متن فارسی از چه الگوریتمی استفاده میکنین...؟؟
یا پیاده سازی خاصی از اون دوتایی که گفتم سراغ ندارین که برای متن فارسی هم به خوبی عمل کنه...؟؟
msroid
دوشنبه 25 آبان 1394, 10:38 صبح
دوستان برنامه نویس یعنی تا حالا کسی فشرده سازی کار نکرده؟
tux-world
سه شنبه 26 آبان 1394, 11:06 صبح
چرا پشتیبانی میکنه نمیدون کجا رو اشتباه کردی. یه فرمت استاندارد هستش احتمالا تنظیمات و یا آپشنهاش رو درست ست نکردی
msroid
سه شنبه 26 آبان 1394, 12:54 عصر
چرا پشتیبانی میکنه نمیدون کجا رو اشتباه کردی. یه فرمت استاندارد هستش احتمالا تنظیمات و یا آپشنهاش رو درست ست نکردی
متوجه اشتباهم شدم باید بهش میگفتم که میخوام کاراکترهای یونیکد استفاده کنم و مشکل تو همین بود.
الان مشکل اصلیم اینه که میخوام با الگوریتم AES یه متن رو رمزنگاری کنم و با الگوریتم Gzip اونو فشرده کنم که تا الان نتونستم و به مشکل برخوردم. در این زمینه اطلاعی نداری؟
tux-world
چهارشنبه 27 آبان 1394, 13:30 عصر
چرا بعد رمز نگاری میخایی فشرده کنی؟
msroid
چهارشنبه 27 آبان 1394, 14:05 عصر
دقیقا منظورم پشت سر هم نبود. یعنی دو جورش رو امتحان کردم یعنی اول رمزنگاری بعد فشرده سازی یا اول فشرده سازی بعد رمز نگاری اما در آخر وقتی میخوام از حالت فشرده خارجش کنم یا وقتی میخوام از حالت رمزشده درش بیارم با خطا مواجه میشم.
به صورت تکی هیچ مشکلی ندارن یعنی اگه فقط بخوام رمزش کنم یا اگه فقط بخوام فشرده کنم هر دو به تنهایی درست کار میکنن اما مشکل زمانی پیش میاد که بخوام با هم ازشون استفاده کنم. تا اینجا با دیباگ کردن متوجه شدم که خروجی که تولید میشه تو یه سری از بایت ها با هم اختلاف دارن. یعنی وقتی هر دو روی یه متن اعمال میشن و یه خروجی رو تولید میکنن با اون خروجی که بعد از decrypt یا decompress تولید میشه تفاوت داره و به همین دلیل خطا تولید میشه.
به جز GZip از LZMA و Zip و XZ هم استفاده کردم ولی بازم به تنهایی درست کار میکنن ولی با الگوریتم AES جور نمیشن.
اگه تو نرم افزار 7z نگاه کنی میبینی که علاوه بر اینکه با استفاده از الگوریتم LZMA داده ها رو فشرده میکنه از الگوریتم AES256 هم برای رمزنگاری استفاده میکنه و منم دقیقا میخوام یه همچین کاری رو روی متن انجام بدم ولی تا الان نتونستم و این دقیقا مشکل منه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.